CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: Raline

Natasha Hudson sudah tanggal tudung? Kini kembali freehair

  [Copy link]
Post time 10-1-2022 11:53 PM From the mobile phone | Show all posts
jangan pakai tudung sbb trend atau meniaga. pakai tudung lillahitaala

-ai tak pakai tudung sibok tarbiah org -
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-1-2022 11:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Galgadot22 replied at 10-1-2022 10:43 PM
Minah ni ada bipolar. Adik dia Tania tu pun sama. On medication lagi

Bipolar macam mana? Tapi tengok raut wajah dia pun boleh tau
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2022 12:47 AM From the mobile phone | Show all posts
RED 666 replied at 10-1-2022 08:28 PM
org lawa mmg ringan jodoh, lelaki meleleh tgk

Fiza Halim( ex Adam AF) tu boleh la challenge cukupkan kahwin cerai 4 kali.
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2022 01:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Imej semasa = jantan semasa
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2022 01:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Berubah la sbb diri sndiri. Bkn sbb org lain
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2022 01:22 AM From the mobile phone | Show all posts
biaq pi lah.
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2022 01:32 AM | Show all posts
Kesenangan,kekayaan,semua orang Allah Ta'ala bagi,kapir ker islam ker,yg dia sayang dia tak sayang semua dia bagi,tapi bukan iman,tu utk orang yg Dia sayang jer.
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2022 01:40 AM From the mobile phone | Show all posts
Dia ke yg elok2 kwin first husband tapi curang.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 11-1-2022 03:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Tu la time hijrah diam2 je.. ni kuarkan statement bajet ustazah.. ni dah ujian sikit terus tanggal tudung terus..
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2022 04:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Sheols retis gred C/D. Gosip kawen cerai sajalah yg relevan utk sheols
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2022 05:10 AM From the mobile phone | Show all posts
cicicumel replied at 10-1-2022 09:39 PM
Nampak bahu tu skin color inner ke??

Inner skin color tapi senipis bawang sbb boleh nampak lipatan , jahitan bhgn dalam inner
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2022 07:23 AM | Show all posts
Edited by wirazam at 11-1-2022 07:24 AM
dudaberhias replied at 10-1-2022 09:55 PM
Anak Chefwan ok lagi kaka. Cuba kalau heliza helmk mata ikan buntal, mau 7 keturunan kena kecam de ...

Itu baru heliza kaka..kalau lofa yg buka tudung mahu bergegar forum nih..silap haribulan mahu jammed forum cari sbb ramai yg nak masuk Dan buat posting..
Harap harapnya takdelah kan dua org makhluk ni buka tudung..
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2022 08:33 AM | Show all posts
ramai lelaki termasuk bekas2 suami gagal bimbing dia.
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2022 08:40 AM | Show all posts
untung la ada banyak mak mertua kann....
jenuh nak pergi beraya ziarah dihari raya gitu kann...

anak2 pun binggung kenapa nenek masing2 lain...
hihihihi...
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2022 08:40 AM | Show all posts
Kesian jadi perempuan asik kawin cerai sampai 4 kali.
Kita ni cintalah sorang kat laki kita tu sampai bila2, doa berjodohan sampai akhir hayat.
Iolls setuju dgn komen porumer yg kata sheolls bipolar, sebab tracking lifestyle sheolls yg impossible tu, even Nabila Huda pon tak mcm tu.
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2022 08:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Sebagai ex jiran yg pnh naik beskal, masuk rumah kosong & round2 tmn, aku doakan agar Tasha istiqomah menutup aurat semula & kuat menghadapi godaan duniawi ni. Thn ni umur dah 40. Patutnya dah start fokus kumpul pahala & bykkan ibadat. Aaaa gitewww setazah bagi ceramah.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 11-1-2022 09:08 AM | Show all posts
mrsamz replied at 10-1-2022 08:39 PM
Sedihnya jadi perempuan cantik tapi hidup terumbang ambing

Kau tahu ke dia sedih?
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2022 09:33 AM | Show all posts
djzara81 replied at 11-1-2022 08:52 AM
Sebagai ex jiran yg pnh naik beskal, masuk rumah kosong & round2 tmn, aku doakan agar Tasha istiqoma ...

Kalau tgk IG dia, mcm makin aktif buat aktiviti lasak mcm memanah sambil menunggang kuda. Bukan nak judge tpi mcm sikit2 nampak x berapa jaga mcm rambut depan n leher nampak. So firasat mengatakan dia semakin ke arah situasi sekarang ni. Kalau nak istiqamah, kene cari juga geng2 yang ke arah kebaikan ni kan. Ni pesanan utk diri sendiri jgk la hehe.
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2022 09:42 AM | Show all posts
makadek replied at 10-1-2022 08:50 PM
So kita tggu laa
Mcm kenalan aku
Mase 1st laki wanita lambaian kabah

Kalau laki suruh terjun gaung .... maka innallilah terus
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2022 09:44 AM From the mobile phone | Show all posts
Prickford replied at 11-1-2022 08:40 AM
Kesian jadi perempuan asik kawin cerai sampai 4 kali.
Kita ni cintalah sorang kat laki kita tu samp ...

betul kaka. sokong. moga hati kita semua ALLAH teguhkan dalam ketaatan, setia, saling menghormati pada pasangan kita. amin mudahan

untuk natasha pulak, tak tauuu la nak komen apa. terkejut jugak. kalau solo yg terbaik buat masa ni, solo la dulu. kalo ALLAH rezekikan jodoh lagi, moga aman hidup
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

25-9-2022 12:43 PM GMT+8 , Processed in 0.084112 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list