CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: Raline

Natasha Hudson sudah tanggal tudung? Kini kembali freehair

  [Copy link]
Post time 28-3-2022 07:26 AM From the mobile phone | Show all posts
mamastoney replied at 28-3-2022 12:51 AM
Iols komen kt ig sheols mana gambar suami (dr india) tu, sheols jawab xleh tayang sbb hormati fami ...

Hmm..gitu..rasanya mmg xkawen laa tu..just acah kata kawen.yang skrg Pon sama beriya kata kawen tp ni pesen2 nikah jela belum

Compare dgn NH ni si Erin ni lagi jilake..
At least tiap kali berlaki baru..NH kawen..bukan bt benda xsenonoh gitu...

Nway kaka rasa Jenis kawen cerai kawen cerai ni mostly player..diorg mmg jenis cinta cepat hadir cepat pergi..Jenis cpt bosan pon iya gk..sbb priority dorg adalah diri dorg..bkn fmly or ank..sbb tu ssh nk tahan lama...

Kaka bkn tuduh..tp ibu yang anak tgh mbesar n sgt sygkan ank xde masa nk duduk tepi pantai lama2 bljr memanah main kuda n surfing..

Kawan online kaka ada sorg gini gk..kejap on off tudung pdhl bdk smakl..masa COVID Ritu dh kawen Kali ketiga..awal 2021 dpt ank sorg lg..now 2022 tgk dh makin galak blk bukak tudung..bday bb dia yang first xnmpk dh bayangan laki tu so rasanya dh cerai lg skali la tu..muka mmg lawa tp xpandai masak telur pon hangus..sejenis mmg suka bersolek..and sgt suka selfie..(ni tanda penyakit mental)hehehe

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-3-2022 07:31 AM From the mobile phone | Show all posts
makcun14 replied at 27-3-2022 11:21 PM
Kannn.. hobi dia pakai baju pengantin noks.

Hobby ke habit
Reply

Use magic Report

Post time 28-3-2022 07:55 AM | Show all posts

nampak berusia NH kt sini.
Reply

Use magic Report

Post time 28-3-2022 07:59 AM From the mobile phone | Show all posts
iznanaziz replied at 7-2-2022 10:34 AM
tak tahu pulak dia dah berhijab sblm ni.

Bukan setakat berhijab, siap berniqab.
Reply

Use magic Report

Post time 28-3-2022 08:07 AM From the mobile phone | Show all posts
makcun14 replied at 27-3-2022 11:21 PM
Kannn.. hobi dia pakai baju pengantin noks.

Hobi dia suka mengira batang aiskrim..bermacam saiz dan bentuk dia dah rasa
Reply

Use magic Report

Post time 28-3-2022 09:28 AM | Show all posts
dejure replied at 28-3-2022 08:07 AM
Hobi dia suka mengira batang aiskrim..bermacam saiz dan bentuk dia dah rasa

hhahaha gitewww aneka macam eskrim yach .
Reply

Use magic Report

Post time 28-3-2022 10:09 AM From the mobile phone | Show all posts
jihyomelly replied at 27-3-2022 01:11 PM
murah jodoh..ni somi ke brapa? 4 ke 5 kaka lost count

Somi kelima kot.
1 = Datuk
2 = Shahrin (ada anak)
3 = Carl (ada anak)
4 = Ore kelate
5 = Beach boy
Reply

Use magic Report

Post time 28-3-2022 10:16 AM | Show all posts
epal21 replied at 28-3-2022 10:09 AM
Somi kelima kot.
1 = Datuk
2 = Shahrin (ada anak)




Mohd Faiz Mohd Raih
(m. 2006; div. 2006)​

Datuk Shahrin Zahari
(m. 2007; div. 2009)​

Carleed Khaza
(m. 2012; div. 2018)​

Noor Nashriq Sekarnor
(m. 2018; div. 2019)​

gituhhhh.....
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-3-2022 10:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Iols ada rakan sebaya, baru cerai once lah, dua anak, tapi aktif ye kesana sini, boxing la gym la naik gunung la sampai ke seberang laut nunn. Curious jugak dia bahagi masa tu camne.
Reply

Use magic Report

Post time 28-3-2022 12:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 28-3-2022 07:26 AM
Hmm..gitu..rasanya mmg xkawen laa tu..just acah kata kawen.yang skrg Pon sama beriya kata kawen tp ...

Kaka, iols tertunggu2 gambar akad nikah sheols dgn Sabahan boy ni...kalau ada sah2 sheols show off kt ig sheols sbb gambar2 lain sheols share je tp gambar akad nikah tarakkkk. Bukan nak pitenah tp tertanya2 jugak laaa.
Yes i wonder apa perasaan dia tinggalkan anak2 especially anak dara di Semenanjung sedangkan sheols duk berjimba2 dgn 'suami' baru nun di Sabah. Bukan sekejap hoccay! Or maybe bekas2 lakinya.jaga anak2 kt sini, tak tau la.....
Reply

Use magic Report

Post time 28-3-2022 12:08 PM From the mobile phone | Show all posts
mamastoney replied at 28-3-2022 02:03 PM
Kaka, iols tertunggu2 gambar akad nikah sheols dgn Sabahan boy ni...kalau ada sah2 sheols show off ...

Kaka tertengok Itu hari bdk laki tu cat rumah sambil tu bermadah pujangga ala2 konon live in the moment spirit..

Konon xpyh pikir future xperlu planning apa2 just go with the flow and makcik ni beriya la rekod pastu mcm proud konon laki yang ni plg bagus n truest antara byk ex2 dia..

Knowing dia pon mcm penipu sana sini siap kejap on off tudung siap panggil diri sendiri maria..kaka rasa ni sume mentally off dah ni..

Yang puja2 tu pon bengong..xde gambar kawen tetibe ko panggil suami baru?
Hahaha..

Jenis player ni xkira la laki ke pmpuan ke sel otak rosak byk tau..sebab tu Islam haramkan berzina n pelacuran..dia kacau sel2 otak berhubung..emosi pn x stabil smpi mereng..xmasuk lg bab nasab etc..
Reply

Use magic Report

Post time 28-3-2022 12:16 PM | Show all posts
good luck je la laki baru..
i percaya nh ni memang problem..
Reply

Use magic Report

Post time 28-3-2022 12:50 PM From the mobile phone | Show all posts
bLuEsKy replied at 28-3-2022 02:16 AM
Mohd Faiz Mohd Raih
​​(m. 2006; div. 2006)​


Calon-calonnya........Nasiblah anak2 NH ni ada 3 orang je setakat ni. Kalau tak, meriah dgn anak2 & cucu2 nanti drp different fathers.
Reply

Use magic Report

Post time 28-3-2022 12:57 PM From the mobile phone | Show all posts
bLuEsKy replied at 28-3-2022 10:16 AM
Mohd Faiz Mohd Raih
​​(m. 2006; div. 2006)​


Selamat Pengantin Baru kali Ke 5
Reply

Use magic Report

Post time 28-3-2022 01:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku hairan kenapa lelaki-lelaki ni semua nak kahwin dengan perempuan yang dah kahwin banyak kali? Nampak macam jenis tak setia kan? Ada anak pulak tu.

NH cantik, tapi dah berusia.

Reply

Use magic Report

Post time 28-3-2022 01:30 PM | Show all posts
gucci_advocate replied at 28-3-2022 01:20 PM
Aku hairan kenapa lelaki-lelaki ni semua nak kahwin dengan perempuan yang dah kahwin banyak kali? Na ...

pengalaman chu ols.... laki muslim melayu kita ni nampak je nak anak dara alim alim giteww tapi hakikatnya janda memang lebih banyak pengalaman .Ni NH KAWIN SURFER lagi lah mengancamm. faham faham saja la surfer lifestyle sedia maklum .
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-3-2022 03:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Hipokrit. Sebab tu org kata masa nak berubah biarlah step by step. Jgnlah drastik samgat sebab tgk la skrg bukak tudung balik. Biadap betul
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2022 05:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Woww tak lama lagi boleh surf sambil pakai bikini la
Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2022 12:33 PM | Show all posts
gigihnya berlaki banyak2 kali..mesti sejenis tak boleh tak ada "tabang"

dah nampak pun ciri2 penuaan walaupun kurus cengkung gitu
Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2022 12:47 PM From the mobile phone | Show all posts
immaryjane replied at 27-3-2022 11:18 PM
Serabut

muka nampak tua..rambut cam dah nipis je
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

25-9-2022 12:25 PM GMT+8 , Processed in 0.082599 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list