CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: owhgee

Kuin keris v60

   Close [Copy link]
Post time 5-1-2022 09:51 AM | Show all posts
Edited by black_handbag at 5-1-2022 09:52 AM

i sorang je ke perasan, masa dlm kereta drive nak gi outlet tadi, masa dia cerita dua2 tak sihat tapi masih kena keje jadi ps..kepam rekod video, dia ltk tangan kat keris pastu i perasan mcm keris tarik tangan sendiri dan sambung drive keta dgn 2 tangan kan? sblm kepam letak tangan tu, dia drive sebelah tgn je. lps tu kepom cepat2 larikan camera tala kat muka dia sorang je? nak cover

i syak keris ni buat part time job jd driver kepam kat sana. atau derang jv buat bisnes ps sama2. not more than that
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2022 10:10 AM From the mobile phone | Show all posts
ezypepper replied at 5-1-2022 09:38 AM
Ala Awat I x leh nengok eh??

Here, iols bagi link skali. Post #87

https://b.cari.com.my/forum.php?mod=viewthread&tid=5008612&extra=page%3D1&page=5&mobile=2

Rasanya setting forum ni kdg slack part gambar tu
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2022 10:43 AM From the mobile phone | Show all posts
cikatilia replied at 4-1-2022 07:35 AM
kerak tu mmg pekat payah nak ilang

lets recap old pix

Skirt tu konsep koyak rabak lepas kena rogol secara rela
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2022 10:44 AM From the mobile phone | Show all posts
Gambar Before Edit


Gambar After Edit


Filter ni la kepam gundu selalu guna

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2022 10:46 AM From the mobile phone | Show all posts
black_handbag replied at 5-1-2022 01:51 AM
i sorang je ke perasan, masa dlm kereta drive nak gi outlet tadi, masa dia cerita dua2 tak sihat tap ...

iols pun speku business partner je. Mcm kepam sewa studio kecik je kat sana
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2022 11:01 AM | Show all posts
anony-mous replied at 4-1-2022 05:54 PM
Cara senyum pon berbaur gay. I yakin they all kwn jah. Knowing gay mmg sporting kan? Setakat nk be ...

mat saleh mmg mulut manis kan.. suka panggil sweet, honey, baby.. padahal gelaran tu biasa2 je pd dorang. kepam je yg perasan couple bila keris panggil dia baby/sweetheart
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2022 11:03 AM From the mobile phone | Show all posts
Their relationship very platonic....takde intimacy like lovers. Kepam tunjuk gambar pimpin tangan keris pon nampak just for show. Friends for benefits ke, kepam? Kepam byk sgt cakap bohong sampai her story pasal keris sakit tak leh ber birthday dinner pon tak tally dia apa yg dia buat. Sakit ke outlet boleh, sakit gi dinner tak boleh. Cannot brain this.
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2022 11:20 AM | Show all posts
Kenapa tak nampak kepam follow ig keris? ke ni bukan ig keris?


This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2022 11:23 AM | Show all posts
MarryPottet replied at 4-1-2022 11:19 PM
Sesapa yang ada ss gambo post it note yang katanya ditulis oleh bam keris yg dihantar bersama ikan ...

i dah compare dua2 tu, nampak ada beza tulisannya.

tp boleh buat kan lain2 tulisan tu
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2022 11:24 AM From the mobile phone | Show all posts
makton replied at 5-1-2022 11:20 AM
Kenapa tak nampak kepam follow ig keris? ke ni bukan ig keris?

Kunyit alerttttttt. Closet sangat
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2022 11:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Pastu minat Beyonce lagi....1500% kunyit si keris ni
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2022 11:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Incess pernah kerja dgn mat Saleh yes dorg punya E mmg lain. E yg dlm kt SPIDERMAN tu Malaysian E sgt...kepam kepam masih x berubah
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2022 11:29 AM | Show all posts
wowwww first picca... sepenuh2 screen henpon snap

kopek pun dah separuh screen... tahniah laa kakpam berjaya membiakkan size tex
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2022 11:30 AM | Show all posts
makton replied at 5-1-2022 11:20 AM
Kenapa tak nampak kepam follow ig keris? ke ni bukan ig keris?

mygaycloset?

sesuatu sangat profile picca ig tuhhhh
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2022 11:38 AM | Show all posts
ezypepper replied at 5-1-2022 12:26 AM
I can say the ending with the word “I love you” tu standard la….huruf “y” and “e” sama. Uba ...

ini adalah percubaan menukar handwriting yg paling sedih dlm dunia..




Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2022 11:47 AM From the mobile phone | Show all posts
royaldanish replied at 5-1-2022 10:44 AM
Gambar Before Edit



this made my day...
my gaydar alert pun duk ringdingding tgk pic ni
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2022 12:04 PM | Show all posts
princessmiang replied at 5-1-2022 11:25 AM
Pastu minat Beyonce lagi....1500% kunyit si keris ni

hahahah kalau dah Queen B idolanya...kompemmmm x berapa lurus keris ni haha
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2022 12:12 PM | Show all posts
Tred kondo basement Kepam mmg xde pagar ye?

Mcm susah nk percaya client dr kelantan order 60 helai raincoat for staff utk musim hujan ni….hahaha..gilo jauh order sampai US …pastu bila nak sampai tu ke kelantan.
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2022 12:18 PM | Show all posts
hasyahana replied at 5-1-2022 12:12 PM
Tred kondo basement Kepam mmg xde pagar ye?

Mcm susah nk percaya client dr kelantan order 60 helai  ...

pam kena lampirkan bukti pembelian ni. ayuh pammm... u can do it for acikporem..hehe
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2022 12:22 PM From the mobile phone | Show all posts
nia_salina replied at 5-1-2022 03:47 AM
this made my day...
my gaydar alert pun duk ringdingding tgk pic ni

Hahaha ni filter fav kepam tau haha
kita tgk beberapa bulan ni ye.
Gaydar pun romantic khennn layan perempuan
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-7-2022 12:58 AM GMT+8 , Processed in 1.647897 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list