CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
View: 2812|Reply: 19

Apa lah LMK da buat ni, sampai ada org report dah

[Copy link]
Post time 6-1-2022 09:16 AM | Show all posts |Read mode
Tak paham kenapa dia buat camni, rekod movie dlm cinema kat IG story dia berjela-jela. Dia memang tak tau ke yg tu salah atau mmg dia ingat dia kebal?
#SSKJP

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 6-1-2022 09:18 AM | Show all posts
IG Story dia

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2022 11:05 AM | Show all posts
nice cleavage
Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2022 11:10 AM From the mobile phone | Show all posts
Lmk nk tunjuk die terpaling gucci
Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2022 11:12 AM | Show all posts
dia nak jd model internesenel mcm kakak hajah dia
Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2022 11:13 AM | Show all posts
orang peghak macam tu la..
perangai kampung tak boleh buang walau lagak urban macam mana pun..
Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2022 11:18 AM | Show all posts
dia lapar perhatian...so minta perhatian.
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 02:35 PM | Show all posts
Edited by Carolyns at 18-1-2022 12:41 PM

Yes thats what use for attention and idk what to say to this lol.Upsers
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 09:00 PM | Show all posts
peghak!!!
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2022 03:12 PM | Show all posts
So xde update apa tindakan GSC ke heshe?
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2022 08:04 PM | Show all posts
Harley_Quinn replied at 8-2-2022 03:12 PM
So xde update apa tindakan GSC ke heshe?

xde uollsss... da kambuss da kes nih.....
bermaafan di aidil fitri aja laaa uollsss....
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2022 08:18 AM | Show all posts
laksmanabentan replied at 8-2-2022 08:04 PM
xde uollsss... da kambuss da kes nih.....
bermaafan di aidil fitri aja laaa uollsss....

Hahaha kayangan ni mudah jee lepas kannn. I wonder, ap lg kes yg diam gitu jee.
Yg kes belakon cte gay tu pn senyap, bria kata nk saman produksi bagai sbb tipu.

Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2022 09:07 AM | Show all posts
Harley_Quinn replied at 9-2-2022 08:18 AM
Hahaha kayangan ni mudah jee lepas kannn. I wonder, ap lg kes yg diam gitu jee.
Yg kes belakon cte ...

berani nak saman LMK atau siapa2 pun dalam keluarga tuh ker??
siap2 lah berhadapan dengan peguam terbaik negara gitu....
salah belakang kira, yang penting maruah tetap dijaga gitu...
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2022 09:37 AM | Show all posts
laksmanabentan replied at 9-2-2022 09:07 AM
berani nak saman LMK atau siapa2 pun dalam keluarga tuh ker??
siap2 lah berhadapan dengan peguam t ...

Hahaha GSC pn kecut yeee dgn family ni?

Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2022 11:22 AM | Show all posts
Harley_Quinn replied at 9-2-2022 09:37 AM
Hahaha GSC pn kecut yeee dgn family ni?

opkos laaa....isshhh uoollsss nih...
lepak2 kedai karpet pun boleh lepas...
tak pakai masker di balik niqab pun boleh lepas...

orang lain ado??
orang bayar hokeyy dendaaa....



Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2022 11:43 AM | Show all posts
laksmanabentan replied at 9-2-2022 11:22 AM
opkos laaa....isshhh uoollsss nih...
lepak2 kedai karpet pun boleh lepas...
tak pakai masker di ba ...

Opkosss igt tp tula ni lmk je pun goyang gak GSC nye.

Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2022 12:11 PM | Show all posts
Harley_Quinn replied at 9-2-2022 11:43 AM
Opkosss igt tp tula ni lmk je pun goyang gak GSC nye.

LMK boikot...
SSKJP boikot... boleh lingkup GSC tu tauuu...
hahahahahaa.......
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2022 04:15 PM | Show all posts
laksmanabentan replied at 9-2-2022 12:11 PM
LMK boikot...
SSKJP boikot... boleh lingkup GSC tu tauuu...
hahahahahaa.......

HAhaha ramai clan sek ni.
No woder GSC goyang.
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2022 08:31 PM From the mobile phone | Show all posts
di ni bodo takleh bawak bincang
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2022 10:59 AM | Show all posts
So dah ada any action taken ke belum. Ke GSC pun propa je?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

16-5-2022 07:47 PM GMT+8 , Processed in 1.227679 second(s), 24 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list