CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: owhgee

Kuin keris v60

   Close [Copy link]
Post time 18-1-2022 08:16 AM | Show all posts
Edited by heythere123 at 18-1-2022 08:24 AM

apa tajuk thread ni? sebab i tekan tapi takde keluar apa2

update: okay jumpa dah pelik la dia tak keluar bila tekan link tu, kena guna tajuk tu
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 08:42 AM | Show all posts


wow....drama betul!

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 08:44 AM From the mobile phone | Show all posts
Kasut busuk pon ada yg nak curik???....kot2 salah letak sbb selalu pindah randah.
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 09:10 AM From the mobile phone | Show all posts
pinkzara replied at 17-1-2022 09:50 PM
Dato’ Abdul Hamid Mohd AliChief Operating Officer, Malaysia Airport Holdings Berhad (MAHB)Dato’  ...

School mate i keje bhgn ape tah kat mahb ni, selalu gak dia update pasal keje...nnti i tngok kot2 ada majlis coo baru
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 09:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Did you guys catch kak kepoms kita belanja wink satu kali? Nak termuntah. She really is feeling herself ????
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 09:24 AM From the mobile phone | Show all posts
Tak abis lagi ke bising pasal kasut cabuk
Move on lerr kepam oii
Dah sedap shopping kat el eh beli kasut baru
Kasut cabuk tu ada value trade in keee
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 09:25 AM From the mobile phone | Show all posts
fergie.abel replied at 18-1-2022 08:42 AM
wow....drama betul!


Ewah. Tahu pulak dia sakit hati n dendam eh. X fikir pulak dendam n sakit hati berapa orang yg selama ni dia aniaya n scam sampai bertahun tanggung hutang.

Kadang I x boleh hadam kenapa dia boleh jd mcm ni tp terdetik balik entah doa mangsa teraniaya mana la yang termakhbul.

Ingat HH, ramai yg ngko aniaya. Entah berapa orang jumlahnya orang n berapa lama diorang akan berterusan doakan 'kesejahteraan' ngko. Ngko x takut ke?
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 09:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Waahh kalau ada airline baru nice jugak
Ramai tgh bengang kat pak tony nihh takde refund credit acc ada validity jugak kot huhu
I pun ada flight cancel start mco tu mintak refund depa tak layan grrr
Nanti nak cuba sks fly to redang and tioman
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 09:35 AM | Show all posts
black_handbag replied at 18-1-2022 05:32 AM
tapi betul nampak tua kan.. mcm udah patutnya pencen gitu. tp rupanya baru 58, masih sempat mendon ...

patut la sempat berbini 2
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 09:37 AM | Show all posts

kasut busuk berdaki je pun..tu pun nak sumpah si baddah, dia je lalu nak sarung kasut busuk bdaki tu
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 09:45 AM From the mobile phone | Show all posts
fergie.abel replied at 18-1-2022 08:42 AM
wow....drama betul!

Kemain doa buddeh kudung kaki.

So based on that I assume kepom pernah curi kasut gak lantas didoakan supaya kaki jadi pengkor   
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 09:49 AM From the mobile phone | Show all posts
Cookingholic replied at 18-1-2022 09:45 AM
Kemain doa buddeh kudung kaki.

So based on that I assume kepom pernah curi kasut gak lantas didoa ...

Hahahahaah
Betul2, so now dia sumpah badder la bior sama-sama pengkor!
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 09:50 AM From the mobile phone | Show all posts
sue_liah replied at 18-1-2022 09:37 AM
kasut busuk berdaki je pun..tu pun nak sumpah si baddah, dia je lalu nak sarung kasut busuk bdaki  ...

Ntah, kata kayaaaaa.. beli je la yang baru.. pasai apa nak berebut berdendam smpai sumpah-sumpah just for old, yuckie shoes tu kan.. duhhhh
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 09:54 AM | Show all posts

buruk ya hamat kasut tu kecoh

kepam
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 10:11 AM | Show all posts
dgn adik beradik pun nak berkira ye hanis gemok!bkn ke kasut tu semua kaler ko beli?apa la sgt 1 kaler budder tu pakai pun hokaloh laaaaa..ko rembat duit org ramai ko tak rasa pulak ye?gila!
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 10:14 AM From the mobile phone | Show all posts
fergie.abel replied at 18-1-2022 08:42 AM
wow....drama betul!

So maksudnya dia tgh bergaduh dgn baddah sorang je la ek. She’s in good term la dengan iza sebab story sebelum yang ni dia ada tag iza siap cakap “teringat my sisturrrrr”
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 10:16 AM From the mobile phone | Show all posts
fergie.abel replied at 18-1-2022 08:42 AM
wow....drama betul!

ye ye je la ada org nk curik kasut kepam busuk dan insole kasut berdakit hitam ko tuh
at this age,pompuan matang dah x gaduh la pasal handbag kasut la babi
pompuan matang citer psl their career, saham yg diorg ada,sapo nk rampas saham kampeni depa, nak JV dgn big companies for big projects, nak seed funding series A,B,C from Khazanah, Mavcap, PNB, EPF etc
kasut? handbag??? cibai la lu punya IQ kepam. x dewasa seiring usia
no wonder keris makin menyampah dgn ko
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 10:17 AM | Show all posts

kasut kepam gitu pon ada org nak ke
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 10:17 AM | Show all posts
dagusengett replied at 18-1-2022 09:24 AM
Tak abis lagi ke bising pasal kasut cabuk
Move on lerr kepam oii
Dah sedap shopping kat el eh beli  ...

dia dekat sana pon lenjan kasut lama yg warna pon dah kusam u
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 10:18 AM From the mobile phone | Show all posts
hoi hanis gemokkkk
sblm ko nak maki siblings ko yg konon curik kasut busuk ko, ingatlah kt luar sana, ada orang yg tiada kaki ya
bak kata pepatah cina, sblm nak membazir beli kasut, ingatlah ada org yang mmg tiada kaki di luar sana tu
tu pun kalo ko paham la proverb ni..sbb ko kan bangang much
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

30-6-2022 04:22 AM GMT+8 , Processed in 0.082296 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list