CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Lilrose

Not Even In My Dream - Reaksi Mahadi Ditanya Macam Mana Naik Kereta Dengan Heliza

  [Copy link]
Post time 16-1-2022 10:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Lahh salah benang
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 10:45 PM | Show all posts
pasubungaa replied at 16-1-2022 10:41 PM
Minggu ni yang underdog semua nyanyi betul betul la weh

salah rumah kaka
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 11:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Nenolen replied at 16-1-2022 10:45 PM
salah rumah kaka

Ye, sibuk nk kritik orang
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 11:54 PM From the mobile phone | Show all posts
gideoncross replied at 14-1-2022 11:04 PM
Reaksi iol utk komen uol ni reaksi yg dlm display photo uol sbb mmg btul pun.  ...

Dari picture pun I ols mcm bole terbau kepam, masam & bau kari
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 12:01 AM | Show all posts
Janggut dia aku xmampo nk hadam
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 11:16 AM | Show all posts
Afifi82 replied at 16-1-2022 11:54 PM
Dari picture pun I ols mcm bole terbau kepam, masam & bau kari

Btul tu, x rimas ke jnggut pnjng sngt camtu? Time mkn, time minum or mndi? Aiyok, kna trselak2, klau iol dh jdi susah plak.
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 09:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Apa2 sajalah moga bahagia
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 10:09 PM From the mobile phone | Show all posts
MissVixen replied at 12-1-2022 09:34 AM
Kenapa laki dia ni lain macam. Macam ada tak kena. Mata pun macam crazy eyes. Mungkin tu la berjodoh ...

Wehh iols nk ckp menda sama!  Sekali tgok terus terdetik mata crazy eyes
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 04:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Nengokkan jantan nih mcm sesuatu jerrr ... susah nk ckp .. doa yg baik2 jer lah utk heliza
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 05:13 PM | Show all posts
geli plak tgh jambang dia ni..
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 05:43 PM From the mobile phone | Show all posts
hahahaha.. depa ni mmg xpanas ka hah... banyak btl mmborong baju hujan sedondon wpn slalu ayat klise kta xpernb terbayang dia jodoh sy????????????
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 04:49 AM From the mobile phone | Show all posts
dream girl yg iols percaya arni nazira dgn suami skrg. suaminya tggu dari zaman sekolah sampai arni bercerai dgn awie baru akhirnya berjodohan juga. nampak arni pun bahagia sgt skrg x de pun dok meratib dekat socmed mcm couple religion rider ni..
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 04:55 AM From the mobile phone | Show all posts
mamajawie replied at 12-1-2022 12:04 PM
ehhhh, smalam kan besday penyanyi bernombor takde sorang pun bukak benang untuk sheollss..kesian nam ...

iols pegi mengurut dgn org buta masa ni.. tgh iols sedap diurut tiba2 tukang urut ckp harini bday siti kan? iols terkejut hah.. apoo?! siti?? hehehe... tukang urut ni puji2 siti cantik mcm ni mcm tu.. see org buta pun celik psl siti kita yg normal ni whoareyus kan sheols sajork..
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 06:04 AM From the mobile phone | Show all posts
enot_sibudak replied at 18-1-2022 05:43 PM
hahahaha.. depa ni mmg xpanas ka hah... banyak btl mmborong baju hujan sedondon wpn slalu ayat klise ...

Built-in aircon....
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 07:27 AM | Show all posts
pasangan kepam. lija makin kepam dapat suami berbau kari kepam
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 07:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Semalam resepsi dekat Penang Tema Bollywood tapi tetap Ada qasidah n marhaban..... Tadak sapa bukak benang Ka... Sendu betul  couple ni
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 08:07 AM From the mobile phone | Show all posts
red_velvet replied at 20-1-2022 07:43 AM
Semalam resepsi dekat Penang Tema Bollywood tapi tetap Ada qasidah n marhaban..... Tadak sapa bukak  ...

ish xdk apa2 pun kt fb mahupun cari..hahaha..sian la majlis besaq2 xdk posr????????????
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 08:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Hok laki tu aku tgk mcm ok jer.. even ada lah juga x ok.. entah knp aku ada softspot maybe dia betol2 baik.. yg x baik maybe kisah silam dia...hahahaha bias kan..?

Tp yg meluat aku nk tgk tu si heliza ni.. mcm overrr cikit.. mcm nak tunjuk dia terpaling happy.. mcm nak bgtau dorang pasangan terpaling fun.. selalu nampak dia buat2 lawak2 dgn laki dia.. mcm kanak2 ribena plak rasa.... bukan apa.. awal2 cute la.. lama2 takut laki hang cemuiiiiihhh haiiiiihhh dgn perangai gila2 aka terencat hang tu.. bawak2 bertenang sikit heli ye... jgn nak berhelikopter sahngattttt.... ke mmg charector dia gitu?.jenis gila2 gitu?
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 08:32 AM From the mobile phone | Show all posts
https://fb.watch/aEpGWzUDY3/

Nah link potong kek semalam.. kapel cacamarba, nak potong kek pun macam terencat dok main2 gitu.. classy la sikitttt... Btw tak gigil2 kibas2 tangan dah kali ni
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 10:09 AM From the mobile phone | Show all posts
Tema bollywood pulak yere
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

19-5-2022 12:30 AM GMT+8 , Processed in 0.076197 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list