CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Raline

Natasha Hudson sudah tanggal tudung? Kini kembali freehair

  [Copy link]
Post time 13-1-2022 08:48 AM | Show all posts
nia_salina replied at 13-1-2022 12:19 AM
i jwb ikut pengetahuan i apa doc i ckp ritu.bipolar n skizo kena makan ubat selalu.ibaratkn mcm ke ...

Cherating bila zaman ni uols?
Last iols gi circa akhir 2000an sendu giler uols.
Kena gi Kuantan utk sedikit hiburan
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 08:51 AM | Show all posts
makadek replied at 12-1-2022 09:22 AM
Geng2 yg bukan retis tibe masa covid bernikop ko tggu je dh tayah pakai mask sekor2 bukak nikob
Aku  ...

ape motif berniqab sampai skang meols takleh hadam...
niqab beria tapi tudung atas bahu, selalu selfie...masih sarung seluar panjang...
pastu orang dok puji konon dah capai taraf "muslimah lebih baik" kalau berniqab...

ehh helo benda tak wajib dan bukan aurat tapi nak letak benchmark gitu dah kenapa...
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 09:24 AM | Show all posts
Yeehaw replied at 13-1-2022 08:42 AM
Alaa i yang tak cerai berai pun memang tak pernah nak contact ipar ngan biras i. Jumpa bila balik  ...

Yayy sepp! I pun tak contact ipar duai haha. All this while I ingat semua orang akan contact ipar duai tu semua.
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 09:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by nia_salina at 13-1-2022 09:31 AM
berusjamban replied at 13-1-2022 08:48 AM
Cherating bila zaman ni uols?
Last iols gi circa akhir 2000an sendu giler uols.
Kena gi Kuantan u ...


ai pegi tu around 2004-2005. uols kena kenal kenal org kt situ..baru la uols tau betapa happening nya kt situ. dgn org tua2 pun mabuk macam a norm thing. ai sbb my fren mmg beach boy n kawasan2 situ punya comunities mmg click dia..kawan i tu girl. tp dia bukan wild girl ke apa..dia mcm ala ala adik diaorg kat situ.
even resto melayu pun serve beer. tekezut i tp i tak minum ye. so i purcaya je kalau dia ni le terperngaruh dgn life kt sana.  especialy kalau mcm dia ni mcm sng terpengaruh dgn lifestyle laki.
i duk sana sebulan lebih pun nyaris tak stay sana terus
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 09:39 AM From the mobile phone | Show all posts
GegarVaganja replied at 13-1-2022 02:38 AM
Wow. Seru nama Ganja ye.

alamak ptt i rasa seram sejuk pagi ni
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 09:45 AM | Show all posts
cantiknya kulit dia tanned!
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 10:05 AM | Show all posts
Cintakapuri replied at 13-1-2022 04:21 AM
Sbb tu i ni kl org berubah yg extrim sangat i ''hmmm'' kan aje. Bukan nak nethink, tp pd i berubah ...

talking about berubah terlalu extreme dan berubah sebab lelaki ni.one of my freind dulu tiba-tiba bertudung labuh selabuh-labuhnya.i fikir postif je masa tu.rupanya dia tengah mengenali seorang pilot MAS yg agak alim.and i saw that pilot pun jenis yg religious la.hhihihi. beberapa seketika tiba-tiba kawan i back to normal. rupanya dah putus dengan pilot tersebut.for me tak kisah la u kejap bertudung atau tak.tapi kalau sebab jantan better dont.
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 10:55 AM | Show all posts
Ex dia kalau tambah sorg lg boleh main futsal lawan team 5 sebelah..
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 11:09 AM | Show all posts
nia_salina replied at 13-1-2022 12:19 AM
i jwb ikut pengetahuan i apa doc i ckp ritu.bipolar n skizo kena makan ubat selalu.ibaratkn mcm ke ...

sis, your thread mental health tu tak boleh view pun...

hensem hensem tak beach boy kat sana?

i tak pernah g cherating lagi

pelik jugak yea, minah salleh boleh sangkut dengan beach boy sana
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 11:49 AM From the mobile phone | Show all posts
Gianna111 replied at 13-1-2022 10:05 AM
talking about berubah terlalu extreme dan berubah sebab lelaki ni.one of my freind dulu tiba-tiba  ...

Kawan Ganja pun sama.
Sheolls sejenis seksi maut, tiba-tiba berubah 360 darjah sampai berniqab persis Neelofa. Pas kawen tak berniqab la, tapi maintain berhijab. Sekali time pkp, tengok dah freehair balik dengan rambut berkarat. Gambar husband dengan anak angkat pun dah xdok. Huhu.
Bukan senang kan nak istiqomah.

Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 11:56 AM From the mobile phone | Show all posts
aina_shaira replied at 13-1-2022 11:09 AM
sis, your thread mental health tu tak boleh view pun...

hensem hensem tak beach boy kat sana?

eh boleh je..trythis link...
https://b.cari.com.my//forum.php?mod=viewthread&tid=5007899&extra=page%3D1

honestly pada mata i tak ensem hahahhaha.sbb kita dh biasa tgk rupa cmtu. tapi diaorg ni ada aura bad boy n masculine gitew..n very very tan.mat saleh suka la. contoh mcm mak apanama dia khatijah colline ke apa tah yg bekas dewi remaja tu. ada viral ritu kt tiktok mak dia org perancis..dtg malaysia jumpa dgn pembuat bot kat ganu. ayah dia biasa2 je tp org laut, very mascular n tan...n diaorg ni mostly tak reti sgt b.i pun tp tah cmna tah jadi sweet talker dari segi perbuatan kot...bukan percakapan. best cherating..ombak kuat..chill chill je.
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 12:17 PM From the mobile phone | Show all posts
nia_salina replied at 13-1-2022 09:29 AM
ai pegi tu around 2004-2005. uols kena kenal kenal org kt situ..baru la uols tau betapa happening  ...

Penah la bff ai bawak ai keluar mlm. Dia bawak ai p hotel mana ntah nak jumpa kawan dia jap. Ai tunggu luar je.kuar srg mabuk, kuar dua sexy nak mampus.kuar tiga dok berpeluk2. Masuk jamban jumpa org muntah2 mabuk. Keluar drp toilet ai nangis. Hahahah. Ai ni budak hulu. P kursus 2 minggu kat beserah. Kawan skolah ai la bawak keluar kejap malam. Dia pun ngan kawan dia. Drg dua lelaki. Ai pompuan srg.. Dia masuk dlm club tu tinggal ai ngan kawan dia kat luar. Dah kawan dia tgk ai nangis terus dia panggil bff ai tu ajak hantar balik. Hahahahaha. Teruk betul masa tu. Kawan ai tu sepanjang jalan say sorry.. Ai terkejut je sbnrnya..
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 12:22 PM | Show all posts
RED 666 replied at 12-1-2022 09:36 PM
x penat sbb bekas laki byk bagi duit

selalunya bekas laki byk duit camana pon takmo bg duit kat ex...nafkah anak maybe but that is for the anak la, not for her
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 12:45 PM | Show all posts
nia_salina replied at 13-1-2022 09:29 AM
ai pegi tu around 2004-2005. uols kena kenal kenal org kt situ..baru la uols tau betapa happening  ...

Dari cara uols tulis tu mcm Bali plak kedengaran nye...
Skrg dah jd camne ek? Beachboy/girl uols tu masih berkuntum kat situ kah?
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 12:48 PM | Show all posts
aina_shaira replied at 13-1-2022 11:09 AM
sis, your thread mental health tu tak boleh view pun...

hensem hensem tak beach boy kat sana?

minah salleh senang sangkut kat beach boy di mana mana

Penang, Langkawi, Pantai Timur, Bali lagi lah ramai

pompuan melayu je fikir 10 kali

minah sallleh tak materialistik
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 12:55 PM From the mobile phone | Show all posts
wirazam replied at 11-1-2022 07:23 AM
Itu baru heliza kaka..kalau lofa yg buka tudung mahu bergegar forum nih..silap haribulan mahu jamme ...

Datin heliza insya'allah tak kot....tapi jahqubis tu mcam bleh predict kan dari peel sheols n families
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 12:56 PM From the mobile phone | Show all posts
She looks so free nowdays
Sape jaga anak2??
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 01:11 PM | Show all posts
Ex dia kan ramai, so diorang boleh jaga anak-anak dia
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 01:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by nia_salina at 13-1-2022 01:46 PM
berusjamban replied at 13-1-2022 12:45 PM
Dari cara uols tulis tu mcm Bali plak kedengaran nye...
Skrg dah jd camne ek? Beachboy/girl uols t ...


tak tau la uols masa tu ai 20an la ni dh 39 uols. kawan i tu pun dh berumahtangga n ada kedai makan kt sana. lama dh tak melawat. ada rezki i nk pg.
i rasa yg rambut panjang ni eh bf baru dia?
ig : jay_jawsmin
tgk dia byk komen ig mamat ni
btw i tak penah pg bali huhu. tk penah pg obersi.tp kalau diberi pilihan masatu i nk je duk sana tp in sense of realiti masatu kena balik ke alam nyata
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 01:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Incanto replied at 13-1-2022 12:48 PM
minah salleh senang sangkut kat beach boy di mana mana

Penang, Langkawi, Pantai Timur, Bali lagi  ...

exactly..
sbb diaorg ni setengah nya suka life yg chill chill. uols tgk tiktok adik wan kathijah colline .tk igt lak nama adik dia.ada kisah mak dia...kawin dgn org laut pembuat bot kt ganu. biasa je life dia.tp rumah cantik tenang je
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-6-2022 12:03 PM GMT+8 , Processed in 0.082480 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list