CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Raline

Natasha Hudson sudah tanggal tudung? Kini kembali freehair

  [Copy link]
Post time 16-1-2022 04:57 PM From the mobile phone | Show all posts
fair_iza replied at 15-1-2022 05:14 PM
drholisw. Dia private ig

Sekali pandang macam britney spears , dua kali pandang macam pelancong mainland china
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 07:43 PM From the mobile phone | Show all posts
mamastoney replied at 16-1-2022 10:17 AM
Janda Paan ni tayang gambar freehair di sekejap je, lepas ramai yg kutuk dia deleted. Ms mula2 dia p ...

Lama ke dia kawen ngan last one? Kagum stamina orang camni kawen cerai kawen cerai kejenya..
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 09:13 PM From the mobile phone | Show all posts
becir replied at 16-1-2022 07:43 PM
Lama ke dia kawen ngan last one? Kagum stamina orang camni kawen cerai kawen cerai kejenya..

I mustt admit that i speku je dia divos lg sbb knowing her yg suka show off lelaki2 minat dia....before this elok je dia tayang laki tu, tup2 skrg acah2 nk sorok. Sejujurnya ntah betul dia berlaki baru ke tak, i pun tk pasti sbb dia je yg claim dorg kawen, tp gmbar akad nikah or sanding satu pun xdak kt ig dia tu.
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 10:41 PM From the mobile phone | Show all posts
nia_salina replied at 13-1-2022 09:29 AM
ai pegi tu around 2004-2005. uols kena kenal kenal org kt situ..baru la uols tau betapa happening  ...

cherating pantai kat area mana chuols.. i penah la 2bln duduk situ.. beshe2 je
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 11:45 PM From the mobile phone | Show all posts
nordin84 replied at 16-1-2022 10:41 PM
cherating pantai kat area mana chuols.. i penah la 2bln duduk situ.. beshe2 je

alamak i tak igt la nama tmpt tu. sbb dh lama sgt. yg i ingat ada tmpt canting(yeke sebutan dia) batik dkt2 situ. ada karoke place own by this malay old guy..ish i tak ingat apa nama tmpt tu. maybe sbb my fren tu mmg org situ so feel dia lain kot. hehe. i pun dh lama tk ctct my fren tu. tp i tau dia ada bukak resto kt sana now.
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 12:09 AM From the mobile phone | Show all posts
nia_salina replied at 16-1-2022 11:45 PM
alamak i tak igt la nama tmpt tu. sbb dh lama sgt. yg i ingat ada tmpt canting(yeke sebutan dia:lo ...

oo tmpt canting tu.. mcm ingat.. nanti iols pegi
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 12:16 AM From the mobile phone | Show all posts
bellaamsar replied at 14-1-2022 09:59 PM
Semoga terus maju sis. My friend pun bipolar and dia pun jual baju kat shopee lepas kena resign. M ...

Boleh tak pm shopee dia. Kalau berkenan boleh support2 beli
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 08:31 PM From the mobile phone | Show all posts
hareeeesah replied at 16-1-2022 02:00 AM
Pelik nya sendir post gambr cmtu sendiri letak caption semoga kembali? Mental problem juga ke apa? ...

Dia duk claim pakar neuron...saraf sendiri pun dah putus. Tak faham dgn j yg x boleh hidup tanpa lelaki. Tak penat ke kawin cerai.
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 08:37 PM From the mobile phone | Show all posts
winky1 replied at 16-1-2022 12:59 PM
I remember yg dia kata dia akn fight utk new husb.... Maaf ye, kdg wanita j kena sedar diri especi ...

Rod stewart tu jauh sgt contonhya.. ambik pak tiri neelopa udah ler... semasa menikahi mak lofa.. mak lofa itu janda anak 5 hokay..
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 10:28 AM From the mobile phone | Show all posts
matjerk replied at 17-1-2022 08:37 PM
Rod stewart tu jauh sgt contonhya.. ambik pak tiri neelopa udah ler... semasa menikahi mak lofa..  ...

Betul... Tapi anak2 dia jer sekolah International. Ppl say lah...
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 10:37 AM | Show all posts

ini janda PU Paan ker nih?? wowww....
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 04:03 PM | Show all posts
mrsamz replied at 14-1-2022 04:16 PM
Beachboy lifestyle kat semenanjung ni lebih kurang sama je kat mana2..perhatikan kat tioman, perhent ...

Mat Dan pulak dari westernize beach boy jadi ke timuran sikit. Ke nampak okay skrng pasal dah jadi selebriti kan hehe.
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 08:04 PM From the mobile phone | Show all posts
hi to all forumers sori i nk ot skit. sori mod i ot.sori forumers yg dh tau crita i n i asik ot. mtk maaf sgt. just nk spread if anyone still ada yg nak anta kids baju kt i pls ..boleh la still sedekah kt i ye. Alhamdulilah quite berjalan juga la walaupun slow apa yg i usahakn ni so takde la mental i down sgt.blh pm i kt bod i

https://b.cari.com.my//forum.php?mod=viewthread&tid=5007899&extra=

kalau still  ada yg sudi sedekah ,boleh courier kt i ..i will pay for courier. baju adult pun blh tapi tula kadang takut courier berat pulak. pls help ye. detail blh baca kt thread i. sbb i mencarik sebannyak yg blh.sbb ni je yg i blh buat smntara tak dpt pape job lagi ni to gain bit of income. trima kasih byk.pape blh pm i kt sini or kt shopee.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 20-1-2022 01:26 PM | Show all posts
dia skang stay mana ya?
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2022 03:55 PM From the mobile phone | Show all posts
makita replied at 16-1-2022 10:43 AM
Maksodnya..laki dia 8 lah...wow..ni pencapaian

I x bleh byg yg kawin cerai byk kali ni.. Nak minta wali isi borang dan hadir masa nikah tu.

Iols masa kawin yg kali kedua aritu malunya nak minta abg i jd wali...
masa 1st kawin pun dia.. Sbb abah dah meninggal..

Kalau gaduh dgn hubby skrg i byk pujuk diri utk sabar dan jgn la aku minta cerai.. Nanti kalau nak kawin baru kena minta abg jd wali kali ke 3..
mcm menyusahkan dia je...
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2022 05:25 PM From the mobile phone | Show all posts
ninnakarinna replied at 21-1-2022 03:55 PM
I x bleh byg yg kawin cerai byk kali ni.. Nak minta wali isi borang dan hadir masa nikah tu.

Iol ...

Hahaha adoi. Bila sebut psal wali ni. Masa perkahwinan macik meols yg ke 5 kot. Pakcik meols jadi wali. Pakcik meols kata kat meols...ni nikah 3 bijik khemah ni dah ckup grand utk janda 4 kali. Hahah siot ja
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2022 10:04 AM | Show all posts
jas7512 replied at 10-1-2022 09:12 PM
I rasa dia bukan penunggang tapi dia ni mentally sick....dah ramai i jumpa wanita cantik tapi mental ...

mungkin juga.. mcm dalaman dia huru hara.. xdpt apa yg dia nk.. kurang kasih syg..
sayang btl la dia..
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2022 12:36 PM | Show all posts
Asalkan dia bahagia....
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2022 02:32 PM | Show all posts
makita replied at 21-1-2022 05:25 PM
Hahaha adoi. Bila sebut psal wali ni. Masa perkahwinan macik meols yg ke 5 kot. Pakcik meols jadi  ...

kalau janda, kena wali jugak ke?
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2022 04:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Stella77 replied at 24-1-2022 02:32 PM
kalau janda, kena wali jugak ke?

Tetap kena ada wali wlaupun janda cuma janda ni kuasa lebih drp anak dara. Kalau anak dara wali boleh kahwinkan dia wlaupun tanpa rela tapi kalau janda x boleh dipaksa kahwin oleh sapa2 wlaupun wali sendiri
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

26-5-2022 07:44 PM GMT+8 , Processed in 1.937195 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list