CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Raline

Natasha Hudson sudah tanggal tudung? Kini kembali freehair

  [Copy link]
Post time 11-1-2022 09:46 AM From the mobile phone | Show all posts
djzara81 replied at 11-1-2022 08:52 AM
Sebagai ex jiran yg pnh naik beskal, masuk rumah kosong & round2 tmn, aku doakan agar Tasha istiqoma ...

pesanan dan peringatan yg baik buat kitorang jugak
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2022 10:14 AM From the mobile phone | Show all posts
laksmanabentan replied at 11-1-2022 08:40 AM
untung la ada banyak mak mertua kann....
jenuh nak pergi beraya ziarah dihari raya gitu kann...


Haahahhaah sis tertawa
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2022 11:14 AM | Show all posts
sdihnyelaa salah pimpinan die ni..
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2022 11:23 AM | Show all posts
sheols x tired ke kawin cerai..i baru sekali je pun dh tired...huhuhu penat tau nk kenal family baru mertua baru ipar baru
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2022 11:28 AM | Show all posts
juruterra replied at 11-1-2022 11:23 AM
sheols x tired ke kawin cerai..i baru sekali je pun dh tired...huhuhu penat tau nk kenal family baru ...

x penat la tu..yg penting dia nk bahgia cara yg dia mau..wah gittuh
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2022 12:26 PM | Show all posts
juruterra replied at 11-1-2022 11:23 AM
sheols x tired ke kawin cerai..i baru sekali je pun dh tired...huhuhu penat tau nk kenal family baru ...

baru nak bff dengan ipar duai... ehhh da bercerai pulakkk...
baru jer follow IG akak ipar tetiba kena unfollow ker camna nih...

tapi meriah tau... dia ada 4 keluarga mertua baru...
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2022 12:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Nham22 replied at 10-1-2022 07:57 PM
Religon rider termasyurrr...hur..hur..hur... Hehe.. Nak wat mcmane.. Tak pakai tudung lagi cantik..  ...

Gituuu.
Tak terkejut pn

Tp gitu la.
Dulu2 mcm geng dayah parkison sanggup tgl anak laki berjihad ke Syria ke palestine

Last2 cmnie plk.
Tp die mmg lawa bg i lah.
Kejap lg nikah baru lah nie.
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2022 12:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Oakai tudung payah nak dpt laki no 5
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2022 12:41 PM From the mobile phone | Show all posts
sudirmanistas replied at 11-1-2022 09:33 AM
Kalau tgk IG dia, mcm makin aktif buat aktiviti lasak mcm memanah sambil menunggang kuda. Bukan na ...

Kenal dia since kecik, so secara luaran nmpk her upbringing. Dia nmpk ‘lost’. Dari kecik her dad wasn’t around. Nmpk mcm she needs a father figure in her marriage. A firm, caring & loving husband yg bole guide her. But yeah, who we are to judge her life..
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2022 12:48 PM | Show all posts
laksmanabentan replied at 11-1-2022 08:40 AM
untung la ada banyak mak mertua kann....
jenuh nak pergi beraya ziarah dihari raya gitu kann...

kenyang kan, mesti satu hari suntuk menziarah

tak payah masak ketupat rendang kat rumah sendiri
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2022 12:51 PM | Show all posts
Incanto replied at 11-1-2022 12:48 PM
kenyang kan, mesti satu hari suntuk menziarah

tak payah masak ketupat rendang kat rumah sendiri:l ...

anak2 yang binggung...
ini nak panggil apa nih...
rumah pagi tadi nanny...
rumah tadi oma..
skrg ni nenek
nak petang tok wan pulakk...

konpiusss uollssss
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2022 12:58 PM | Show all posts
laksmanabentan replied at 11-1-2022 12:51 PM
anak2 yang binggung...
ini nak panggil apa nih...
rumah pagi tadi nanny...

nek wan
nek two
nek three
nek four

anak2 dia dgn dia atau bapak masing masing?

kesian kat anak anak dia. Semua girls plak tu.

Harap derang warisi kecantikan dia , tapi  perangai normal
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2022 02:23 PM From the mobile phone | Show all posts
laksmanabentan replied at 11-1-2022 12:51 PM
anak2 yang binggung...
ini nak panggil apa nih...
rumah pagi tadi nanny...

Dia perlu ke keep in touch dgn semua nenek2 tu
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2022 02:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Kadang2 bila hirah extreme ni, terus senang uturn
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2022 02:41 PM From the mobile phone | Show all posts
juruterra replied at 11-1-2022 11:23 AM
sheols x tired ke kawin cerai..i baru sekali je pun dh tired...huhuhu penat tau nk kenal family baru ...

Yg penting pelbagai bentuk dan saiz dia dah rasa..
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2022 02:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Raline replied at 10-1-2022 09:25 PM
dia kna jumpa suami yg betul2 baik...

Awa tudung gitu.
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2022 02:48 PM | Show all posts
Minah ni yg byk kali kawen tu kan.kawen cerai kawen cerai je keje dia
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2022 02:50 PM | Show all posts
iols tggu time jahlop jah
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2022 03:02 PM | Show all posts
tapi dia ni segak bila tak bertudung.. hehehehehe...
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2022 03:11 PM From the mobile phone | Show all posts
ellejo replied at 10-1-2022 11:53 PM
jangan pakai tudung sbb trend atau meniaga. pakai tudung lillahitaala

-ai tak pakai tudung sibok ta ...

Mcm uqasha dulu pkai tudung sbb jual tudung last2 bisnes bungkus tudung kt kepala pun hilang
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

17-5-2022 01:18 PM GMT+8 , Processed in 0.093169 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list