CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: Lilrose

Not Even In My Dream - Reaksi Mahadi Ditanya Macam Mana Naik Kereta Dengan Heliza

  [Copy link]
Post time 12-1-2022 08:26 AM | Show all posts
Bagi chance sampai hujung minggu ni la, baca pasal mereka 2 ni.
anggap ja hadiah wedding...
kalau next week ada lagi berita-berita sampah.. memang saya kutuk hahahha
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 12-1-2022 08:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Ok juga kisah ni
Kita tgk dr side yg positif
Atleast remaja2 perempuan ambil iktibar jgn keluar berdua duqan dgn lelaki. Couple ni dah bg contoh yg baik iaitu keluar dgn mahram saja dan tidak berdating berdua duaan.
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 08:30 AM From the mobile phone | Show all posts
Tak pernah dating kononnnnnn.....
Gigih betul nak menunjuk berapa suci lah sangat masing2...ptuiiiiii...
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 08:36 AM | Show all posts
Perlu ke nak cerita semua benda?
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 08:38 AM | Show all posts
yaampornnnn nak kena cerita ke setiap minit pasal kehidupan seharian utk rakyat jelata tahu?
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 09:16 AM From the mobile phone | Show all posts
Ok la tu...at least lijah xpenah pggil lakinya ni my own yustat..xpernah dating dlm keta berdua ken...the other pasangan terpaling dolu2 b4 kawin kemain pernah dating dlm keta berdua. Jgn pasni duk sibuk duk tunjuk baca hadis ke bini ka yada yadaa siap! Setakat ni plg cringe bg aku duk pakai matchy2 dgn kaler2 neon gitu..yihh gelilah
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 09:29 AM From the mobile phone | Show all posts
iluma replied at 12-1-2022 07:28 AM
mmg setiap hari kena ada topik ke pasal diorg ni
bukak FB sama
timeline iG sama

Yg gedik gitu dikatakan menjaga pergaulan sgt...aku gelakan kan aje....
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 09:32 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by tasha at 12-1-2022 09:37 AM
Rogue98 replied at 12-1-2022 08:30 AM
Tak pernah dating kononnnnnn.....
Gigih betul nak menunjuk berapa suci lah sangat masing2...ptuiiiii ...


Kan meluat!! Dasar religion rider..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 12-1-2022 09:34 AM From the mobile phone | Show all posts
Kenapa laki dia ni lain macam. Macam ada tak kena. Mata pun macam crazy eyes. Mungkin tu la berjodohan.. sekufu dekat mata
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 09:37 AM | Show all posts
dah kawin tu, dah laaaaaaa....Alhamdulillah, do we have to know all these yada...yada...haiyooo
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 09:41 AM From the mobile phone | Show all posts
Citer gini hari2ke, yihhh semak sungguhlah
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 10:04 AM | Show all posts
alahaiii
takde pun aku tengok Heliza ni hype
mcm Mira Filzah masa kawin
ramai yg komen patah hati
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 10:07 AM From the mobile phone | Show all posts
da_vinci replied at 12-1-2022 09:37 AM
dah kawin tu, dah laaaaaaa....Alhamdulillah, do we have to know all these yada...yada...haiyooo:curs ...

Kenalah beritahu public yg isteri heols terpaling suci...
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 10:08 AM From the mobile phone | Show all posts
Aduhhhh gelilah cerita hal romance pada public.

Bukan princess memana negara or negeri pun.
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 10:10 AM From the mobile phone | Show all posts
Sedih tgk bod ni....gosip2 semua murahan dan sampah sampai nak masuk baca pun takde selera....lama dh x baca gosip tergempar yg buat porumer terkejut beruk
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 10:21 AM | Show all posts
tasha replied at 12-1-2022 10:07 AM
Kenalah beritahu public yg isteri heols terpaling suci...

haaaaaa yer la tu.....
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 12-1-2022 10:44 AM | Show all posts
Pesyen ape ni? Ngarutnyalah.
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 10:47 AM | Show all posts
sorang lagi yg obses dengan isteri sendiri. isteri dia lah paling best dan terpaling semuanya..
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 11:59 AM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 12-1-2022 02:04 AM
Boring yach!!! Untung sapa dpt heliza, lawa , kulit bersih, kurus, perangai pon herlok. Tp hat laki  ...

Dia ni gedik je jugak heliza ni. Pd pandangan aku la..
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 12:04 PM | Show all posts
ehhhh, smalam kan besday penyanyi bernombor takde sorang pun bukak benang untuk sheollss..kesian nampak nau da x relevan dalam industri..cuma ada la certain stesen radio mainkan lagu2 sheollss smlam..

SORI TER "OT"
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

25-9-2022 01:58 PM GMT+8 , Processed in 0.181143 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list