CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: owhgee

Kuin keris v60

   Close [Copy link]
Post time 18-1-2022 10:18 AM From the mobile phone | Show all posts
hoi hanis gemokkkk
sblm ko nak maki siblings ko yg konon curik kasut busuk ko, ingatlah kt luar sana, ada orang yg tiada kaki ya
bak kata pepatah cina, sblm nak membazir beli kasut, ingatlah ada org yang mmg tiada kaki di luar sana tu
tu pun kalo ko paham la proverb ni..sbb ko kan bangang much
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 10:41 AM From the mobile phone | Show all posts
Budder n iza berantakan tak? Budder n mak ayah? Ye la.. Jarang nmpk drg gathering kan.
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 10:45 AM | Show all posts
cmf_premierleag replied at 18-1-2022 10:16 AM
ye ye je la ada org nk curik kasut kepam busuk dan insole kasut berdakit hitam ko tuh
at th ...

betul tu kaka. bossbabe2 ptt cm gini la. bkn asik2 kasut dgn handbag. yg ni tak perlu boss babe, suri rumah laki orka pn mampu, yg ni set2 trophy wife je.

taraf2 bossbabe ptt gini la


Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 10:47 AM | Show all posts

ya rabbi.. macam budak baru tumbuh bulu pubik bergaduh. kasut hilang pon nak up ig ke? pastu doa pulak adik tu kudung. darah daging sendiri kot. benda mcm ni nak gaduh, gaduh blkg2 sudahla. tak padan dengan umur. bajet belasan tahun ke dia ni masalahnya?
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 10:48 AM | Show all posts
800214 replied at 18-1-2022 10:41 AM
Budder n iza berantakan tak? Budder n mak ayah? Ye la.. Jarang nmpk drg gathering kan.

aku rasa badder berantakan dengan izafake. mybe kecik ati sbb izafake masuk belah kepom skrg, siap tagteam mengata kat ig. izafake acah2 neutral gitu, tapi si kepom bukan main lagi mengata badder kat ig
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 11:06 AM From the mobile phone | Show all posts
lilpurplelady replied at 18-1-2022 10:45 AM
betul tu kaka. bossbabe2 ptt cm gini la. bkn asik2 kasut dgn handbag. yg ni tak perlu boss babe, s ...

Khueen..kata bossbabe
Tp topik perbualan utk gaduh pun stakat kasut handbag je? Ni namanya bossbabi ya tuan tuan dan puan puan
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 11:13 AM | Show all posts
hal adik beradik tak perlulah nk diwar2kan dimedia sosial, settle belakang dh la...
tak kiralah sape betul sape salah..sape curi sape pakai tanpa izin.. pokok pangkalnya ADIK BERADIK!!!
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 11:22 AM From the mobile phone | Show all posts
MarissaMiller88 replied at 18-1-2022 01:36 AM
or spreading STd....mintah jauhkan la...

Huii selisih la malaikat 44. I harap dia buat yearly ya check-up for AIDS and std.
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 11:22 AM | Show all posts
Queen_DB replied at 14-1-2022 10:54 PM
Baju recycled jugak ke kak pam?

sapa2 yg terlepas tgk gambar kepam yg separuh toge* tu  masa kemaruk cinta dgn lanre
boleh tengok gambar ni..sbb mcm ni la sheols posing tunjuk bontot kepala toleh belakang

pakai lingerie hitam, g string stokin, kaki pengkoq lupa nak adjust...hahaha, sampai dulu ada 1 ig ni khas utk si kepam

iols pernah follow tapi dh tk wujud kot ig ni, gambar hot tu ada dlm ig ni

tp tau dia takut guna kabel apaknya untuk hilang kn gambar2 tu
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 11:24 AM From the mobile phone | Show all posts
ladybugs_12 replied at 18-1-2022 11:13 AM
hal adik beradik tak perlulah nk diwar2kan dimedia sosial, settle belakang dh la...
tak kiralah sap ...

Kan. Prangai acah2 remaja bbnu dia ni tp reality nya  remaja purba
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 11:29 AM From the mobile phone | Show all posts
cmf_premierleag replied at 18-1-2022 11:06 AM
Khueen..kata bossbabe
Tp topik perbualan utk gaduh pun stakat kasut handbag je? Ni namanya bossbab ...

Bossbabi ni WIN sgt!! Hahahahaha mmg kebabian prangaiii. Post pnya byk quotes&vid islamic pun tetap xinsaf. Ssh lau hati dh hitam ni, aura ngtv sume lekat kt dia
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 11:31 AM From the mobile phone | Show all posts
kalau i jadi wani i will keep flaunting my success and ignore je si gila ni..at least she’s selling something legit bukan pi scam org
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 11:32 AM | Show all posts
hahaha kasut tu je la yg mengimbau kenangan zaman hai o kan kepam

zaman mendongak kelangit berduit dan cerca orang lain sbb tk kaya

beli macam2 kaler buat pameran kasut berdaki busuk tu kat rumah

sejenis tk bole move on ke sbb skrg dah miskin nak beli beg kasut baru pun tk mampu

baju pun recycle walupun skrg dah macam size ank gajah sumbat bagi muat

Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 11:45 AM | Show all posts
tak sangka kuin pakai barang2 murah je. seluar 20 pound. sweater 25 dollar. acik2 jgn buruk sangka yach. kepam dah humble skrg. ptt acik2 support sbb kuin dah berubah
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 11:45 AM From the mobile phone | Show all posts
hereforthetea replied at 18-1-2022 09:11 AM
Did you guys catch kak kepoms kita belanja wink satu kali? Nak termuntah. She really is feeling hers ...

Yeeee i saw that and almost puked my self.
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 11:48 AM | Show all posts
mrsqueen replied at 18-1-2022 11:31 AM
kalau i jadi wani i will keep flaunting my success and ignore je si gila ni..at least she’s selling ...

taiwanis tu bkn business acik2 ke?

kalau acik jdk adik beradik tu. ioll mintak tok mid 2 juta. dah boleh hire 10 staff dah tak termasuk gaji 4 orang adik beradik ni, seorang jd CEO (kepam), CFO(wolf), COO(dik wani), CMO (duta shopee), ckup 4 orang, boleh jd boss babe. tak perlu nak buat business acik2. gosip dlu pon ex wife kedua pon dpt 2juta kn?


Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 11:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Korang ade ke pegi jawab soalan stupid pam kat IG? Cuz dia tanya pasal best thing abt m’sia tapi tiba2 ade dua tiga jwpn ckp pasal netizen pandai csi lol. Pam pulak blur, boleh post and bacakan jawapan kat IG story dia. Siap ade yg ckp kayangan boleh lepas tu dia just ckp, mcm marah je? Yes pam yes, those are directed to you. Idk how kris boleh tahan dgn ke-dense-an pam nih
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 11:54 AM From the mobile phone | Show all posts
ladybugs_12 replied at 18-1-2022 11:13 AM
hal adik beradik tak perlulah nk diwar2kan dimedia sosial, settle belakang dh la...
tak kiralah sap ...

Itu tandanye bonding sesama depa mmg rapuhhh sgt.. Bila support sistem sendirik rapuhhhh jdla mcm kepamss... Larikk dr masalah... Larikk dari kenyataan.. Larikkk dari realiti.... Makan hati sorang2x... Endup mental pon tak stabil... Sebab support sistem sendiri x kuat... Adik beradik x boleh nak diharapkan... Pastu kutuk adik beradik sendiri... Bila ko sakit xde sape ziarah...adik beradik ni bila ko sayang ehsan sesame sendiri... Ikhlas.. InsyaAllah kepams ni xdela sampai jd mcm tu sekali... Rugi.. Depa adik beradik dah la xramai... Lepas tu masing2x bersaing..insecured...humblebrag...
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 11:57 AM From the mobile phone | Show all posts
ACIK NETIZEN MALAYSIA BOLEH KERJA DENGAN CSI???? CSI? Crime scene investigator? Are you for real kepam? CSI dengan FBI pun tatau beza ke? Bodoh Ko memang tak leh tutup dah kan? Kata duk the land of the free, American dream…tetap otak udang ye. Kesian…
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 11:58 AM From the mobile phone | Show all posts
lilpurplelady replied at 18-1-2022 11:45 AM
tak sangka kuin pakai barang2 murah je. seluar 20 pound. sweater 25 dollar. acik2 jgn buruk sangka y ...

Kasut handbag tetap chanel ko.....ko hade???????
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Forum Hot Topic



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-6-2022 05:49 AM GMT+8 , Processed in 0.075265 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list