CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: owhgee

Kuin keris v60

   Close [Copy link]
Post time 17-1-2022 06:33 PM From the mobile phone | Show all posts
mrsbale replied at 17-1-2022 06:07 PM
https://www.theedgemarkets.com/article/malaysia-see-entry-new-ultra-lowcost-carrier-myairline



Wowww boleh up lg la monthly allowance Pam.

Sayang la bila tengok Pam and siblings ni, takde pun yg menggunakan kabel bapak diorg tu sebaiknya.
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 06:56 PM From the mobile phone | Show all posts
mrsbale replied at 17-1-2022 06:07 PM
https://www.theedgemarkets.com/article/malaysia-see-entry-new-ultra-lowcost-carrier-myairline



pasni baddah bleh la jual taro balls dlm flight lak
dessert inflight meals
wahh apaknya jd direktor..masyukkk lagi la stp bulan dpt elaun director lagik
bleh la sapot kepam menjalang kat obersi lagi kekdahnya.
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 07:07 PM | Show all posts
cmf_premierleag replied at 17-1-2022 06:56 PM
pasni baddah bleh la jual taro balls dlm flight lak
dessert inflight meals
wahh apaknya jd d ...

If baddah indeed can sell her taro balls inflight, agak2 kepam meroyan tak? Baddah mendonia lah sedangkan pam gemoks still kehulu hilir takder tujuan hidup.
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 07:12 PM | Show all posts
Edited by surioo at 17-1-2022 07:13 PM
immaryjane replied at 17-1-2022 12:32 PM
Rase nye mase kuin dkt msia, dia tnjuk sales dia as PS yg masyuk. Gambar2 lame yg pkai mcm2 brande ...

Pam always dream in a dream bukan live in a dream.  She tak dpt terima kenyataan yg her glory days is done n over. Mana tak nyer duit yg byk dpt tu she grossly managed it. Yer lah dpt duit dgn cara menipu, skang ni nak buat kerja2 mcm tuntak ramai org tau n not fall into her traps anymore. Mcm keris sure kena pedaya kaw2 dgn kepam tapi hakikatnya nan ado. I think keris pun bukan bodoh sgt, he is just being polite n pam kan bayar dia. So he is just doing a job as a rent boy saja. Power couple who?
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 07:13 PM From the mobile phone | Show all posts
fergie.abel replied at 17-1-2022 11:26 AM
pastu apa motif sheols post pasal asian women died after being pushed in front of the subway?:shakeh ...

nak justify sbb tu dia terperuk kat dlm bilik basement tu… keluar dgn abam keris je. tak naik public transport
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 07:40 PM From the mobile phone | Show all posts
surioo replied at 17-1-2022 07:07 PM
If baddah indeed can sell her taro balls inflight, agak2 kepam meroyan tak? Baddah mendonia lah se ...

Lepas tu budder lak mendonia beli bag chanel dior bagai and ko kena downgrade pakai carlo rino ja. Hahaha padan mukaaa
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 07:50 PM | Show all posts
mrsbale replied at 17-1-2022 06:07 PM
https://www.theedgemarkets.com/article/malaysia-see-entry-new-ultra-lowcost-carrier-myairline

Fuhh hebatnya tok mid! Diam diam berisi..
Seronok la kepam menumpang kekayaan
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 08:08 PM From the mobile phone | Show all posts
mrsbale replied at 17-1-2022 06:07 PM
https://www.theedgemarkets.com/article/malaysia-see-entry-new-ultra-lowcost-carrier-myairline



Wah dah jadi director.. so kepam dan adik beradik tolongla jaga nama pak tu sikit. Jgn dok menjalang sgt kat el eh sana macam takde mak bapak. Klu femes ni biasa la keturunan dia pon org gali nanti.. sianla tokmid klu org tau kepam haiyok hanishaizi ni anak dia, dgn gmbr2 bertebaran tu semua
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 08:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Pam.. klu aku jadi ko kan pam, dah alang2 nak menjalang nak sauk kokesen tu, dari dok fly obersea mencari cinta yang tak pasti, elok 30k tu aku guna urk buat surgery potong perut tu.. konfem letup ko pastu pam.. muka tak lawa sgt xpe tp badan kena mantop. Tgk mekrose ex bff ko, pandai jaga body masih slim lg sesekali berbikini dgn bamkokesen dia.. ko tak nak merasa ke pam? Elok ko mntk duit sikit kat tokmid pandai la ko goreng dia nanti . Pastu ko buat surgery tu ye pam.. tgk ko buat lipo pon tak menjadi., sbb aku tgk anjuling buat lipo letup badannya skrg.. padahal sama boyak je dgn ko dulu dia tu pam
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 08:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Hello..
Kenal kepam lepas benang yg berpuluh tu runtuh.. Tp gigih jua khatam bebenang selepas tu, baru la tau nama² mcm lanre bless you, bedul, abu, poji etc. Cuma rasa syg nya la hai sbb ada peluang duduk lama di uk, now us, tp dia mcm xde teringin nak jalan² p country side yg lawa², bandar² lama etc kan. Even mcm us tu, aku suka tgk Food Network mcm Cheap Eats, 3Ds diorg ada tunjuk bandar² yg diorg tu lawa² dan bersih. Kalau aku, if money is not an issue mcm kepam ni.. Aduhh ye la bila lagi kan nak tgk tempat org.

Dah tentu tempat² touristy tu wajib la kita pegi. Lagi² kalau mcm aku yg kemampuannya terbatas, kita p tempat² wajib pelancong je. Tp insyaAllah ada kemampuan wang dan masa, y not kita jelajah tempat2 lain juga kan.

Anyway, nak sambung benang lama lagi. Skrg br smp benang berapa tah yg kepam baru baik sakit perut kt Paris marah² Dr. kat sana. Eloklah ada bebenang dia ni x yah dah tonton drama tv yg bosan sendu haha
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 09:16 PM From the mobile phone | Show all posts
missyL replied at 15-1-2022 09:26 PM
Kan.
Si badder jgk dok mengepos barang tok kakak nye yg reside kt landen dulu2


Kasut kepam yg berdaki tu sanggup si badah ni pakai ek
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 09:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Bapak dia dilantik jd director????? Bencinyaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!! Kalau betul i harap pakat2 org tau anak anak dia semua USELESS!!!! Paling penting semoga kepam pun di exposedkan. Huh kalau baddah badak punya desert mendonia atas flight, mmg akan ku report ke SPRM!!! Kroni sgt bg bisnes ke anak. Dasar makan duit haram.
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 09:42 PM | Show all posts
miracle_forever replied at 17-1-2022 07:13 PM
nak justify sbb tu dia terperuk kat dlm bilik basement tu… keluar dgn abam keris je. tak naik pub ...

Haha.. tak terfikir ke situ pulak. Ghisau kena tolak ke pam? Yelahkan banyak nau menipu.
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 09:50 PM | Show all posts
mrsbale replied at 17-1-2022 06:07 PM
https://www.theedgemarkets.com/article/malaysia-see-entry-new-ultra-lowcost-carrier-myairline

Dato’ Abdul Hamid Mohd Ali
Chief Operating Officer, Malaysia Airport Holdings Berhad (MAHB)
Dato’ Abdul Hamid Mohd Ali, 58, holds a Bachelor Degree in Civil Engineering from University of Glasgow and a Masters of Science Degree in Airport Planning and Management from Loughborough University of Technology, United Kingdom.

He has extensive years of working experience through direct involvement in airport planning, development, operations and maintenance throughout his 30 years of service in aviation, including setting up many MAHB joint ventures both local and abroad. He was also involved in the consultancy and management services of other airports in Middle East and Central Asia. He was formerly the Chairman of Operations and Development Committee for Sabiha Gokcen Airport, Turkey when the airport was constructed in 2009. As a civil engineer, he has acquired extensive experience in fast track developments projects, with the latest being the construction of klia2.

He has held several senior positions at DCA and KLIAB.  In MAHB, he has held the position of Senior General Manager of Technical Services and Senior General Manager MA (Sepang) prior to assuming his current position.


Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 09:50 PM | Show all posts
sedihnya... bapak bkn calang-calang. Anak2 langsung tak membanggakan.
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 09:53 PM | Show all posts
pinkzara replied at 17-1-2022 09:50 PM
Dato’ Abdul Hamid Mohd AliChief Operating Officer, Malaysia Airport Holdings Berhad (MAHB)Dato’  ...

Ohh wow tak sangka bapak dia educated tahap ni..
Kenapa la anak2 semua tak menjadi,semua nak duit free je
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 10:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by nia_salina at 17-1-2022 10:43 PM

anyways sori i nak ot sikit. sori ye
sapa pernah baca ots i sebelum ni or baca story i kt masalah peribadi...i dh up some kids item kt shopee. took me awhile sbb my mood ups n down so fast this days and i tkde facilities. but ada lg tak up .so stay tune.chewahtq to all those forumers yg send kt i kids clothes. i will up it soon. tq so much. so i nak mtk forumers sini jenguk2 lah shopee i hehhehe. i yet to have any source of incomes so my mood is very low now. i dh aply alot dh aspecialy those yg forumer sugest. hopefuly i get any soon. doa kn i ye!

for details of me n my shopee(madershaf13) or nk sembang2 mental health..or ada yg still nak sadaqah (like pramu kata) kt i kids clothes blh go to bod i. tq mod!!! sori i sembang sini tak tau sembang mana
https://b.cari.com.my//forum.php?mod=viewthread&tid=5007899&extra=page%3D1
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 10:20 PM From the mobile phone | Show all posts
pinkzara replied at 17-1-2022 09:50 PM
Dato’ Abdul Hamid Mohd AliChief Operating Officer, Malaysia Airport Holdings Berhad (MAHB)Dato’  ...

Muda gak bapak dia ya... Tgk gambar macam 60an gitu.
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 10:29 PM From the mobile phone | Show all posts
sue_liah replied at 17-1-2022 09:16 PM
Kasut kepam yg berdaki tu sanggup si badah ni pakai ek

Same je dua org nie
Jenis x syg brg

Cmpur lah daki memasing kt situ
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 10:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Tah2 sbb tu apaknya biar je kepam membirah kat US tu. Duk msia tah2 menyusahkan parents je.
At least now dlm BOD meeting blh la tokmid brag  ‘oh my 2nd daughter is in the US now - spreading her business all over the world’.
Haah tokmid. Spreading sgttt
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

2-7-2022 01:40 PM GMT+8 , Processed in 4.415740 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list