CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: owhgee

Kuin keris v60

   Close [Copy link]
Post time 17-1-2022 12:32 PM From the mobile phone | Show all posts
surioo replied at 17-1-2022 03:11 AM
Pam gemoks out with keris nak beli kotak. She dah delete the video tapi i sempat sc. ada jer keris t ...

Rase nye mase kuin dkt msia, dia tnjuk sales dia as PS yg masyuk. Gambar2 lame yg pkai mcm2 branded items. So ajak bam keris joint venture
Coz dh berapa kali penampakkan bam keris tlg kuin amik kn gmbr bag2 kt butik, ni beli kn kotak.
Mybe kuin janji kn mcm2, dia famous PS, byk org beli dgn dia yada2. Bamkeris pn terpedaya LOL
Konon2 power couple la ni buat bsnes same2.
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 01:13 PM From the mobile phone | Show all posts
plja2117 replied at 17-1-2022 12:16 PM
Kawan i keje airline cakap kalau orang yang denied entry pastu kena balik..airline yg pening. Cont ...

Yes in Sydney, I pernah nyaris kena hantar balik Sebab visa tu, pihak malaysia tak bagi betul2. Kecoh la kejap kat immigration. Nak masuk OZ as a tourist, time beli tiket and check in kat malaysia, Mmg visa or entry permit to OZ dah siap2 bagi. Tah hapa sengal tu nengok I guna crew visa so dia tak buat normal visa. Masuk Sydney, mendapat la. Not my fault, mana I nak tau kan! Kena deport balik, airline kena denda 10k oZ, i pun kena jugak. Last2 lepas 30 mins of them calling immigration KUL, baru ok. Malu plak I kat depan immigration, for sure org ingat I PATI! Babi tul
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 01:18 PM | Show all posts
ezypepper replied at 17-1-2022 11:45 AM
Lain la Kalau Princess E. Dia buat “ask me anything” tu best je layan…kepam bukan Princess E…. ...

pam princess F.... princess Fiona
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 01:21 PM | Show all posts
friedfishsoup replied at 17-1-2022 12:30 AM
But her fans mengamuk kalau orang cakap Fatima tu muka biasa2

hati i maybe hitam, tp i nampak muka fatima tu mcm budak down syndrome. maybe mata dia sepet2 gitu
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 01:40 PM | Show all posts
Cookingholic replied at 17-1-2022 07:49 AM
Kannn. Acah2 gegadis sangat. Patut dia include tanya adik2 sekali. Bukannya dia muda sgt pun. Ple ...

maybe dia anggap yg follow dia smua perempuan tua kot.. ye la ig dia sendu kan. hahahah

btw i lagi muda dr kakpam, and i follow her ig utk isi masa lapang dgn lawak2 kakpam tu
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 01:50 PM | Show all posts
makton replied at 17-1-2022 01:21 PM
hati i maybe hitam, tp i nampak muka fatima tu mcm budak down syndrome. maybe mata dia sepet2 gitu

Heh mmg tak kiut la Fatima tu..i nampak muka dia cam mak fattah.

Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 02:09 PM From the mobile phone | Show all posts
sissado3 replied at 13-1-2022 07:21 PM
Maybe Blekpar Onn boleh ambik inspirasi from these french style too:



Adoiiii hahahahahahaha ni sama betul!
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 02:14 PM | Show all posts
hagrid replied at 17-1-2022 01:50 PM
Heh mmg tak kiut la Fatima tu..i nampak muka dia cam mak fattah.

cuma dia nampak wangi la sbb mak ayah dia pandai hiaskan dia.
tak mcm anak kepam. udah la rupa desa, pastu pakaian pun nampak busuk je walaupun branded top to toe
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 02:19 PM | Show all posts
babynina30 replied at 15-1-2022 06:41 AM
U jumpa tak gmbr adliza gemok  ?  Style acik2 sgt ,sajak dgn cdm haiyok dia masa tu. Ni cite 2009  ...

kan...klau kurus lagi la level perasan cantik tahap berapa pun tak tau
biar la dia meng gemok...baru dia rasa susah nak berfilter & edit gambar bagi kurus
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 02:43 PM From the mobile phone | Show all posts
syitaeyqa replied at 17-1-2022 11:39 AM
finally ada yg bukak cerita pasal edleyna ni. i ingat lagi masa dia galak menipu dulu. kemain kan  ...

Hai uolss.. haters bersatu jgk ke ni? Haha.. Rindu kan nak hencap si zeti edlina anak pak ibrahim ni.

Rupanya dia masih lagi menipu. Sekarang ni di UK dia bukak illegal business confinement services. Nti iols tempek page dia kat sini. Harap2 adalah kaka2 di UK sana boleh ambik tindakan report ke bagi warning ke pada sapa2 yg nak deal dgn si bedah penipu ni. Dia offer org Msia pegi sana dgn visa pelancong tapi keje CL dgn upah tak munasabah £400-£500 sebulan! Can u imagine brp byk dia sauk untung atas angin? Dah ada yg tertipu pun.

Sorry acik2 porem iols OT sikit demi kemaslahatan ummah.. hehe.

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 02:47 PM From the mobile phone | Show all posts


Bawak org malaysia keje illegal kat sana.

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 02:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by ardilna30 at 17-1-2022 02:51 PM
hellomynameis replied at 17-1-2022 08:01 AM
Selalunya tsa tak mintak return ticket, diorg cuma tanya berapa lama visit US. Yg tanya ticketing  ...


Ahhh okay.. I thought bila u cakap tak boleh masuk US, officer kat sini tak kasi masuk..

Yeah, maybe kadang2 ada orang kat kaunter akan tanya kot, I heard about it too tapi maybe random peoples yang akan di tanya..

Yeah, so unfair kalau yang betul2 travel for their better future, sis
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 02:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Queen_DB replied at 17-1-2022 06:43 AM
Hai uolss.. haters bersatu jgk ke ni? Haha.. Rindu kan nak hencap si zeti edlina anak pak ibrahim  ...

dia ni kan yg sibuk konon2 ada kekasih tan sri fuad tu?
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 02:58 PM From the mobile phone | Show all posts
ellejo replied at 17-1-2022 02:49 PM
dia ni kan yg sibuk konon2 ada kekasih tan sri fuad tu?

Err..tu bukan joy repah ke? Pakwe halimunan.. hehe.
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 03:21 PM From the mobile phone | Show all posts


This tatts resonates with kepam
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 03:27 PM | Show all posts
ezypepper replied at 15-1-2022 10:51 AM
Siapa ngata dia makan banyak tu, yang dah kata dia GEMUK TU (termasuk I)….nah kepam dah bagi justif ...

ingat kan sheols morning sickness sbb perut tu mcm bunting punya la boroi

Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 03:32 PM | Show all posts
spunk3d replied at 15-1-2022 11:09 AM
Lawak statement nyah oiiiiiii. No clubs for us gicewww

I ngaku dulu i agak liar. Memuda dulu kala ...

pakai serupa sunda* nak beronggeng tiba2 no club for us..awwww sucinya sheols dgn bam kewis

tidur sebilik pastu acah2 sama2 bangun tahajud ke
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 03:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Queen_DB replied at 17-1-2022 06:58 AM
Err..tu bukan joy repah ke? Pakwe halimunan.. hehe.

dua2 sama gila
salah orang.
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 03:58 PM | Show all posts
black_handbag replied at 17-1-2022 11:06 AM
memalukan. brand rempah2 tu kalau ko rajin masak mesti kenal punyalah. atau paling tidak, klu sela ...

hinanya si kepam dok amereka tp mcm gelandangan....ape pun x boleh. prinsip dia janji kelek handbag chanel

molia lagi acik porem dok Msia klu mlas masak, bole je mkn tmpt best2, ngopi anytime, janji hidup  x dibelengu hutang mcm kepam.
mujur la skrg mco, klu x acik2 porem pn selalu travel obrc khennnn

kesian ko kepam, dh kalah teruk dgn acik porem
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 04:01 PM | Show all posts
ezypepper replied at 17-1-2022 11:46 AM
Nampak mcm belum masak lagi kot….entah…tangan pengkor sekali masak gituh la ruper nya.

hahaha tangan pengkor
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

2-7-2022 09:47 PM GMT+8 , Processed in 0.085328 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list