CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
View: 20217|Reply: 301

Tok Ti Manis Bak Patung Barbie Sambut Hari Jadi

  [Copy link]
Post time 12-1-2022 12:19 PM | Show all posts |Read mode

Sumber Instagram Siti Nurhaliza





Penyanyi nombor satu negara, Dato' Seri Siti Nurhaliza memenuhi permintaan anak sulungnya, Siti Aafiyah agar memilih tema Barbie pada majlis sambutan ulang tahun ke-43 yang diraikan semalam.





Selebriti yang mesra disapa sebagai Tokti itu tampil manis dengan pakaian dan tudung merah jambu dilengkapi dengan aksesori mahkota. Majlis sambutan harijadi berkonsepkan minum petang itu diadakan di Grand Hyatt, Kuala Lumpur dan dihadiri oleh rakan dan keluarga terdekat.


  



Sempena hari kelahiranya, Tokti menerima ribuan ucapan selamat hari jadi. Dia turut menerima jambangan bunga kiriman daripada rakan baiknya di Indonesia, Kris Dayanti.


Namun, apa yang lebih membahagiakan adalah menerima ucapan daripada anak perempuannya.


  



  
  



Semoga panjang umur dan sihat selalu diucapkan kepada Tokti. Selamat Hari Jadi!
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 12:29 PM | Show all posts
akhirnya ada gak karats yg bukak benang ni..b4 dat, ni ade buat mulut n idung ke lain nau rupa da?
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 12:32 PM From the mobile phone | Show all posts
happy birthday siti, moga yg baik2 untuk mu
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 12:34 PM From the mobile phone | Show all posts
ct nampak lg herlok klu berbawal,so cute
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 12:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Lengan die beso tak berkadaran dgn muke cute die.
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 12:38 PM | Show all posts
semalam seharian aku tak dgr radio
layan spotify je.. anda tau kenapa... hahahahaaaa
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 12:40 PM | Show all posts
1 je tak kenan dgn siti. suka selfie buat muka cute
pdhl dh berumur tu kurang sesuai yg ct.
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 12:43 PM | Show all posts
now musim artis stay and buat event kat grand hyatt.
jual nama anak nk theme barbie
sedangkan tuan badan sebenarnya ni merasa
tak salah pun
padahal kalau theme zoo pun bukan budak tu kisah or ingat
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 12:54 PM From the mobile phone | Show all posts
aku rs mcm dah laaamaaa sgt ct jd artis
sbb rs mcm mengimbau zmn jerat percintaan tu  dh almost 25thn lps kut ms sheols ngetop dgn lagu tu
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 12:57 PM | Show all posts
Makin besar makin gelap piyah
Makin pekat muka tok k
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 12:58 PM | Show all posts
She-Ra replied at 12-1-2022 12:38 PM
semalam seharian aku tak dgr radio
layan spotify je.. anda tau kenapa... hahahahaaaa

Activefast kan aderr.....
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 12:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Muka anak2 ct byk ikut muka laki dia yg x hensem..x ikut muka ct
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 01:05 PM | Show all posts
First... Happy Born Day Tok Ti.  Same date ngan anak teruna teman lahir 11.1 (anak teman baru 8 thn)
Second... Muka tokti dah nampak sgt lain...esp tang bibir.  Tak tau laa kalau mataku sorg yg perasan
Third... Kalau anak nak tema barbie..seeloknya buat masa birthday anak lah tokti.. dan anak yg request kan.. Sgt xsesuai umur dah byk nak tema2 barbie bagai... just pendapat jujur.. Kang ada yg kecam, sukati dia lah... eh tu namanya org bagi pendapat... nak dgr or tak ... xde sape rugi pun...

Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 01:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Sembab betul muka siti..ada apa2 ke
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 01:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Peliknya rupa kau.
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 01:12 PM | Show all posts
mrsamz replied at 12-1-2022 01:06 PM
Sembab betul muka siti..ada apa2 ke

baru nak habaq yg sama.  sembab kan

Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 01:18 PM | Show all posts
Cuba compare gambar lama, original..
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 01:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Nape senyuman sheolls mcm pelik? mcm tak ada gigi
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 01:28 PM From the mobile phone | Show all posts
lain nya muka aokk tokti oiiii
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 01:53 PM | Show all posts
makin tenung makin iras DatoK lak rupanya
ke rupa dia berubah...ntah mcm soemthing wrong skit...tapi tak sure di mana
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-6-2022 08:19 AM GMT+8 , Processed in 0.102866 second(s), 23 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list