CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
12
Return to list New
Author: kp5x

Istiqamah Berhijab Itu Sukar, Shasha Abdul Aziz Perlahan-Lahan Dilihat Tayang Rambut

[Copy link]
Post time 5-1-2022 03:41 PM From the mobile phone | Show all posts
tak phm apa motif dia beriya2 nk pakai tudung,...dr mak,kak ke dia
sama je pesyen tudung.on/off
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2022 09:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Meolls taknak kecam shasha 30k nih berjambul bagai tapi cam nak kahak je acah2 memula pakai tudung siap nak kongsi perjalanan penghijrahan. Aiyooo. Bila mana2 selebruti ke artis2 yg awal2 betudung buat coretan penghijrahan bagai, meolls senyum kambing jahhhh hahhhhh
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2022 11:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Followers sheols tu inesen sangat. Depan korg dlm ig hopkos le berjuntai rambut tu, blkg ig berjimba sheols freehair. Sedap sheols promo kokosek dgn bertopengkan hijabis
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2022 01:43 AM From the mobile phone | Show all posts
haih sayangnya. was rooting for her……
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2022 11:12 PM From the mobile phone | Show all posts
eleda replied at 11-1-2022 01:43 AM
haih sayangnya. was rooting for her……

U terkesan ke vid nangis2 die..

Harap nye nex time berhijab kurangkn posting pasal hijrah mamisha nie
Reply

Use magic Report

Post time 27-3-2022 03:07 PM | Show all posts
hmm susah nak istigomah ni cik shasha... tp tu lah.. netijen ckp nanti kata kubur asing asing..
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2022 11:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Doakan baik2 utk dia
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2022 11:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Geli ahh lagi rengsa dari sajat
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2022 12:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Dah tau sgt xlama hijrah tu..
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2022 10:59 AM | Show all posts
kenapa lebih tertarik part ebit lew ucap tahniah tu
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2022 02:20 PM | Show all posts
bukan salah netizen kan dia buka tudung?
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2022 03:34 PM | Show all posts
i rasa husbaby dia tak suka dia tutup aurat, so better sexy since kenal pun dekat lounge kan
then bukan melayu pun, that's why dia dah bukak tudung tu
and muka dia sangat kampungggg bila pakai tudung
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2022 07:30 AM From the mobile phone | Show all posts
bondeh replied at 5-1-2022 09:01 PM
Meolls taknak kecam shasha 30k nih berjambul bagai tapi cam nak kahak je acah2 memula pakai tudung s ...

setuju.. baca boleh percaya jangan..
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2022 08:09 PM From the mobile phone | Show all posts
EvieWanKenobi replied at 6-4-2022 07:30 AM
setuju.. baca boleh percaya jangan..

Kan. Yang lagi meolls ingat si LJ kepam masa memula pakai serkup kepala, katanya kat wartawan dengan tajuk "Saya bulat hati ingin bertudung" itu pun meolls tak caya ahaks
Reply

Use magic Report

12
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

16-5-2022 08:02 PM GMT+8 , Processed in 0.078704 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list