CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
12Next
Return to list New
View: 8627|Reply: 30

baby jatuh katil

[Copy link]
Post time 26-8-2010 09:07 PM | Show all posts |Read mode
kwn2..mintak tolong bg advise..anak sy jatuh katil..perlu ke pegi hospital..nngis kejap td..kuat jugak melalak..tapi dah ok..cuma saya risau kot2 ada effect apa2 ke nanti kat otak dia.???
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 26-8-2010 09:32 PM | Show all posts
perlu sgt...dapat kan nasihat pendapat dr org yg pakar...side effect mungkin x nmpk waktu terdekat......
Reply

Use magic Report

Post time 26-8-2010 09:49 PM | Show all posts
aku dulu pernah alami camni...
tak silap doc cakap kalau dia muntah2, or jadi tak aktif baru perlu bawak gi hospital...
Reply

Use magic Report

Post time 26-8-2010 09:57 PM | Show all posts
umur anak bape thn..
Reply

Use magic Report

Post time 27-8-2010 08:48 AM | Show all posts
salam kevler,
walaupun baby tak muntah-mundath dalam masa 24 jam, baby mesti di bawa jumpa doctor for confirmation.

so, how your baby ?
Reply

Use magic Report

Post time 27-8-2010 10:00 AM | Show all posts
better bw jumpe doc la..so camne bby?dh ok x?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 27-8-2010 12:35 PM | Show all posts
dah pegi jumpa doktor..dia ckp ok..alhamdulillah.. ..tapi masih kena observe
Reply

Use magic Report

Post time 27-8-2010 12:50 PM | Show all posts
insyaallah malaikat sambut...monitor perubahan dia...ada je symtom2 yg luarbiasa jgn tunggu lg..jumpa doktor
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 27-8-2010 12:58 PM | Show all posts
Reply 8# kenabubuh

insya allah akan monitor..mekaseh ye kena bubuh
Reply

Use magic Report

Post time 27-8-2010 02:58 PM | Show all posts
my son adalah jatuh katil... beberapa kali...
tader jadi kurang aktif, jadi lagi lagi lagi aktif dari dulu...
penat nak ligan 1 rumah.
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2010 12:54 PM | Show all posts
baby ni biasa malaikat jaga..
sepupu mase tu umur 3 taun jatuh dari 1st floor
ikut tingkap lak tuh..
tapi alhamdulillah...
semuanya ok...
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2010 06:25 PM | Show all posts
umr baby bapew tahun
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2010 09:14 PM | Show all posts
Reply 11# beebiees


    brutalnya... first floor? tak dapat nak imagine aku...
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2010 10:33 PM | Show all posts
better g la..mn tau ada pape..tanya pd yg pakar lg baik..
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2010 10:34 PM | Show all posts
Reply  beebiees


    brutalnya... first floor? tak dapat nak imagine aku...
edee_91 Post at 28-8-2010 21:14



    ye..die main dgn abg n kakak dier..
ntah cemane bleh terkeluar dari tingkap tuh...
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2010 11:17 PM | Show all posts
harap segalanya ok ...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 29-8-2010 12:59 AM | Show all posts
TT since ada baby kecik tak payahlah tidur kat katil.  Bahaya.  Nasib baik kali ni baby okay.  Jangan tunggu terjadi lagi sekali.  Buka je katil tu letak kat store.  Tidur kat tilam je.  Lebih selamat.  

I did this when my sons babies dulu.  Bila dah besar pasang balik katil.
Reply

Use magic Report

Post time 29-8-2010 10:44 AM | Show all posts
TT syg anak tak? Knp kalau jumpe doc boleh kurangkan duit TT ke? U rasa buang masa ke ke hospital/klinik? Apa da soklan.....ko pergi je lah. Ni anak sakit sibuk berporem lagi. Nak tanya tu ini berbagai....CHAIT!!! PORAH!!!
Reply

Use magic Report

Post time 29-8-2010 11:47 AM | Show all posts
Reply 17# AnitaSabrina

betul....x payah nak nak feeling2 nak tido atas katil...sy since bb dh pndai golekkan badan dia trs x tido kat atas katil.....smpi umo 5taun this year x penah jatuh katil....sbb sy tau malang x berbau....at least kite dh ambik langkah berjaga2......berkorban demi kesejahteraan anak.....
Reply

Use magic Report

Post time 29-8-2010 01:55 PM | Show all posts
TT syg anak tak? Knp kalau jumpe doc boleh kurangkan duit TT ke? U rasa buang masa ke ke hospital/kl ...
sire Post at 29-8-2010 10:44


aiyoh makcik/pakcik sire..baca la dulu post atas2..bkn thread ni dah byk page pun..kan TT dah bwk anak jumpa doc tu..doc kata okes..
jgn la marah2 sayang..be positive..


utk TT..
alhamdulillah anak okes..anak ku dulu penah jatuh katil gak+alhamdulillah okes..
pasni pantau anak elok2 yer..
sian dia kan..mesti sakit..
ku dulu anak dah brenti nanges tp ku yg x abes2 nanges..rasa bersalah sgt..
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

5-10-2022 12:09 AM GMT+8 , Processed in 0.086231 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list