CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
Author: Raline

Natasha Hudson sudah tanggal tudung? Kini kembali freehair

  [Copy link]
Post time 13-1-2022 01:47 PM From the mobile phone | Show all posts
800214 replied at 13-1-2022 12:17 PM
Penah la bff ai bawak ai keluar mlm. Dia bawak ai p hotel mana ntah nak jumpa kawan dia jap. Ai tu ...

Iols dulu duk KK jap. Pagi2 lalu kat waterfront dan kawasan dekat2 dgn tu, kuat bau arak. Nasib baik tak pernah jumpa muntah
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 13-1-2022 01:53 PM From the mobile phone | Show all posts
juruterra replied at 13-1-2022 12:22 PM
selalunya bekas laki byk duit camana pon takmo bg duit kat ex...nafkah anak maybe but that is for  ...

tapi ada juga yg bagi lagi2 yg jenis duit byk ni
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 02:10 PM From the mobile phone | Show all posts
nia_salina replied at 13-1-2022 01:42 PM
tak tau la uols masa tu ai 20an la ni dh 39 uols. kawan i tu pun dh berumahtangga n ada kedai maka ...

Tq sis

Dah stalk IG boyfriend dia

Not bad, cuma tak kaya je
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 02:17 PM | Show all posts
sheols buat apa sekarang..kalau still berlakon macam dah tak nampak kat tv
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 02:22 PM From the mobile phone | Show all posts
jas7512 replied at 10-1-2022 09:12 PM
I rasa dia bukan penunggang tapi dia ni mentally sick....dah ramai i jumpa wanita cantik tapi mental ...

Iolss setuju.

Rasa dia ni mmg ada mental issue. Last time pun kantoi plagiat buku org then published as buku sendiri tulis
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 02:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by KucingBiru at 13-1-2022 04:11 PM
Heydidle replied at 12-1-2022 10:03 PM
In person...tasha ni baik n soft spoken
Jenis yg takde attitude buruk dgn org



Iolss teringat Netflix series MAID.

Mak si Alex tu pun sejenis artistic hippie yang otak mcm tak berapa betul. Tapi dia baik je, bukan jahat. Hidup jenis nak bergantung dengan jantan, so asyik la kena tipu dgn laki.

Anak pun dia tak pandai jaga. Dia berubah ikut jantan to please them.

Serious nampak character watak tu dah mcm Natasha ni. She dont give a shit whatever people think about her
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 02:30 PM From the mobile phone | Show all posts
nia_salina replied at 13-1-2022 01:45 PM
exactly..
sbb diaorg ni setengah nya suka life yg chill chill. uols tgk tiktok adik wan kathijah c ...

Tgk life mak collin kat kg tu buat i rasa nak pi dok dgn dia hahaa.. tenangggg.. simple life.. keluar masuk hutan cari bahan utk research dia.. mak dia pun ckp lembut ja..
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 02:32 PM From the mobile phone | Show all posts
KucingBiru replied at 13-1-2022 02:30 PM
Iolss teringat Netflkx series MAID.

Mak si Alex tu pun sejenis artistic hippie yang otak mcm tak  ...

i tgk crita tu. very overwhelming tgk dia bangkit balik. base on true story kan. specialy part dia angkut anak tu. n life dia serba tak kena je sbb ex dia kan. sometims u just need to meet the right person at the right time
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 13-1-2022 02:33 PM From the mobile phone | Show all posts
KucingBiru replied at 13-1-2022 02:30 PM
Iolss teringat Netflkx series MAID.

Mak si Alex tu pun sejenis artistic hippie yang otak mcm tak  ...

Aah laa sama!

Mak alex tu tak blh lama sgt dgn budak2.. drp normal terus jadi tak betul bila jaga budak lama sgt haha

Tasha tak sure la mcm mana kan.. tp nampak syg anak2
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 02:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Heydidle replied at 13-1-2022 02:30 PM
Tgk life mak collin kat kg tu buat i rasa nak pi dok dgn dia hahaa.. tenangggg.. simple life.. kel ...

kan.. i wish to have a life likedat. nanti bila i dh tua i duk rumah mak i jela kt kg ni..cucuk tanam. i tak penah nk impikn nak kaya kereta besar umah bsr ke apa.cukup tenang2 malam pg surau ke kan..ah gitew.
so kalau org MLM nak makan i pun tkle sbb all the story yg diaorg promise jadi kaya bagai tu is just not me hahahha.walaupun i skrg susah sikit tp ttp i tak tringin pun nk kaya raya mcm vida tu ke alip ke..cukup kalau 1 day i dpt tenang2 je huhu
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 04:12 PM From the mobile phone | Show all posts
nia_salina replied at 13-1-2022 02:32 PM
i tgk crita tu. very overwhelming tgk dia bangkit balik. base on true story kan. specialy part dia ...

Yeah true story katanya. Mmg overwhelm citer tu. I mmg suggest pompuan tgk citer MAID ni utk belajar ada courage to leave toxic relationship
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 04:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Incanto replied at 13-1-2022 12:48 PM
minah salleh senang sangkut kat beach boy di mana mana

Penang, Langkawi, Pantai Timur, Bali lagi  ...

Haha i teringat video kt fb. Cite chinese or taiwanese lelaki ni. Ala2 beach boy versi kertu, dudul dlm gua tepi pantai. Tiap2 mlm bawa balik girls minahsaleh. I tgk gigi dia pun geli. Depa kata pakcik tu sweet talker. Naik moto helidavidson, lepak2 kt bar, then bawa balik girls
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 04:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Heydidle replied at 13-1-2022 02:33 PM
Aah laa sama!

Mak alex tu tak blh lama sgt dgn budak2.. drp normal terus jadi tak betul bila jaga ...

Maybe nampak natasha sayang kat anak anak dia, macamnya mak si alex tu. Tapi bab jaga, dia bukan jaga sgt pun. Kalau tgk ig Natasha ni nampak all about being herself je.
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 04:24 PM | Show all posts
rose_2011 replied at 13-1-2022 04:22 PM
Haha i teringat video kt fb. Cite chinese or taiwanese lelaki ni. Ala2 beach boy versi kertu, dudu ...

hahah i de tengok dia duk dalam gua kan.dalam gua pun jadik haha
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 04:41 PM | Show all posts
KucingBiru replied at 13-1-2022 04:23 PM
Maybe nampak natasha sayang kat anak anak dia, macamnya mak si alex tu. Tapi bab jaga, dia bukan j ...

IG dia private, takleh nak stalk...
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 04:42 PM | Show all posts
hi forumers of cari i nak off topic jap.so if not necesary u all just ignore je k.u will see few of my post elsewhr.mod jangan marah ye coz i need help so im just gona spread once je kt bod2 lain.jangan ban or ptg kredit i ye penat kumpul since 2007 haha.biasa i spread kt bod ig pemes n kuin kepam only but i need more help,if can.

anyways if ada kat sini mak mak yang ada brg kids terpakai especialy kids clothes n tak tau nak campak mana pls send it to me. i can pay courier insyallah. me my husb effected badly by kovid so i buat side biz jual kids prelove item kt shopee and at home while looking for some freelance wfh job.i bukan scam i mmg old forumer and very aktif here.i ada mental health problem so my cability now i quite limited.n i noe bukan i srg yg susah dlm dunia but trying my luck here.

so if anyone ada or ada any info wfh job (i dh aply a few thanx to forumer info juga) n as above let me know ye. i dh pernah kena kecam kt forum so kalau nak kecam pls let ur anger elsewhr hehe.tapi alhamdulilah la tak ramai yg kecam dari yg suport so tq dear forumers kt bod soc med femes.can pm me on cari or my details of story u can find at my mental health bod as below.tq evryone!

https://b.cari.com.my/forum.php? ... extra=#pid150181762
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 13-1-2022 08:31 PM From the mobile phone | Show all posts
nia_salina replied at 13-1-2022 04:42 PM
hi forumers of cari i nak off topic jap.so if not necesary u all just ignore je k.u will see few of  ...

Kalau pakaian dewasa uols nak tak?

Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 08:34 PM From the mobile phone | Show all posts
KucingBiru replied at 13-1-2022 04:23 PM
Maybe nampak natasha sayang kat anak anak dia, macamnya mak si alex tu. Tapi bab jaga, dia bukan j ...

Iols teringat dulu masa sekolah rendah, ada jiran sebelah yg tingtong. Ada dua anak kecil. Dia tu mcm asyik nak melawa je. Pernah sekali anak merangkak pergi depan rumah nasib baik tak sampai ke tengah jalan. Nasib baik dulu2 kereta motor tak banyak lalu lalang mcm sekarang.

Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 08:43 PM | Show all posts
sharlenetexas replied at 13-1-2022 08:31 PM
Kalau pakaian dewasa uols nak tak?

boleh je tapi i luar kawasan. i kt perak so if can courier n tak berat sgt meh la anta. i will pay for courier. pm me ye
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 08:50 PM | Show all posts
sharlenetexas replied at 13-1-2022 08:34 PM
Iols teringat dulu masa sekolah rendah, ada jiran sebelah yg tingtong. Ada dua anak kecil. Dia tu  ...

remind me of my jiran masa kecik juga. my kg is very the village so org kg ni kalau psl mental health ni dulu2 tkla paham sgt mcm skrg. tp still skrg pn ada je yg tak paham. reason why i byk bercerita bod i dr in real life.
dia siap penah lari bogel kt luar rumah if she dun eat her meds.lucky my mak paham je dia gitu. sbb kesian dia PPD. then suami divorce her..nasib baik dh tua ni dpt anak yg pandai jaga mak. rezeki dia kt part tu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

8-8-2022 09:00 AM GMT+8 , Processed in 0.087453 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list