CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: CARI-MAL

"Kalau Boleh Hari Ni Bini Mati, Esok Nak Kahwin Lain Dah" - Rani Kulop

  [Copy link]
Post time 15-1-2022 04:04 PM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 12-1-2022 03:53 PM
Bukan dynas tp
Founder kosmetik dynaz

Uols edit lah komen uols dgn kat page depan tu
Ramai duk ingat dynas mokhtar
Tulis DNARS cosmetic yachhh biar orang faham
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 04:37 PM From the mobile phone | Show all posts
asfaz replied at 14-1-2022 06:00 PM
Contoh arwah Mustafa maarof. Setia sampai akhir hayat. Rasanya masa arwah meninggal mesti anak pun ...


Mana mahzab yg ko belajar yg menyebut kesetiaan iteww terpakai pada org yg dah mati?

Even dalam konteks kebenaran utk berpoligami iteww yg dibenarkhen agama,   adakah utk menyebarkheun nilai ketidaksetian pada pasangan yg sedia ada?

Boleh jawab?
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 04:48 PM | Show all posts
doodlediddle replied at 11-1-2022 04:58 PM
Betul aje pok Cik ni ckp. Men are totally HELPLESS. MOST MEN. Which also includes my father n husban ...

yang dah mati tu, mati lah.. kenapa yang hidup kena seksa batin semata2 yang mati duk menggelupur dalam lubang kubur? Agama Allah Taala ajar kita meraikan kehendak batin dengan cara halal kan
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 05:12 PM From the mobile phone | Show all posts
evlinne replied at 15-1-2022 04:04 PM
Uols edit lah komen uols dgn kat page depan tu
Ramai duk ingat dynas mokhtar
Tulis DNARS cosmetic ...

Gituh ke ejaan. Ingatkan dynaz. nnti la kalau i rajin cari semula komen tu. Dah tulih FOUNDER dah
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 06:12 PM From the mobile phone | Show all posts
no_el replied at 15-1-2022 03:24 PM
Soib ni cube le groom sket
Muka tu p la buat treatment hilangkan lobang pori pori yg sebesor gaung t ...

Mohon soeb pakai veener supaya nmpak jongos cm mikel ang
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 07:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Wlupun kita tak layak nak mengata lelaki yg kematian bini mncari pengganti sbb ia fitrah mnusia bernafsu, tp kata2 itu mmg tetap  sekali.
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 07:26 PM From the mobile phone | Show all posts
hzln replied at 11-1-2022 05:40 PM
Yg ni aku terpaling takleh terima. Dia kaw2 monetize kematian sarah. Marketing belas ihsan kat ig  ...

Benda ni yg trpaling aku pun tak suke
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 07:36 PM From the mobile phone | Show all posts
gideoncross replied at 13-1-2022 03:03 PM
Tringat plak kat Dato' Jalaludin Hasan dlu tu, kn sma jugak mnangis2 msa bini dh mninggal dunia? T ...

Ai teringat Pak Lah masa late wife dia meninggal, tanya mak ai "rasanya Pak Lah ni kahwin lain tak"
Mak ai mcm marahlah ckp Pak Lah tu org baik2..

Eleh..dah namanya jantanz mana tahan sunyikan??
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 08:31 PM From the mobile phone | Show all posts
abadi84 replied at 15-1-2022 07:36 PM
Ai teringat Pak Lah masa late wife dia meninggal, tanya mak ai "rasanya Pak Lah ni kahwin lain tak ...

Tpi Pak Lah x lah mcm c Shuib ni, blum lama sngt dah merempan hohohoho. Pak Lah cool je.
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 08:40 PM From the mobile phone | Show all posts
nordin84 replied at 15-1-2022 12:31 PM
eh bkn bininye hidup lagi ke dia da kawen

Yg bru ofc msih hidup, mksud aiol dlu yg dh mninggal dunia tu.
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 08:57 PM | Show all posts
ohsoyaya replied at 15-1-2022 06:40 AM
Jarang la lelaki boleh hidup tanpa isteri lagi2 yg ada anak2 kecik. My neighbour, 3 kali kawin lg. B ...

yg sebetulnya klu si shuib ni nak menikah lagi pon sukahati dia la..

cumanya yg org ramai nampak dia menggunakan kematian bini utk melariskan business dia, which is agak kurang ajar di situ..

duk merintih meratib bagai psl arwah bini tu utk tatapan umum utk apa klu bukan utk content semata?

psl tu kena kecam bila timbul isu dia nak kawen lg..

klu dia tak canang kesedihan bagai tu i rasa ramai akan faham..


Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 12:08 AM From the mobile phone | Show all posts
gideoncross replied at 15-1-2022 08:31 PM
Tpi Pak Lah x lah mcm c Shuib ni, blum lama sngt dah merempan hohohoho. Pak Lah cool je.

PM dan retis manakan sama levelnya ko pun..
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 12:41 AM From the mobile phone | Show all posts
addamnor replied at 15-1-2022 04:48 PM
yang dah mati tu, mati lah.. kenapa yang hidup kena seksa batin semata2 yang mati duk menggelupur  ...

Iyo lah batin yo lah yg penting sekali dalam hidup kau. Eh hello, kehendak batin kau tu bukannya penting sgt nk dibanding kan dgn kebajikan anak2. Bangkit dan kerja utk mereka Senang. Kalau kau dah fokus on that side, you won’t even bother to fulfill that batin needs of yours. Welfare of your children comes first. Others should be second. Real parents would think that first unless there’s a special circumstance. (Other circumstances and BATIN is NOT one of them)
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 10:17 PM From the mobile phone | Show all posts
asfaz replied at 15-1-2022 01:27 PM
Tak la.. lepas arwah meninggal tu, tak lama pastu dia kawin lain. Masa arwah meninggal , sampai pi ...


ooo... yg ni latest ke bini beliau.. rsenye dia kawen senyap2 je time tu.. da jd janda org tu br la kecoh
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 10:19 PM From the mobile phone | Show all posts
nordin84 replied at 16-1-2022 10:17 PM
ooo... yg ni latest ke bini beliau.. rsenye dia kawen senyap2 je time tu.. da jd janda org tu br l ...

Yg kawin senyap2 tu dgn ridaini tpi tok jalal tak ngaku kan.
Yg terbaru ni , mmg dia bgtau tpi mmg tak lama pun lepas arwah isteri dia meninggal
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 10:20 PM From the mobile phone | Show all posts
asfaz replied at 15-1-2022 01:24 PM
Tambahan pulak dia sdri cerita masa arwah cakap oksigen drop, dia ckp nanti ok la tu. Langsung tak ...

kannnn.. lgsg iols xkesian kat soeb ni.. cube kalau soeb yg gol.. iols x rse arwah meroyan mcm beliau sbb yg nampak kaki konten soeb
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 02:18 PM | Show all posts
missHaidiD replied at 15-1-2022 10:46 AM
Laki aku ckp nti Allah tnya dia nk hidup dgn suami yg mana. Wallahualam.
Kalau suami kawen lain ta ...

kan..susah2 xyah amik laki kat dunia..amik je bidadara lelaki kat sana..custom made..ikut la nak pesen mana, rupa camna.. aci x gitewwww...heheheee..fuhhh..baru heaven..hahahaaa
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 02:45 PM From the mobile phone | Show all posts
nordin84 replied at 16-1-2022 10:20 PM
kannnn.. lgsg iols xkesian kat soeb ni.. cube kalau soeb yg gol.. iols x rse arwah meroyan mcm bel ...

Mcm culture shock pn ade.
Lepas kawen ngn sarah tibe dpt la perhatian.

Pastu dah jdi tokey icecream madu lg. Masyok.Pastu lepas arwah xde lg lah dpt byk perhatian. Smpi jadi gile nk attention.

Mcm arwah dah femes lame
Dr remaja lg.
Ayah pn artis
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 05:03 PM | Show all posts
abadi84 replied at 16-1-2022 12:08 AM
PM dan retis manakan sama levelnya ko pun..

Hahahahaha.
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 05:05 PM | Show all posts
nordin84 replied at 16-1-2022 10:20 PM
kannnn.. lgsg iols xkesian kat soeb ni.. cube kalau soeb yg gol.. iols x rse arwah meroyan mcm bel ...

Mkin c Shuib ni merempan, mkin nmpk rempit. Xde class.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

30-6-2022 02:47 AM GMT+8 , Processed in 0.083096 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list