CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
View: 12914|Reply: 99

Not Even In My Dream - Reaksi Mahadi Ditanya Macam Mana Naik Kereta Dengan Heliza

  [Copy link]
Post time 12-1-2022 01:17 AM | Show all posts |Read mode
Datuk Seri Mahadi Badrul Zaman, 38, mendedahkan pernah patah hati apabila dimaklumkan keluarga hasratnya memperisterikan Heliza Helmi mungkin terkubur.


Katanya, ketika bertemua ibu bapa Heliza di sebuah restoran, dia dimaklumkan bahawa penyanyi dan aktivis kemanusiaan itu tidak bersetuju menerima lamarannya.

“Saya bukan nak main-mainkan dia, saya nak halalkan hubungan, jadi saya beranikan diri lamar dia.


Kredit foto: IG




“Apabila saya approach, dia tak bagi keputusan secara on the spot. Beberapa hari selepas itu ibu bapa dia datang jumpa.

“Mereka kata Heliza tak setuju. Waktu tu saya macam... oh yer ke? Orang dah tak nak, takkan saya nak terhegeh-hegeh,” katanya ketika ditemui mStar baru-baru ini.


Bagaimanapun, Mahadi dapat menarik nafas lega selepas mengetahui sudah terkena prank.

"Mereka nak tengok saya punya reaksi macam mana, ikhlas atau main-main.

"Masa tu saya sedih juga, tergamam. Tapi nasib baik hanya main-main dan Heliza sebenarnya memang nak (kahwin). Alhamdulillah,” katanya.




Kredit foto: IG






Bukan sahaja tidak melalui fasa bercinta sebelum berkahwin, malah mereka tidak pernah keluar dating berdua!

“Kawan saya juga ada bertanya macam mana saya keluar dengan dia berdua dalam kereta.

“Jawapannya, not even in my dream sebab memang kami tak pernah keluar berdua naik satu kereta... memang tak sebab dia sangat menjaga (pergaulan), kami tak pernah keluar dating,” katanya.


Lepas ni Datuk Seri boleh dating puas-puas dengan Datin Seri ya. - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 01:39 AM From the mobile phone | Show all posts
Cringenya lahaiiii lepas nikoh ni. Skala nguapan level infiniti. Lepas ni apa pulak. Reaksi Mahadi Ditanya Macam Mana Sekatil.. Serumah.. Sekerusi.. Sebantal.. Sebilik Air.. Sedapur.. Sestor.. Segaraj.. Seyard Dengan Heliza pulak ke. Mampuihhhh macam ni satu Msia kena tau
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 02:04 AM From the mobile phone | Show all posts
Boring yach!!! Untung sapa dpt heliza, lawa , kulit bersih, kurus, perangai pon herlok. Tp hat laki ni mcm red flag di mata iols
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 02:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Hmm yang kaya2 jenis shady ni memang kuat rebonding
apak lemak, laki acik lijah
hmmm
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 02:23 AM From the mobile phone | Show all posts
Lepas ni ada thread mengenai makhluk yg sama atas topik masak sarapan apa, makanan apa pulak.
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 03:03 AM | Show all posts
kapel penonggeng no. 2 paling kepam seantero malaysia selepas sohai... 1 anak tangga je membezakan...
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 03:15 AM From the mobile phone | Show all posts
So kita nak kena mengadap cerita dua orang ni sampai hujung tahun ke
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 03:45 AM | Show all posts
Seram sey tengok mata lakinya
Pasangan penonggang selepas nelofak dengan lakinya
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 04:44 AM From the mobile phone | Show all posts
Kata couple terislamik,tapi apesal pulak keluarga perempuan yg dtg jumpa dia?
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 06:28 AM From the mobile phone | Show all posts
simpan je lah cerita tu utk ank bini ko je,, geliii yakmattttt tahu nk semua org tahu.. lainlah kau tu patah amin ke prince mateen ke.,, yihhhhh
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 06:56 AM | Show all posts
Esok keluar lak citer....Heli masak sambal sardin, paling sedap pernah saya makan. Pastu lusa kuar lak citer, Madi nak mandi, Heli la tolong mandikan.
Ingat senang ke nak kawen? Millionaire...dia dok tayang2...nanti jgn terkejut..ada yg try menyondol lak....udah2 le reporter pun...sibuk tanya kat kapel religion rider ni....
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 07:04 AM | Show all posts
Tak habis lagi ke...bukan dulu katanya malu malu ..tak nak heboh>>>..sekarang ni semua jadi bahan
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 07:28 AM | Show all posts
mmg setiap hari kena ada topik ke pasal diorg ni
bukak FB sama
timeline iG sama
bak kata akak aku meloya da
Heliza tu mcm gedik
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 07:31 AM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 12-1-2022 03:03 AM
kapel penonggeng no. 2 paling kepam seantero malaysia selepas sohai... 1 anak tangga je membezakan.. ...

Nombol tiga siapaa eh? Tanya je
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 07:48 AM | Show all posts
oggy replied at 12-1-2022 03:15 AM
So kita nak kena mengadap cerita dua orang ni sampai hujung tahun ke

sampai misi naik  5 kilo tercapai kot??
rata fyp tiktok kuar misi naik 5 kilo makan sana sini
balik2 makanan mamak...balik2 arab...

Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 07:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Cane org camni leh beli matching2 tau saiz sume? Xkan sekelip mata je melainkan dah plan lama..
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 08:11 AM | Show all posts
x suka tgk mata heols...xtau nape...mayb sbb celak kot
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 08:16 AM | Show all posts
depa je yg rasa nikmat kawin dlm dunia ni gamaknya....
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 08:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Halah halah....
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 08:24 AM | Show all posts
ye laaa... semoga berbahagia...
doa saya untuk awak, heliza and suami..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

22-5-2022 12:45 AM GMT+8 , Processed in 0.097833 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list