CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: tatod

Tok Ti Manis Bak Patung Barbie Sambut Hari Jadi

  [Copy link]
Post time 12-1-2022 03:17 PM | Show all posts
siti mulut dan bibir dia kendur..ke sebab banyak sangat menyanyi dan practice menyanyi.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 12-1-2022 03:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Senyuman yg tak nampak gigi. Selalunya org senyum kurang2 pun nampak la gigi atas
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 03:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols cuma nak puji, baiknya ex wife dato k, tg zawiyah. Siap dtg majlis, bermesra dgn keluarga dato k. Siap bagi ucapan kat tok ti, dan post khas kat IG, sikit pon x nmpak mcm diorg bermusuh. Respek sheols.
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 03:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Yg meols perasan sheols ini macam malu bebenor dengan family Lipih sheols. Gambar belah sana xde pun letak dalam ig sheols. Kalau keluarga Tok kertu, bukan main lagi. Xpaham meols.

TZ ucap selamat hari lahir laju je balas, love you sis bagai. Adik sendiri si Janet tu wish birthday langsung xdibalasnya. Apo la perangai
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 03:30 PM | Show all posts
tapi tahun ni takde la mcm2 tahun sblum
aku yg dgr radio smlm
dgr 2 je lagu Siti kat radio Klasik Nasional
selalu mcm 1 program untuk birthday Siti jah
smlm kat KN kata Siti
menang mcm2 anugerah local & international
Hot FM masa pagi yg aku dgr
temuramah bdk yg mcm arwah Abam
teringat kwn2 pnh sembang dulu2
smpai kat parlimen pnh sebut nama Siti
ms tu ada masalah Indo & Malaysia
ada yg kata hantar je Siti setel masalah
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 03:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak sesuai la tokti mekap macamtu, macam barbie layut je, sekali pandang macam lelaki yang mekap menyerupai tokti. Ingatkan tadi Drag Queen, tak tergamak nak kata muka sheols macam pondan, kebetulan hanya pondan dan andartu majoriti fans sheols.
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 03:38 PM | Show all posts
erk... kenapa muka mcm lain? hidung ka? over contouring ka? lain benor.. ka filter tak sanggah??
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 03:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Bod sebelum2 ini ada pernah ckp nirmala pernah guna .guna ehem. Betuleh
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 12-1-2022 03:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Si citot ni dah tua2 pun berangan nak jadi princess ke. Malu la skit dkt piyah oyen tu . Buat la tema musabaqoh ,tema kekuburan kew
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 03:41 PM | Show all posts
Edited by Masukkeluar at 12-1-2022 04:01 PM
mama_cat replied at 12-1-2022 03:38 PM
erk... kenapa muka mcm lain? hidung ka? over contouring ka? lain benor.. ka filter tak sanggah??

tgk kt ig dia part dagu tu, mcm pelik gila.

yg ni slide gambar second last

  

Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 03:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Macam aneh muka tokti… makeup dia ke?
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 03:43 PM | Show all posts
make up tebai je kot...n perubahan usia...done backup...#bukanctzone
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 03:53 PM | Show all posts
tak dpt merasa zaman barbie doll masa kecik, di realisasikan masa tua pulak erk...tapi tak sesuweiii la dgn usia tokti
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 03:56 PM | Show all posts
asudau replied at 12-1-2022 02:49 PM
aku tetap suka gambar tok ti masa sambut birthday time umur dia 25 tahun....

yang kat tepi tasik tema baju putih tu ke nyah? meols pon suka yang tu...sebab masa tu orang tanya, sheols impikan sambut besday kat mana, sheols jawab tepi tasik.
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 03:58 PM From the mobile phone | Show all posts
napa iols rasa gempalan tokti menjadi2 yek , ke sbb x shesuai pakai pink ... color pink bkn sume org blh masuk
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 03:59 PM From the mobile phone | Show all posts
dato ct n dato nora muka  bulat
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 12-1-2022 04:13 PM | Show all posts
happy birthday tokti
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 04:20 PM | Show all posts
She-Ra replied at 12-1-2022 12:38 PM
semalam seharian aku tak dgr radio
layan spotify je.. anda tau kenapa... hahahahaaaa

kan,....like every radio stations la weyyyyy
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 04:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Nk komen cntik nye gmbr tokti kat muka depan. Manis sunggoh
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 04:23 PM | Show all posts
hyie replied at 12-1-2022 03:56 PM
yang kat tepi tasik tema baju putih tu ke nyah? meols pon suka yang tu...sebab masa tu orang tanya ...

ha ah, yang kat tepi tasik pakai baju warna putih tu..

masa tu comel je dia..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-10-2022 04:01 PM GMT+8 , Processed in 0.199010 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list