CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: Raline

Natasha Hudson sudah tanggal tudung? Kini kembali freehair

  [Copy link]
Post time 11-1-2022 03:12 PM | Show all posts
mama_cat replied at 11-1-2022 03:02 PM
tapi dia ni segak bila tak bertudung.. hehehehehe...

body masih lawa kannn....
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 11-1-2022 03:52 PM From the mobile phone | Show all posts
djzara81 replied at 11-1-2022 12:41 PM
Kenal dia since kecik, so secara luaran nmpk her upbringing. Dia nmpk ‘lost’. Dari kecik her dad ...

My my fren yg ada bipolar. Mak dia meninggal masa sekolah menengah. Walaupun ada segala2, dia nmpk mcm lost.

Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2022 03:55 PM | Show all posts

kalah anak dara jaman now... semua membesar dgn jayanya pastu bajet2 body positivity... dia ni mmg herlokkk
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2022 03:59 PM | Show all posts
djzara81 replied at 11-1-2022 12:41 PM
Kenal dia since kecik, so secara luaran nmpk her upbringing. Dia nmpk ‘lost’. Dari kecik her dad ...

uols kawan dia ke? sekarang dia couple dengan sape?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 11-1-2022 04:18 PM | Show all posts
muka dia JAWA kuat gak tu..wlupun mix
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2022 04:20 PM | Show all posts
kat ig kemain marahkan wartawan sb buka aib Natasha, katanya dari org x tahu terus org tahu dan singgah IG Natasha ni. dah tu diorg nk post psl ape, dh nama pun bahan gosip. ko acah2 muslim baik je komen kat ig ek, kalau baik sgt unfollow je ig tuh. pegi sana follow ig ayat2 muslimah, ig retiz niqabis bertudung, jual produk suci bacaan blabla bla...

dah dia buka tudung mmg la org akan kecam sikit sebanyak, takkan org nk puji2 plk.
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2022 04:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Tengok dh berkawan dgn circle badboy je. Haruslah tukar imej jadi bad girl jugak
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2022 04:42 PM From the mobile phone | Show all posts
aina_shaira replied at 11-1-2022 03:59 PM
uols kawan dia ke? sekarang dia couple dengan sape?

Kawan zmn berjiran mase kecik smpi sekolah menengah. Now tak rapat dah, but mase her 1st wedding iols pegi. Now tak tau dia couple dgn sape.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 11-1-2022 04:47 PM | Show all posts
djzara81 replied at 11-1-2022 04:42 PM
Kawan zmn berjiran mase kecik smpi sekolah menengah. Now tak rapat dah, but mase her 1st wedding i ...

iouls baca wiki dia orang ipoh, mesti banyak peminat masa sekolah...
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2022 04:51 PM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas replied at 11-1-2022 03:52 PM
My my fren yg ada bipolar. Mak dia meninggal masa sekolah menengah. Walaupun ada segala2, dia nmpk ...

Ikutkan iols simpati sgt dgn tasha & wawa (tania). Psl tasha ada bipolar, iols tak pasti. But wawa, yes. Dulu dia buat surgery buang blood clot kat otak. That worsen her condition.
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2022 05:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Badan cantik sebab masih layan pot. Sebab cerai dengan Nashriq pun kantoi layan pot
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2022 05:32 PM | Show all posts
Galgadot22 replied at 11-1-2022 05:27 PM
Badan cantik sebab masih layan pot. Sebab cerai dengan Nashriq pun kantoi layan pot

pot tu ape benda?
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2022 05:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Brape org anak die ade dgn ex2 husband..sian anak2 die..mak kawen cerai aje..
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2022 05:51 PM | Show all posts
xyah la nak chop natasha hudsn ni hipokrit ke.. religion rider ke... rambut dia suka hati dia laa

korang yg dok terharu. dok puja2.... dok puji2 lindungan kaabah bagao hanya kerana sehelai kain atas kepala tuh yg bongok
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 11-1-2022 06:30 PM | Show all posts
yaaa dia dah approve
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2022 06:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Galgadot22 replied at 11-1-2022 05:27 PM
Badan cantik sebab masih layan pot. Sebab cerai dengan Nashriq pun kantoi layan pot

Layan vape ke....
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 11-1-2022 07:28 PM From the mobile phone | Show all posts
aina_shaira replied at 11-1-2022 04:47 PM
iouls baca wiki dia orang ipoh, mesti banyak peminat masa sekolah...

Her mom asal Ipoh. Tasha grew up in Subang & pnh sekolah jap kat Ipoh mase f4 if I’m not mistaken. Org cantik byk peminat.
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2022 08:00 PM | Show all posts
Galgadot22 replied at 11-1-2022 05:27 PM
Badan cantik sebab masih layan pot. Sebab cerai dengan Nashriq pun kantoi layan pot

Really?

aiyoo..lagi lah kesian anak2 dia
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2022 08:04 PM From the mobile phone | Show all posts
True-X replied at 11-1-2022 05:51 PM
xyah la nak chop natasha hudsn ni hipokrit ke.. religion rider ke... rambut dia suka hati dia laa

k ...

Rider pun hipo juga.. Tak tau ke.
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2022 08:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Galgadot22 replied at 10-1-2022 10:43 PM
Minah ni ada bipolar. Adik dia Tania tu pun sama. On medication lagi

Sheols masih jumpa doktor ke?

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

25-9-2022 01:13 PM GMT+8 , Processed in 0.080955 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list