CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: owhgee

Kuin keris v60

   Close [Copy link]
Post time 17-1-2022 10:07 AM From the mobile phone | Show all posts
ezypepper replied at 17-1-2022 09:25 AM
Punya la brainless and so out of touch kepam ni, brand rempah first time dengar pun nak showcase kat ...

Kakpam ni ada fb kan.. Elok la follow group masak2.. Biar terbuka skit kepala otak tu sikit.. Kat group tu mcm2 ada.. Resepi la tips la.. Ape jenama rempah2 yg best.. Umur nak dekat 40 kot.. Itu xtau ini xtau.. Yg tau handbag kasut bla bla bla..
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 10:16 AM From the mobile phone | Show all posts
ezypepper replied at 17-1-2022 09:37 AM
Apa cerita kerja PS? Now nak ada venture baru pulak??? Pls report her illegal activities please kat  ...

I setuju utk report sbb nnt menyusahkan malaysian lain in future. Mencik
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 10:52 AM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas replied at 16-1-2022 03:14 PM
Masa tu ada yg remind pemilik resto melayu kalau sheols datang buat cerita sedih kalau tak silap.
...

Iyoooo haha tu pun one of forumers kita sini yg duk UK remind tokey kedai. Hampir2 tertipu
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 10:55 AM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 17-1-2022 03:20 AM
For me klau dah malas masak tu, ada tm6 pon akn malas. Yg rajin guna tm6 ni mmg dari awal jenis su ...

Dia jual balik harga firaun hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 10:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Jennyrol replied at 17-1-2022 10:07 AM
Kakpam ni ada fb kan.. Elok la follow group masak2.. Biar terbuka skit kepala otak tu sikit.. Kat  ...

Dia bukak FB cari Malaysian group in US. Cari Malaysian Expat in US je. Dia Bodoh piang kan? Mana dia nak bukak Masak Apa Hari Ini punya Group FB tu.
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 11:01 AM From the mobile phone | Show all posts
800214 replied at 17-1-2022 10:03 AM
Hahahahahahahahha. Adoi. Kelakar la u

Geram haku nengok pompuan bodoh ni….berbakul maki macam la dia kisah pun. Dlm hati dia “duit aku, Suka aku la nak buat apa, IG aku, Suka hati la nak pakai and show followers apa!” Gituh la…kisah plak dia kan ….kita tetap miskin hina di mata dia sebab dia tetap kaya and show off kat LA tu. Maki dia pun takde kesan ….tu yang macam, eh Cepat la mati kepam! Ahajahahah Adoi pagi2 isnin dah hemosiiiiii aku…
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 11:06 AM | Show all posts
ezypepper replied at 17-1-2022 09:25 AM
Punya la brainless and so out of touch kepam ni, brand rempah first time dengar pun nak showcase kat ...

memalukan. brand rempah2 tu kalau ko rajin masak mesti kenal punyalah. atau paling tidak, klu selalu join group masak2, mesti pernah dengar brand rempah tu. bodo piang. gedik nak mamp**. konon2 dia tu anak datukla, macam hot sangat, masak2 xreti kononnya walaupun anak berderet. yang dia kenal apa? brand handbag terkini? keluaran terbaru? itu je ko tau pam? abistu kalau ko tau design henbeg latest baru keluar pon ko ada duit ke nak beli? baikla ko belajar masak2 tu.. setidaknya boleh ko mencekik sesak sesak takde duit sana.

sian si gumuk tersedai sana kelaparan. bf self claimed pon hanya muncul weekdays aje. hujung mgu mereput si gumuk sorang2 kelaparan, nak keluar sorang2 malu. elok mati mereput je bawah tanah tu
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 11:08 AM | Show all posts
ezypepper replied at 17-1-2022 10:58 AM
Dia bukak FB cari Malaysian group in US. Cari Malaysian Expat in US je. Dia Bodoh piang kan? Mana  ...

bukan level dia acik haiyok beras moghul tu chuols nak bukak page bla bla hari ini tu.. dia sebok nak menyauk jantan kaya je, malangnya seko pon tak hengen kat dia
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 11:14 AM From the mobile phone | Show all posts
black_handbag replied at 17-1-2022 11:08 AM
bukan level dia acik haiyok beras moghul tu chuols nak bukak page bla bla hari ini tu.. dia sebok  ...

Level semedanggggg cari jantan kaya eh? Lol…yang dia dapat hanya jantan belah Africa yang juga pendatang. So low class. Duk je US tu tapi keris pun sengkek. Baju AX keris pakai tu pun I bet kepam beli kan! Xde makna jantan tu nak beli…kompem kepam upah! When money talks, bullshit walks…keris pun nampak kaki kikis. Sesuai ah! Dah break nanti, Jgn meroyan kat IG ya kepam.
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 11:22 AM | Show all posts
black_handbag replied at 17-1-2022 11:06 AM
memalukan. brand rempah2 tu kalau ko rajin masak mesti kenal punyalah. atau paling tidak, klu sela ...

i think sebenarnya kepams tau segala mak nenek rempah ratus ni..dia saja nak tanya, acah-acah bossbabi tak pernah pegang senduk tak pernah masak. anak dato khen, orka mana masuk dapur...gitewwww. tapi, macam tak logic la tak tau brand for spices..ni acah2 bbnu kot, semua benda nak tanya followers 30k dia tu...

Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 11:26 AM | Show all posts
pastu apa motif sheols post pasal asian women died after being pushed in front of the subway?
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 11:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Masak meehoon Singapore Tapi ya rabbi, pehal meehoon ko nampak berderai derai pecah tu? Geli nya….Mesti duk mengasak dlm kuali ni..
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 11:30 AM | Show all posts
kdg kdg aku perasan mmg ada instafemes and separa femes ni buat gedik buat poll tanya soklah bodo kat follower. kekonon engaging and feed ko punya ego la kot as if ramai yg  follow kau n ready to contribute ideas whenever asked. bet those yang give their answer kat soklan rempah bodo dia tu semua geng hauk hai o
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 11:32 AM From the mobile phone | Show all posts
ezypepper replied at 16-1-2022 05:37 AM
Awat la I nengok Nasi minyak dia…bawang potong gedabak2 eh? Aku ni tak la reti nak masak sangat Tap ...

It could be lighting, tp nasi tu jelantah ke?
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 11:39 AM | Show all posts
Queen_DB replied at 11-1-2022 08:59 AM
Best I dgr citer hidup u. I penah teringin nak beli rumah di UK, but of course lah not in London,  ...

finally ada yg bukak cerita pasal edleyna ni. i ingat lagi masa dia galak menipu dulu. kemain kan amek gambar google and claim semua tu dia asak, xtvt dia. padahal berpurdah. skrg dah bukak purdah dah and tak habis2 nak kondem Msia & extremely bangga sgt dok uk. sikit2 uk itu ini,
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 11:45 AM From the mobile phone | Show all posts
olaoli replied at 17-1-2022 11:30 AM
kdg kdg aku perasan mmg ada instafemes and separa femes ni buat gedik buat poll tanya soklah bodo ka ...

Lain la Kalau Princess E. Dia buat “ask me anything” tu best je layan…kepam bukan Princess E….dia Euwwwwwwwwwwwww!
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 11:46 AM From the mobile phone | Show all posts
QIsmail replied at 17-1-2022 11:32 AM
It could be lighting, tp nasi tu jelantah ke?

Nampak mcm belum masak lagi kot….entah…tangan pengkor sekali masak gituh la ruper nya.
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 11:49 AM | Show all posts
owhgee replied at 15-1-2022 11:37 PM
Throwback 11 thn lepas.

masa ni kakpam nampak mcm makcik kantin umur 46
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 12:08 PM | Show all posts
plja2117 replied at 17-1-2022 03:24 AM
Betul. Tm6 ni nak jugak kena sediakan bahan2..stand by masukkan bahan. Kecuali la kalau ada mesin  ...

tu da frozen lauk. masuk microwave je
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 12:10 PM | Show all posts
ezypepper replied at 17-1-2022 11:45 AM
Lain la Kalau Princess E. Dia buat “ask me anything” tu best je layan…kepam bukan Princess E…. ...

dia rasa dia reincarnation princess e kot haha
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-7-2022 12:03 PM GMT+8 , Processed in 0.076051 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list