CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: owhgee

Kuin keris v60

   Close [Copy link]
Post time 17-1-2022 10:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Tah2 sbb tu apaknya biar je kepam membirah kat US tu. Duk msia tah2 menyusahkan parents je.
At least now dlm BOD meeting blh la tokmid brag  ‘oh my 2nd daughter is in the US now - spreading her business all over the world’.
Haah tokmid. Spreading sgttt
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 10:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Korang bayangkan airline tu hire kepam as stewardess tayang nenen ala2 it's Britney Bitch pastu sajikan taro ball kuku kotor budder.. harap Iza je la yg boleh tolong buat promo guna skill soppeee affiliate
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 10:57 PM From the mobile phone | Show all posts
mrsbale replied at 17-1-2022 10:43 PM
Tah2 sbb tu apaknya biar je kepam membirah kat US tu. Duk msia tah2 menyusahkan parents je.
At least ...

Spreading her leg more like it
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 11:16 PM | Show all posts
Not impressed dgn Tok Mid or Azharuddin tu. Airline industry Malaysia ni banyak sangat kepincangan. Dan Azharuddin handle MH370, MH17 sangat mengecewakan. tapi untunglaa theyols and gang ni sampai mati pun akan dpt jawatan sana sini. Tgkla macam Abu Zahar pengerusi bod SPRM tu, dah tua kutuk sampai buat keputsan pun ntah hapa2. tapi i suka tgk airline crew.

3 beradik ni hanyalah sebahagian dari anak-anak kayangan yang majority hidup lavish senang  lepak sana sini. Apa mereka tahu tentang hardship, tentang banjir balak, gelandangan. Mereka ada rasa empathy ke.. cuma tahu hari2 nak kena minum starbuck, merungut itu ini, kalau jual barang pun hrga level kayangan tp harap marhaein yang beli. Pegi kerja lepas grad mengharap ada bilik sendiri. GTH la.
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 11:19 PM From the mobile phone | Show all posts
surioo replied at 17-1-2022 03:32 AM
Dia ni memang tak masak utk anak2 dia ker? Ada maid ker yg masakkan or hubby dia yg masak? Kesian  ...

I xsure she pernah ada maid or not. Tp mmg je is mak yg x masak. Hidangkan makanan org dtg pon pinggan plastik ke kotak piza tu sendiri
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 11:31 PM | Show all posts
mrsbale replied at 17-1-2022 10:43 PM
Tah2 sbb tu apaknya biar je kepam membirah kat US tu. Duk msia tah2 menyusahkan parents je.
At least ...

Spreading legs tau,bukan business
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 01:01 AM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 17-1-2022 11:19 PM
I xsure she pernah ada maid or not. Tp mmg je is mak yg x masak. Hidangkan makanan org dtg pon pin ...

Iols rasa pernah tgk video dia goreng ayam kat rumah TTDI. Masa tu ada helper, tak tahu stay in maid ke daily maid. Rasa Filipino kut.

Tapi dapurnya, ya ampun, tak nampak cam rumah T20 RM50k/month pun. Tak salah, dapur gas tungku-dua yg petik yg biasa2 tu je. Built-in jauh sekali.

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 01:21 AM | Show all posts
black_handbag replied at 17-1-2022 08:13 PM
Pam.. klu aku jadi ko kan pam, dah alang2 nak menjalang nak sauk kokesen tu, dari dok fly obersea me ...

anju buat tu kat spa biasa kot...seram pula i..sbb kalau ikutkan,lipo suction yg guarantee bagus n teliti hanya d hospital saja...lg 1, lipo ni d kira brapa jumlah lemak yg d sedut kuar..kalau mcm kepam ni byk sgt lemak perut nak sedut kuar mesti puluh ribu jg,..tu baru perut, tangan, peha, kaki, leher, bawah ketiak dia lg? dulu tu lipo sikit je kot sbb bajet brapa ribu je...tu x nampak kesan sgt..hehehe....ke2, lipo ni kalau doc x bertauliah,mengundang bahaya kat nyawa sendiri..cannula yg dorg masukkan tu yg kuar masuk kuar masuk time sedut tu, kemungkinan akan buat urat darah luka or i x ingat pa doc tu cakap..akan membuat urat tersumbat n potential org akan mati sbb salur darah tersumbat something like that...doc akan rekemen, rajin2 la bersenam, kurangkan pengambilan gula n makanan berminyak.. potong usus pun ok tp kena disiplin after that..
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 01:30 AM | Show all posts
Edited by MarissaMiller88 at 18-1-2022 01:33 AM
black_handbag replied at 17-1-2022 08:13 PM
Pam.. klu aku jadi ko kan pam, dah alang2 nak menjalang nak sauk kokesen tu, dari dok fly obersea me ...

------deleted...double post pula....masalah btul la wifi ruma ni...--
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 01:36 AM | Show all posts
nurbaya replied at 17-1-2022 10:57 PM
Spreading her leg more like it

or spreading STd....mintah jauhkan la...
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 01:58 AM | Show all posts
MarissaMiller88 replied at 18-1-2022 01:21 AM
anju buat tu kat spa biasa kot...seram pula i..sbb kalau ikutkan,lipo suction yg guarantee bagus n ...

Betul ni agak bahaya sedut lemak kalo buat kat tempat yg tak bertauliah. Someone i knw long time ago his wife died after doing tis procedure. I think masuk news tau bcos dia sorang YB. I think kalo dia buat bariatric surgery lagi bagus. My neighbour buat surgery ni bcos dia obese n diabetic, kurus lah jugak but kena jaga makan jugak. Pam gemoks buat lah bariatric surgery ni.
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 02:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by MarryPottet at 18-1-2022 02:23 AM

Terernya acik2 porem
Tengok gambau nasi je boleh tahu jelantah ke tak
Ai can only tell that the basmati rice was not soaked beforehand. Hence the lumps
Kalau kuin rendam dulu say at least 20 mins (duration depends on type of basmati) nasi kan berderai & panjang2

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 05:15 AM | Show all posts
MarissaMiller88 replied at 18-1-2022 01:21 AM
anju buat tu kat spa biasa kot...seram pula i..sbb kalau ikutkan,lipo suction yg guarantee bagus n ...

oh sheols buat kat spa biasa je ke.. tp nampak kurus juga.. jauhla beza dgn kakkepom kita ni..
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 05:26 AM From the mobile phone | Show all posts
Muda bapak kepam..anak dah nak masok 40..dia belum 60 lagi.....
Kepam ni rasa dia anak orka..semua nak dia dapat....tak pernah rasa apa erti susah...sekarang dia yg susahkan diri sendiri.....hidup takde haluan..
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 05:32 AM | Show all posts
Nadiabella replied at 18-1-2022 05:26 AM
Muda bapak kepam..anak dah nak masok 40..dia belum 60 lagi.....
Kepam ni rasa dia anak orka..semua n ...

tapi betul nampak tua kan.. mcm udah patutnya pencen gitu. tp rupanya baru 58, masih sempat mendonia tu mcm kakpam
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 05:34 AM | Show all posts
seingat i, zaman2 aktif haiyok kakkepom mmg ada maid, one time tu rasa 2 org ke maid dia.. lepas tu berkurang pada seorang. lama sikit tu takde langsung dah maid, semua buat sendiri. masa ni kuat betul dia meroyan kena jaga anak. bergasak dgn si jali sape htr anak sekolah, sape jaga anak. ujung2 campak rumah rumah mak semua.
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 05:37 AM | Show all posts
MarryPottet replied at 18-1-2022 02:22 AM
Terernya acik2 porem
Tengok gambau nasi je boleh tahu jelantah ke tak
Ai can only tell that the basm ...

gigih nau kakpam masak nasi minyak. nasi minyak tu lawan makan dengan apa? yg gulai @ ayam masak merah ada dia tunjuk ke? mesti tak pas lagi kan masak tumis2 tu semua sian nau duduk di bumi EL EH tetiba bertekak melayu. sedangkan masa dok msia yang ada bersepah2 orang jual nasi minyak, nasi dagang, nasi kerabu, ko takde pulak gile mentekedarah semua tu. atau ko mentekedarah je semua cuma tak tayang kat ig, sebab bukan level ko makan benda2 tu semua?

kat msia sebokla makan spegeti bagai, dah dok EL EH tibah bertekak melayu. nampak sgt rindu tanahair tu. tapi tak nak balik malayzier, takut orang datang kutip hutang ke?
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 05:43 AM From the mobile phone | Show all posts
mrsbale replied at 17-1-2022 10:43 PM
Tah2 sbb tu apaknya biar je kepam membirah kat US tu. Duk msia tah2 menyusahkan parents je.
At least ...

Spreading bisness ker her legs ? ????????????
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 06:28 AM From the mobile phone | Show all posts
black_handbag replied at 18-1-2022 05:32 AM
tapi betul nampak tua kan.. mcm udah patutnya pencen gitu. tp rupanya baru 58, masih sempat mendon ...

Wah bapak dia umur 58? Hh umur 38..so bapak dia umo 20 dah dpt anak..habis spm terus kawin ke
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 06:31 AM From the mobile phone | Show all posts
black_handbag replied at 18-1-2022 05:32 AM
tapi betul nampak tua kan.. mcm udah patutnya pencen gitu. tp rupanya baru 58, masih sempat mendon ...


Mendonia macam kepam....it's in the blood....dah jadik darah dàging kot. Haha
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

23-5-2022 12:26 PM GMT+8 , Processed in 0.086737 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list