CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: owhgee

Kuin keris v60

   Close [Copy link]
Post time 17-1-2022 04:01 PM | Show all posts
ezypepper replied at 17-1-2022 11:46 AM
Nampak mcm belum masak lagi kot….entah…tangan pengkor sekali masak gituh la ruper nya.

hahaha tangan pengkor
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 04:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Queen_DB replied at 17-1-2022 02:58 PM
Err..tu bukan joy repah ke? Pakwe halimunan.. hehe.


Repah bukan berhalusinasi dengan tan sri raof?

Semua pakat kaut tan sri eh masing-masing...
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 04:08 PM From the mobile phone | Show all posts
cm_vungtau replied at 16-1-2022 07:48 PM
Tak semua free hair sebab nak cantik. I rasa free hair ni sempoi, kita pakai t shirt and jeans pun ...

X semestinya. Tudung tu klau malas bersiap, pakai la tudung sarung. Tudung pleated pon dah ada skrg. Mcm2 warna n corak. I pon jenis pakai tshirt. Boleh je simple & bertudung
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 04:10 PM From the mobile phone | Show all posts
cm_vungtau replied at 16-1-2022 08:08 PM
Korang, nak kutuk mak budak tu, jangan la kutuk anak dia. Biasa lah semua orang cakap anak dia comel ...

Kenapa klau ckp ank dia xcomel consider as kutuk ? Dia yg ckp literally “i made cute babies” . Bg i tu bukan kutuk just stated the fact. Jgn marah uols
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 04:12 PM | Show all posts
Queen_DB replied at 16-1-2022 08:35 PM
Yer.. she mana nak paham klu org troll ke apa. Dia ingat org puji kata depa muka sama, serasi. Yer ...

jangan purcaya pepatah kata muka sama ada jodoh/ jodoh pjg etc
karutttt
iols gn ex hb, muka sbijik cam adik bradik
sudahnya...berpisah jua

Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 04:17 PM | Show all posts
Queen_DB replied at 17-1-2022 02:43 PM
Hai uolss.. haters bersatu jgk ke ni? Haha.. Rindu kan nak hencap si zeti edlina anak pak ibrahim  ...

Murahnya gaji dia bayar. Bagi tempat tinggal n foods, but not worth it la upah. dengan risk boleh masuk as tourist tp kerja illegal.  
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 04:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Queen_DB replied at 17-1-2022 02:47 PM
Bawak org malaysia keje illegal kat sana.

Kaka bukak thread baru please
Lama tak dengar kes dia
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 04:31 PM | Show all posts
Wakefield replied at 17-1-2022 04:02 PM
Repah bukan berhalusinasi dengan tan sri raof?

Semua pakat kaut tan sri eh masing-masing...  ...

Eh yelah..raof. Hehe. Abis sapa pulak ts fuad ni..hmm. Msg2 tak nak kalah.. nak tan sri saje. Haha.
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 04:33 PM | Show all posts
rifaa replied at 17-1-2022 04:12 PM
jangan purcaya pepatah kata muka sama ada jodoh/ jodoh pjg etc
karutttt
iols gn ex hb, muka sbijik ...

Sorry to hear that uols..*hugs*

I tak percaya lgsg pun benda2 mcm tu. Pelik kalau ada yg percaya.
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 04:36 PM | Show all posts
shara154 replied at 17-1-2022 04:19 PM
Kaka bukak thread baru please
Lama tak dengar kes dia

Iols nubis tak reti nak bukak thread. Boleh ke sapa2 saje bukak thread even level2 mcm iols ni.

Mohon sapa2 bukak thread utk zeti edlina a.k.a mikhail edlyena penipu ni.
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 04:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Queen_DB replied at 17-1-2022 08:36 AM
Iols nubis tak reti nak bukak thread. Boleh ke sapa2 saje bukak thread even level2 mcm iols ni.

M ...

dah ada tered kan cuma kene gali je

Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 04:40 PM From the mobile phone | Show all posts
ezypepper replied at 17-1-2022 11:28 AM
Masak meehoon Singapore Tapi ya rabbi, pehal meehoon ko nampak berderai derai pecah tu? Geli nya….M ...

Sorry pam
Tp bihun sgpore dia nmpk mcm xmasak


Sama mcm nasi dia

Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 04:45 PM | Show all posts
syitaeyqa replied at 17-1-2022 04:17 PM
Murahnya gaji dia bayar. Bagi tempat tinggal n foods, but not worth it la upah. dengan risk boleh  ...

Kan.. memeras keringat orang. Tak padan dgn laki yg katanya ustaz.. sbb tu iols payah nak percaya puak2 ni.
Ramai yg tunggang agama.

Dari apa yg iols baca kat FB td, maid merangkap CL dia menangis2 nak balik Msia. Katanya hari2 kena maki.
Dahla kena jadi maid, kena jadi CL lagi. Bagi gaji ikut RM. Ciput la jadinya.

Btw, page asian british massage tu dah takde. Kelam kabut dia tutup bila dah kena hencap kat page yg dia advertise nak cari CL tu.
Takut la tu.
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 04:47 PM | Show all posts
ellejo replied at 17-1-2022 04:38 PM
dah ada tered kan cuma kene gali je

Alamak.. ye ke?? Jomla kita aktifkan balik..haha.

Share sini please. Tq

Hzb forever! Tibahhh..
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 04:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Queen_DB replied at 17-1-2022 08:47 AM
Alamak.. ye ke?? Jomla kita aktifkan balik..haha.

Share sini please. Tq

tak silap tered tu tajuknya niqabis perasan dan lupa diri.

ni seingat meols la. meols konpius antara dia dgn repah sbb dua2 ting tong
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 04:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Queen_DB replied at 17-1-2022 04:47 PM
Alamak.. ye ke?? Jomla kita aktifkan balik..haha.

Share sini please. Tq

https://b.cari.com.my/forum.php?mod=viewthread&tid=961931&extra=&mobile=2

Update sini kaka
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 05:08 PM | Show all posts
ellejo replied at 17-1-2022 04:50 PM
tak silap tered tu tajuknya niqabis perasan dan lupa diri.

ni seingat meols la. meols konpius an ...

Thanks uols.. dah jumpa pun thread tu. terus I komen situ. hehe

Tapi dah 2 tahun lebih tak de update. Moga meriah kembali.haha
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 05:09 PM | Show all posts
shara154 replied at 17-1-2022 04:59 PM
https://b.cari.com.my/forum.php?mod=viewthread&tid=961931&extra=&mobile=2

Update sini kaka

Jemput masuk uols.. I dah start komen di situ. Nanti I tempek ss dari fb.
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 06:07 PM From the mobile phone | Show all posts
https://www.theedgemarkets.com/article/malaysia-see-entry-new-ultra-lowcost-carrier-myairline


Dato Abd Hamid ni bapak kuin kan.
Jd director airline baru. Seteru air asia
Mendonia lg ler kakkepampong
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 06:09 PM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 17-1-2022 04:10 PM
Kenapa klau ckp ank dia xcomel consider as kutuk ? Dia yg ckp literally “i made cute babies” . B ...

To kepam her babies are cute, in her eyes la. Tapi we all know her eyes are cock eyed pun. BlekPar Onn muka tempayan tanah liat tu pun dia kata man of her dreams, hensem habis dah dapat tu, apa la sangat Bila dia kata anak2 dia cute. Level cute dia tu, sendiri paham je la

pada i, tak cute, i ckp tak cute. Tapi Bukan Sebab benci anak dia, Cuma nyampah dia duk gebang cute cute cute anak2 dia….hakikatnya, anak dia annoying and spoil brat! Muka tak comel tak pe, Biar didikan tu semengah la skit.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

4-7-2022 09:00 AM GMT+8 , Processed in 0.082483 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list