CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: CARI-MAL

"Kalau Boleh Hari Ni Bini Mati, Esok Nak Kahwin Lain Dah" - Rani Kulop

  [Copy link]
Post time 13-1-2022 12:03 AM From the mobile phone | Show all posts
hzln replied at 12-1-2022 11:44 PM
Kisah ayah kawan aku. Masa kami umur belasan2 tahun pernah sembang, andai mak/ayah mati dulu ko rasa ...

Adakah kwn ko tu seorang doktor?mcm lebih kurg sama plak ngn kisah org yg aku kenal
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 12:09 AM From the mobile phone | Show all posts
caramello replied at 13-1-2022 12:03 AM
Adakah kwn ko tu seorang doktor?mcm lebih kurg sama plak ngn kisah org yg aku kenal

Tak. Kawan aku bukan doktor. Tapi aku x sure la kalu dia ada adik yg keja doktor
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 08:50 AM | Show all posts
hzln replied at 11-1-2022 05:40 PM
Yg ni aku terpaling takleh terima. Dia kaw2 monetize kematian sarah. Marketing belas ihsan kat ig  ...

Betul. Annoying gila. Merempan mcm tiada hari esok dah. Tup2 tak dan setahun.

Yelah, yelah..sebab anak2.
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 08:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Rani sebenar je atau fake acc tu
Selalu yg komen berani tu “fans” je bukan org sebenar pun
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 08:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Tapi i setuju la dgn kedua2 post dia tu
Laki2 kepam semua yg trigger marah2 kt post tu
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 09:54 AM | Show all posts
alasan standard, "demi anak".
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 10:07 AM | Show all posts
mirandanicky1 replied at 12-1-2022 10:11 AM
Cubaan untuk cover line je tu. Jijang cover line unt kawan2 rasanya. Tgk komen jijang kat ig shoeb ...

klw benarlah bagai dikata... nampak sgt mmg xdela sayang bebenor dengan arwah tu... klw betul si muka sompek ni sayang nak mampus kat arwah... akan ambil masa yang lama utk kawen lain... pttla masa arwah idup nampak garang sket ngan si ib ni...
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 11:23 AM | Show all posts
Pedas betul kata-kata dia, setepek kena kat muka
Minum air madu banyak2 eh
Tak pun pergi mengadu kat mak
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 12:18 PM From the mobile phone | Show all posts
ezacbee replied at 11-1-2022 05:50 PM
Kalau dapat anak lelaki, lega laa dia

A ah. Memang aim minah gedik tu nak anak lelaki pun. Berbulu the other two daughters dengan harapan bapa deols dah tak subur nak beranak
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 03:03 PM | Show all posts
shi_jewel replied at 12-1-2022 01:39 PM
Bila otak dok pikiaq nafsu bila nk celup... Cmtu la. Bodoh. Ke hulu ke hilir nangis sbb bini mati, a ...

Tringat plak kat Dato' Jalaludin Hasan dlu tu, kn sma jugak mnangis2 msa bini dh mninggal dunia? Tup2 dh khwin bru.
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 03:04 PM | Show all posts
clarizsa replied at 13-1-2022 08:52 AM
Tapi i setuju la dgn kedua2 post dia tu
Laki2 kepam semua yg trigger marah2 kt post tu

Kepam, gundu pstu ego hahahaha.
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 03:05 PM | Show all posts
luvly_snow8608 replied at 12-1-2022 11:29 PM
muka kertas komot! bongok tau admin page abam rani nieeee, buat iols tergelak berdekah2

Krtas komot ngan pintu kna tumbuk tu mmg best hahahaha lollll.
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 03:07 PM | Show all posts

Haiyo deknon, x sngka plak yach? Bca komen2 kat ats pun dh dpt rsa ssuatu gitu.
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 08:41 PM From the mobile phone | Show all posts
gideoncross replied at 13-1-2022 03:03 PM
Tringat plak kat Dato' Jalaludin Hasan dlu tu, kn sma jugak mnangis2 msa bini dh mninggal dunia? T ...

Takpe la yang ni hensem kirang sikit cacian
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 09:48 PM From the mobile phone | Show all posts
kalau shahmira tak gune isu kematian arwah terlampau kerap. org okey je kot? ni tidak. die la terpaling sedih. terpaling pilu. terpaling hiba. smpi saat nk bgtau psl kematian ibu dkt anak2 pn nk tunjuk kt org. dasaaarr shahmira!
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 09:51 PM From the mobile phone | Show all posts
gideoncross replied at 13-1-2022 03:03 PM
Tringat plak kat Dato' Jalaludin Hasan dlu tu, kn sma jugak mnangis2 msa bini dh mninggal dunia? T ...

dato jalal menikah lain rse mcm tak hairan sgt kot sbb dlu die pun penah menikah 1 lagi kan dgn sorg pelakon. sedih die pn takde la jadi org terpaling sedih hiba pilu pastu jaja sampai ke utube. shahmira pn dlu ade jugak gossip dgn bini si kude tu kan. kire ade la sejarah mengatal
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 05:26 PM | Show all posts
namieamuro replied at 13-1-2022 09:51 PM
dato jalal menikah lain rse mcm tak hairan sgt kot sbb dlu die pun penah menikah 1 lagi kan dgn so ...

Dato' Jalal tu khwin dgn plakon mna plak tu uol? Yg ni iol x thu mnahu lngsung.
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 05:31 PM | Show all posts
setori_mori replied at 13-1-2022 08:41 PM
Takpe la yang ni hensem kirang sikit cacian

Klau yg hensem mmg org akn mmuji, klau x hensem, smpai thun dpn kna caci hahahaha.
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 05:32 PM | Show all posts
nuril86 replied at 13-1-2022 10:07 AM
klw benarlah bagai dikata... nampak sgt mmg xdela sayang bebenor dengan arwah tu... klw betul si m ...

X syg bebenor tpi ank boleh trhasil smpai 4 org hahahaha.
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 05:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Cece1234 replied at 12-1-2022 02:35 AM
I nampak ada org komen kat ig minah tu.. n then ada org ckp jugak psl minah tu kat thread satu lg  ...

So datuk yg dikejar2 tu tak jadi la sb ex adik ipar dah tumpah teh. Sikit ari kan dia kemain bangga cite ada datuk intai nk kawen dgn dia. Aritu kt ig dia up nk kambus ig dia. Pastu tgk2 smpai arini active je ig tu. Kalau betol sanngup yach fiza tutup lmpu demi kelansungan hidup.
Woi mira ank2 dia sndirik pun tak jaga cmana dia nk jaga ank2 engkau!
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-6-2022 11:33 AM GMT+8 , Processed in 0.088403 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list