CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
123
Return to list New
Author: CARI-MRO

Pengarah Filem Tak Sangka Hadap Perangai Alicia Amin Macam Ni

  [Copy link]
Post time 14-1-2022 01:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Fly_over replied at 13-1-2022 10:43 PM
iols nk tulis mcm uols ni x reti kt tered aqish dgn kiriah.. tak jumpa ayat

Aku cakap based on experience jugak.
Mmg ramai org yg acah2 alim lagi buruk naw perangai dari yang biasa2.
Sape je pernah kena palau, jst bcs kadang solat and kadang tak. The werld iz cruel gitu

Toksah tengok luarr, tengok kalangan fam pun pasti ada. Kalo org2 mcm ini, aku memang ckp xde kias2 knowin’ dorang banyak prasan bagus.
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 07:55 AM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 13-1-2022 11:09 PM
Yes setuju. Sbb takut berbalik pd ank kita. Patut society ni ajar cermin diri dlu. Boleh nk nasiha ...

anak iols darjah 1 tak pakai tudung kne mcm tu la dgn spupu dia. iols ckp balik kt anak buah iols tu, hang ni taliban ke? . kat rmh, iols cakap kt anak iols dia jgn ckp mcm tu kt org lain. jgn fikir bukan2 pasal org, jgn nak menilai org, jgn nak nerakakan org. entah ank iols darjah 1 tu faham ke idok
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 01:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Fly_over replied at 14-1-2022 07:55 AM
anak iols darjah 1 tak pakai tudung kne mcm tu la dgn spupu dia. iols ckp balik kt anak buah iols  ...

Sepatutnya darjah 1 tu cek cukup ke x solat 5 waktu which i yakin sgt less than 5% je yg solat lengkap . Tp sibuk neraka kan org yg xpakai tudung. Ironinya, last2 yg mulut mcm tu akn end up bukak tudung dah besar nanti
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 02:51 PM | Show all posts
anony-mous replied at 14-1-2022 01:46 PM
Sepatutnya darjah 1 tu cek cukup ke x solat 5 waktu which i yakin sgt less than 5% je yg solat len ...

my ustaz pesan budak-budak kita tekankan solat bukan tudung bukan kopiah dan bukan juga puasa...kena dedahkan mereka siapa pencipta dan mantapka tauhid.

apa yang kita nampak warga islam malaysia kita sekarang tudung kopiah dan puasa hanyalah satu budaya ikutan bukan la atas dasar agama....puasa sebab puasa..orang melayu/islam puasa segan kalau tak puasa..bertudung pun gitu jua..tu ada yag bertudung tapi pakai tshirt dan legging..

Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 04:09 PM | Show all posts
miszclassique replied at 12-1-2022 12:53 PM
Pelik kenapa time nikah dia ni kemain bertutup satu badan... Hari2 biasa open sgt pulak

Dia nikah kat Masjid Bangsar nyah, u expect nak bukak2 jugak kah dalam masjid tu
Abis event masjid tu, kembali sedia kala la. apa dia nak kisah kan hahah
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 05:32 PM | Show all posts
miszclassique replied at 12-1-2022 12:53 PM
Pelik kenapa time nikah dia ni kemain bertutup satu badan... Hari2 biasa open sgt pulak

habis tu takkan masa nikah pun open seksi seksa sis? okaylah tu bertutup ikut keadaan & situasi kan.
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 05:37 PM | Show all posts
anony-mous replied at 12-1-2022 06:17 PM
Attitude diaorang yg mahal. Confuse i why susah nk jumpa org yg baik n alim at same time. Ada kwn  ...

i setuju part ni sis. laki yg acah2 beragama, berkopiah ni aduhaiiiii pervert & horny dalam diam yeee. takut nak bayangkan apa dalam kepala otak dia bila nampak chiki seksi. Lain dengan yang liberal, takde plak macam tu.
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 05:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Gianna111 replied at 14-1-2022 02:51 PM
my ustaz pesan budak-budak kita tekankan solat bukan tudung bukan kopiah dan bukan juga puasa...ke ...

Ok.. lah. This question might b too sensitive.. tapi based frm ur question.. so tudung semua itu wajib ke tak? Ada org pernah kata dgn i sebenarnya tudung itu tak wajib pakai pun.. As long as ko pakai sopan dah cukup. Benda itu dtg dari budaya Arab nun first of all sbbkan sana ada pasir dats why niqab is normalised there????? Gitewww
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 09:00 AM | Show all posts
mendeluk replied at 17-1-2022 05:43 PM
Ok.. lah. This question might b too sensitive.. tapi based frm ur question.. so tudung semua itu w ...

maksud utz tu adalah.menutup aurat is wajib.awak perasan tak sekarang ni banyak org bertudung tapi tidak menutup aurat atau berpakaian sopan?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

19-5-2022 08:02 PM GMT+8 , Processed in 0.074711 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list