CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: CARI-MRO

Pengarah Filem Tak Sangka Hadap Perangai Alicia Amin Macam Ni

  [Copy link]
Post time 12-1-2022 05:02 PM | Show all posts
mamajawie replied at 12-1-2022 12:36 PM
kadang orang liberal ni lagi senang mesra dengan orang ramai..iollss ramai je kawan liberal tapi bab ...

betul kan..i rasa yg liberal ni diaorg punya sensitivity tu tinggi sikit, so they know better not to judge anyone.
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 05:41 PM | Show all posts
iraizz replied at 12-1-2022 01:25 PM
Dia makan nasi guna tangan, b40 acah2 orang kaya makan nasi guna fork and spoon sambil berlagak

Please la stop benchmark kan fork & spoon tu utk kegunaan orang kaya2, orang liberal, orang acah2 Hollywood...
Sejenis mentaliti, "Islam takleh makan pakai chopstick"  walaupun member tu Chinese Muslim. Tepuk dahi sattttt....

Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 05:50 PM From the mobile phone | Show all posts
I love my liberal friends. Dorg x kacau org, x judge org, x sibuk kira dosa pahala org and x ambil tahu hal org compared to my kawan2 yg tertutup sempurna auratnya huhu.
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 06:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Xnak komen lebih2. Tp nk ckp gak org2 yg bertatu yg dedah sane sini ni byk yg aku jmpe boleh buat kwn, yg bertudung,ustazah2 yg sembahyang xtinggal ni yg selalu mulut blkg jahat,gosip2,kutuk2 blkg dan suke pandang org mcm dia je yg suci. Aku ckp based on my experience.
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 06:14 PM From the mobile phone | Show all posts
mamajawie replied at 12-1-2022 12:36 PM
kadang orang liberal ni lagi senang mesra dengan orang ramai..iollss ramai je kawan liberal tapi bab ...

Susah kan nk jumpa org yg alim dlm masa yg sama berperangai herlok? Yg ni baik, tp liberal sgt, i dont think dia masih islam. Ni bukan liberal tp dah murtad kot.

Kdg2 org yg dah jauh ni rasa lg terpinggir bila org yg dkt dgn dia x tnjuk contoh yg baik. Mcm my kes, spouse i tiba2 jd baik solat xtggal , gi sejid lg uols tp peranan dia as suami x ada pulak yg improve, x ada pulak makin romantik, x ada pulak bersifat makin penyayang. Instead jd lebih garang. So betul ke mendekatkan diri dgn tuhan improve u to be a btter person or does it makes u feel houlier than thou?

Yg wajib tu mmg wajib, semua org wajib usaha ke arah lebih baik but when u in this situation, u akn nmpk 2 sides of everything
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 06:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Sengkeknya pegarah+penerbit ni,smpai props pon pelakon yg belanja
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 06:17 PM From the mobile phone | Show all posts
dino replied at 12-1-2022 04:07 PM
so true, iols doa kwn2 yg liberal akan dtg ketemu jln benar.. dr segi value depa attitude bkn kaca ...

Attitude diaorang yg mahal. Confuse i why susah nk jumpa org yg baik n alim at same time. Ada kwn i masa uni. Mmg baik sgt she never judge anyone. Pakai tudung labuh, solat xpernah tggal. Tp mmg rare la.

Dan x sangka yg bg ceramah, bg bantuan, kopiah x pernah tggal, yg nmpk syg bini rupanya kaki memantat bercakap lucah!!!! Silap2 laki yg liberal tu lg respect prempuan
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 08:19 AM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 12-1-2022 06:17 PM
Attitude diaorang yg mahal. Confuse i why susah nk jumpa org yg baik n alim at same time. Ada kwn  ...


teori iols geng liberal setan tak kacau haha
glgn alim ni setan pangkat berpaku2 yg hasit.. takleh halang solat ngaji semua.. buat la depa rasa sempurna, riak, dijamin syurga fast lane… pdhl takyah buat keje tuhan.. manusia ni baru niat nak buat baik pun dpt pahala dah.. ikhlas tu penting

ni pesan kat diri sendiri la haha
teman ofis ni my coach.. p thai ade event.. dgn mkn babi.. dgn minum… takkan nak tazkirah plak kan haha

maybe akan die jd lebih baik.. tu je
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 03:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Meols ada kwn liberal. Raya dtg umah sesama kwn lain. Dia pi pakai short pants patu baju sleeveless sampai nampak clivage. Patu komplen bapak si A ni mata buntang2 tgok dia . Nasib lah bapak meols jenis x gayat...tak taw la kot org tua ni try cover line depan meols
K . Kwn-kwn Chinese meols masa tu helok berseluar pjg kalah Melayu
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 10:29 PM From the mobile phone | Show all posts
miszclassique replied at 12-1-2022 12:53 PM
Pelik kenapa time nikah dia ni kemain bertutup satu badan... Hari2 biasa open sgt pulak


Ertinya dia tahu cahaya itu wujud tapi hatinya masih dalam pencarian. Give chance.
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 10:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Sasha30k sepatutnye all out mcm mcm alicia nih.. Baru betollllllllllll... Nak sgt menyeksi baik terus libreal... Ini tidakkkkkkkk sebabkan nak lakukan product g tonggang agama plakkk pakai tudung separuh rambut nampak...pastu xtahan kene kecam melayang dah tudung....
Niat menunggang agama tu nampak sgt tuk lakukan product die... Alicia ni releks2x  ja
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 10:43 PM From the mobile phone | Show all posts
mendeluk replied at 12-1-2022 01:20 PM
Setuju 100%. Orang jenis open ini dia tak mudah nilai orang, hukum orang. I also have friends yang ...


iols nk tulis mcm uols ni x reti kt tered aqish dgn kiriah.. tak jumpa ayat
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 10:44 PM From the mobile phone | Show all posts
iols suke body gini wpun ramai ckp kerempeng la apa. slim & slender, tetek kecik...untung pakai apa pun terletak. xpakai apa pun terletak x sagging
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 10:51 PM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 12-1-2022 06:14 PM
Susah kan nk jumpa org yg alim dlm masa yg sama berperangai herlok? Yg ni baik, tp liberal sgt, i  ...

anak2 kte ni la uols kecik2 kte didik jgn jd manusia judgmental kepada manusia lain. jgn nerakakan org, etc2… tp gen muda sekarang ni iols rasa ramai yg ok…
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 11:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Fly_over replied at 13-1-2022 10:51 PM
anak2 kte ni la uols kecik2 kte didik jgn jd manusia judgmental kepada manusia lain. jgn nerakakan ...

Yes setuju. Sbb takut berbalik pd ank kita. Patut society ni ajar cermin diri dlu. Boleh nk nasihat tp bukan yg kecik2 dah ckp “ko xpakai tudung nanti masuk neraka”
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 11:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Laki dia weiiii
Macam napi versi urban
Dengan rambut belah tepinya, kerja pon dokter kan
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 12:30 AM From the mobile phone | Show all posts
Sheolls ni mmg friendly sikit. Bukan yg over punya friendly. Just nice gitu
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 01:10 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku pun tengok Alicia ni friendly. Masa ANTM dulu dia mmg baik dgn everyone selalu bagi semangat pada yg lain n diaorang pun close dgn dia.
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 01:33 AM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 13-1-2022 11:09 PM
Yes setuju. Sbb takut berbalik pd ank kita. Patut society ni ajar cermin diri dlu. Boleh nk nasiha ...

Mcam somi hajah yg sorg tu kan....menerakakan haters
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 01:34 AM From the mobile phone | Show all posts
Sheols dgn mimi lana sape lagi tinggi eik??
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

17-5-2022 12:13 PM GMT+8 , Processed in 0.076484 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list