CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: Lilrose

Not Even In My Dream - Reaksi Mahadi Ditanya Macam Mana Naik Kereta Dengan Heliza

  [Copy link]
Post time 13-1-2022 10:36 AM From the mobile phone | Show all posts
SANKURIANG replied at 12-1-2022 06:56 AM
Esok keluar lak citer....Heli masak sambal sardin, paling sedap pernah saya makan. Pastu lusa kuar l ...

Yucksss sapa nak sondol laki dia ni? Xkebuloq cheq aihhh
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 13-1-2022 10:40 AM | Show all posts
cmna rambut dia kt bawah?
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 11:42 AM From the mobile phone | Show all posts
kapel ni memang tema dia pakai baju hujan ke?
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 11:55 AM | Show all posts
Harap lepas ni takdelah citer2 dari dorang ni...sbb Heliza pon sebelum ni sgtttt sikit citer pasal diri dia.
Hopefully suami dia pon x buat marketing guna marriage dorang.

Lama2 org muak...
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 12:48 PM | Show all posts
moga berbahagia... dah dahlah tu.. low profile lah sikit  lepas ni.. ramai meluat
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 11:59 PM | Show all posts
talitamplom replied at 12-1-2022 01:39 AM
Cringenya lahaiiii lepas nikoh ni. Skala nguapan level infiniti. Lepas ni apa pulak. Reaksi Mahadi D ...

Sbb ummah Mulayu Meleis mmg suka trus khwin without mngenali diri msing2, alasannya brcinta lpas khwin, depa ni ingt ni msih zman 40an agknya.
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 11:59 PM | Show all posts
Cleocatra replied at 12-1-2022 03:45 AM
Seram sey tengok mata lakinya
Pasangan penonggang selepas nelofak dengan lakinya

Aiol seram tngok yg kat gmbr prtma tu.
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 12:01 AM | Show all posts
ais_kosong replied at 12-1-2022 08:36 AM
Perlu ke nak cerita semua benda?

Sbb dunia hiburan Msia ni x bsar, so klau nak sntiasa relevant, haruslh tiap2 hri kluarkn crita psl dh brkhwin & yg seterusnya.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-1-2022 12:04 AM | Show all posts
Afifi82 replied at 12-1-2022 07:26 PM
Nampak mcm busuk masam pasangan ni.

Reaksi iol utk komen uol ni reaksi yg dlm display photo uol sbb mmg btul pun. Pkaian tbal gila.
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 12:06 AM From the mobile phone | Show all posts
Alaahh..bosan
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 12:09 AM | Show all posts

Aiol start geli tngok laki dia msa hri yg dorg brkhwin tu, jnggut mlepasi mask muka. Yikes.
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 12:11 AM | Show all posts
rose_2011 replied at 12-1-2022 10:29 PM
Kan. Hati iols hitam, mmg red flag si laki tu. Tp tu la. Acik2 fb pakat share kata2 bernas-motibas ...

Cute2 je budak2 buntuts dlm display photo uol ni.
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 01:24 AM From the mobile phone | Show all posts
Netizen pun. Xyahla nk kutuk2 fizikal laki dia. Dah tu yg heliza minat. Bukan korg yg nk berjimak dgn laki dia pun
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 07:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Ala acik2 forum ni sama je kan peelnya.dok jaja laki dia gitu gini...kalu yg sndartu pulak dok jaja pasal anak sedara gitu gini..kucing beranak la..hippo je masing acah2 paling humble dlm dunia yg fana ni..boo acik2 forumer kurang kasih syg
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 08:15 AM From the mobile phone | Show all posts
My fav Islamic couple goals   muga jodoh ke jannah
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 08:30 AM From the mobile phone | Show all posts
Ada satu video tu heliza main janggut suami dia dan suami dia ambik janggut dia tampar2 heliza... Omaigad. I is geli.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-1-2022 09:06 AM From the mobile phone | Show all posts
bukn hari tu ada porumer kata Madi dah tunggu bertahun2? ni cerita mcm baru kenal. pulak
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 12:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Dua2 tak semenggah
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 10:14 PM | Show all posts
kapel ni mmg selalu sejuk ke? selalu je aku nampak dorg pkai sweatshirt/windbreaker matchy matchy setiap masa
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 10:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Minggu ni yang underdog semua nyanyi betul betul la weh
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

25-9-2022 12:08 PM GMT+8 , Processed in 0.081621 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list