CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
View: 1446|Reply: 11

"Alahai Comelnya," Berkerut Muka Anak Maryam You Narae Bila Bau Durian

[Copy link]
Post time 6-1-2022 09:57 AM | Show all posts |Read mode

Sumber: Instagram






Semenjak mempunyai anak, selebriti media sosial dan Youtube, Maryam You Narae menjadi tumpuan peminat.


Wajah comel ala-ala Korea anaknya, Rina membuatkan ramai geram memandangnya.


Seperti diketahui peminat, Maryam sememangnya penggemar nombor 1 raja buah, durian. Semenjak berada di Korea sehinggalah berpindah ke Malaysia, buah durian sentiasa menjadi buruan Maryam.


Melihat posting terbaru Maryam di Instagramnya, dia telah kongsikan satu video yang memaparkan gelagat Rina apabila Maryam mendekatkan seulas durian ke hidung Rina. Tulis Maryam, dia menunggu makan durian bersama-sama Rina namun nampaknya Rina tidak sukakan durian.


Muka berkerut Rina apabila bau durian menusuk ke hidungnya memang comel betul.


Bau sahaja sudah tidak tahan ya Rina, kalau diberi rasa bagaimanalah agaknya. Lawak juga reaksi anak Korea ni, tak ada genglah mommy. Jom tonton video di bawah :


  



Gelagat comel oleh Rina ini telah pun mencatatkan sebanyak 25 ribu likes sehingga kini. Antara komen-komen peminat :


” Muka dia, comel sangat haha. Dia bau je pun dah pelik haha. Kesian Rina kena buli dengan mommy haha.. “

” Haha awal-awal je, nanti rina dah besar sikit dia suka laa. Hari-hari makan durian dengan mommy ye Rina.. “

” Alahai comelnya Rina bila kena bau durian haha. Takpe don’t give up Maryam. Nanti dah besar mesti dia suka. Rina kena ikut mommy.. “

” Haha Rina terus buat muka tak suka. Dia tak geng mommy la macam ni haha. Sampai berkerut muka Rina haha.. “




Sumber: Instagram





Kelakar melihat ekspresi muka tak suka Rina tu, sampai tergelak besar Ryzal dibuatnya. Apa pun, masih terlalu awal sebab Rina masih bayi. Sudah besar nanti, pasti jadi hantu durian macam mommy. Jangan putus asa Maryam, tak lama lagi boleh makan durian sekali dengan Rina! -CARI
Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2022 10:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by miss_perfect at 6-1-2022 10:16 AM

Kenapa kena tulis 'wajah comel "ala-ala Korea" anaknya Rina'... budak tu bukan ala2 Korea la... she is half Korean!
Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2022 11:24 AM From the mobile phone | Show all posts
Kuat gen korea. Baguslah..anak sasha ngan laki korean dia pun kuat gen korea. Tapi kalo kahwin cam belah2 nigeria..kuat kerinting2 belah sana
Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2022 11:29 AM | Show all posts
dah memang dia half korean..apooooo ala2 korea??
Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2022 11:35 AM | Show all posts
apa la bodo 'ala-ala korea'...dah memang half korean....meols ada soft spot kat Maryam ni sebab dia macam layankan je orang bahan dia demi content termasuk laki sheols budukelatey tu..
Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2022 03:43 PM | Show all posts
depa laki bini ni kalis cacian netizen
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2022 05:17 AM | Show all posts
umbut replied at 5-1-2022 10:24 PM
Kuat gen korea. Baguslah..anak sasha ngan laki korean dia pun kuat gen korea. Tapi kalo kahwin cam b ...

Memang kuat, semua my Korean friends kahwin omputih Dan Lebanese kat sini, anak semua rupa Korean.
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2022 12:48 AM | Show all posts
ada kapel korean + black man (lupa origin dia) dan japanese + black girl, anak lawa sebab gen dua2 kuat n muka anak rare jadinya…
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 11:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Comel baby deyols. Btw mariam cantik sgt rambut pendek, suits her well
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 12:01 AM From the mobile phone | Show all posts
eyansss replied at 9-1-2022 12:48 AM
ada kapel korean + black man (lupa origin dia) dan japanese + black girl, anak lawa sebab gen dua2 k ...

Uihh.. Rare ni... Mesti lawa or hensem... Gelap2x sikit tp mata sepet...
Reply

Use magic Report

Post time 2-2-2022 01:52 PM From the mobile phone | Show all posts
“ Wajah comel ala-ala Korea anaknya”

Dah mak dia korea, mmg la
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2022 01:03 PM | Show all posts
Anderson Pak yang nyanyi dgn bruno mars bapaknya black, maknya korean
ternyata genetik bapaknya lagi kuat
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

16-5-2022 07:40 PM GMT+8 , Processed in 0.110523 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list