CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: owhgee

Kuin keris v60

   Close [Copy link]
Post time 4-1-2022 04:48 PM | Show all posts
fairy_fairy replied at 4-1-2022 08:24 AM
Iols rasa Keris ni gay. Uols perasan tak every time deols vc and Kepam kepit tetek nak menggoda, K ...

psl tu dlm post before i tertanya2..

amougou ni mcm bapok..

aura gaydar agak berdenting gituh..


Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2022 04:49 PM | Show all posts
cikatilia replied at 4-1-2022 03:35 PM
kerak tu mmg pekat payah nak ilang

lets recap old pix

tergamak nye la beliau menayang tiak itam itteww..
gi la laser oiii.. i yg level2 marhaen di mata beliau pon mampu gi laser..
tak kan la beliau yg income juta2 n handbag ratus ribu tak mampu kakakakka
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2022 04:49 PM | Show all posts
anony-mous replied at 4-1-2022 04:45 PM
Mcm vibes jaafar onn kan?

i mmg saspek keris adalahhhhh gayah... . tgk cara layan kepams mcm takde pun that couple punya vibe. more like biz partner je. kepams je yang lebih2 nak tunjuk kat acik forum dia la yg terpaling sekali walaupun in reality...
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2022 04:50 PM | Show all posts
anony-mous replied at 4-1-2022 08:45 AM
Mcm vibes jaafar onn kan?

kaaaannn?

aku pelik tgk jantan pakai t shirt ketat lps tu duk pakai shawl dkt neck every single effing time..

i tau jantan sejati bersepah pakai shawl during winter but dorang ni bukan pakai style mcm si amougou neh..

then dkt tmpt makan x de kuasa memasing nak biar neck scarf tu mcm gitu je..

very the gaydar lerrr...


Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2022 05:09 PM From the mobile phone | Show all posts
pinksarah replied at 4-1-2022 04:48 PM
psl tu dlm post before i tertanya2..

amougou ni mcm bapok..

Masin jejari gems Kepam dapat a REAL GAY boyfriend. Dulu, sheols buat fake account for Gideon the geologistS. Sekali tengok, mamat tu gay pula
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2022 05:10 PM | Show all posts
zidane2011 replied at 4-1-2022 12:25 PM
Again my question mcm mana la dia solat with that kuku? Iols dulu zaman muda remaja rajin jugak la b ...

senang crita....dia x sembayang....just pakai telekung, selfie n cakap solat tahajud...tu je...solat subuhnya tiada...tahajud..tahajud...tahajud....tu je vocab dia tau...
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2022 05:11 PM | Show all posts
ezypepper replied at 4-1-2022 12:06 PM
Alolololollohakkkkkkktuihhhhhh

Apa card Spider-Man plak nak bagi keris? Is he like 4 or something? ...

Hai, hello uolls.. newbie di sini.. iols musykil sikit. Asal tak penah nampak keris komen kat ig kepam ye? Kena block ke hapa? Kepam dok love love bagai sikit pun keris tak de menyahut..like pun tidak. Kepam pun tak penah tag si keris.
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2022 05:21 PM | Show all posts
Queen_DB replied at 4-1-2022 09:11 AM
Hai, hello uolls.. newbie di sini.. iols musykil sikit. Asal tak penah nampak keris komen kat ig k ...

ye..

dulu2 masa dgn lanre pernah jua nak tagged tp lanre dah warning jgn put him in her socmed..

he tak suka..

tak suka tu sbb nnt kantoi dgn church, kantoi dgn bini nurse tu, kantoi dgn family

kesian hanis gemok nak bercinta pon ada restriction..


Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2022 05:25 PM | Show all posts
nanti gigih la kakpam up stories lepasni nak buktikan yg bamkeris tu bukan gay
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2022 05:32 PM | Show all posts
pinksarah replied at 4-1-2022 05:21 PM
ye..

dulu2 masa dgn lanre pernah jua nak tagged tp lanre dah warning jgn put him in her socmed..

Tq sistur.. gigih iols create acc hari ni tau..haha.

Nampak sgt si keris ni pun seswatu..yihh! Desperadonya kepam demi JO versi black. Is that the best she can get? Kata boleh dapat anyone she wants. Kalau iols malu nak tayang.
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2022 05:37 PM | Show all posts
pinksarah replied at 4-1-2022 04:50 PM
kaaaannn?

aku pelik tgk jantan pakai t shirt ketat lps tu duk pakai shawl dkt neck every single e ...

hahahahahaha

kak pam kena buktikan abam keris lovey dovey dlm bentuk bideo (since dia selalu sgt live and on camera 24 7 hp berjahit kan??)
takat tulis tangan aku pon boleh buat sendirik
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2022 05:52 PM | Show all posts
shashalala replied at 4-1-2022 01:00 PM
Ok iols menyampah dgn dia ni so saje la buat random search… kepam pernah di declare bankrupt by lhd ...

so means dah declared bankrupt..pastu lhdn lg join fail bankrupt lg tp kena tarik balik..but forummer d thread sblm nii cek dia masi lg bankrupt..cuma tiada halangan keluar negara...
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2022 05:53 PM From the mobile phone | Show all posts
MarissaMiller88 replied at 4-1-2022 05:10 PM
senang crita....dia x sembayang....just pakai telekung, selfie n cakap solat tahajud...tu je...sol ...

sejujurnya i xnak peduli pasal tahajud dia sbb i rasa di gebang je..huhu
i lebih curious nak tau mcmn dia solat time luar rumah
sbb dia kan berjalan siang malam
waktu winter plk time solat pendek2
dgn pakaian mcmtu dan perhiasan luar cmtu
bukan sng nak solat kat luar
jgn kata dia asik qada je..huhu
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2022 05:54 PM From the mobile phone | Show all posts
pinksarah replied at 4-1-2022 04:50 PM
kaaaannn?

aku pelik tgk jantan pakai t shirt ketat lps tu duk pakai shawl dkt neck every single e ...

Cara senyum pon berbaur gay. I yakin they all kwn jah. Knowing gay mmg sporting kan? Setakat nk bergmbar rapat2 mcm tu no hal. Lg 1 gay mulut ckp lepas. Dah byk kali kakpam kena sound kan? Totally zero relationship lah. Yg post ig dia ada komen kwn khazakh tu i syak she lupa nk private from her friend tu.
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2022 05:57 PM | Show all posts
MsAzr replied at 4-1-2022 01:58 PM
aha kan...ada bran ke bagi kad spiderman tu

kad spiderman tu beli utk anak dia kot,.kan ada dia ckp nak belikan hadiah for the boys..agaknya time beli kad spiderman tu dia beli la extra2 greeting card ..1 for kids 1 for keris utk show kat ig dorg bercinta la..padahalll...
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2022 05:59 PM | Show all posts
cikatilia replied at 4-1-2022 02:03 PM
soalan serious la kan

story kepam kan mcm kadang2 ada gerak2 mcm muka kembang muka kempis which aku ...

apsal keris suka pakai shawl kat leher ye? malu ngan lovebites ke? atau byk ketuat?
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2022 06:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau nak bagi org hadiah hari jadi, for this matter spider card, kenapa lak nak kena tayang kat IG sebelum bagi kat org tu? Hadiah kan kita wrap, dan ke'best'anmya waktu penerima tu bukak hadiah tu.
Apa yg best, kalau kita yg nak dapat hdiah tu, tapi seluruh alam mayapada dah tengok dah my supposedly surprise gift?

Aduih, tak faham iols logic si Kepom ni.
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2022 06:16 PM | Show all posts
MarissaMiller88 replied at 4-1-2022 05:59 PM
apsal keris suka pakai shawl kat leher ye? malu ngan lovebites ke? atau byk ketuat?

hhahaha tergelak besar laa baca bab ketuat tu hahahha
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2022 06:17 PM | Show all posts
anony-mous replied at 4-1-2022 09:54 AM
Cara senyum pon berbaur gay. I yakin they all kwn jah. Knowing gay mmg sporting kan? Setakat nk be ...

gay friend mmg kawan betul2 apatah lagi yg berlainan jantina..

they feel attached sbb boleh cerita gossip mcm2 tanpa ada boundaries..

psl tu si amougou ni suka sound tepek je..

ntah2 amougou duk i love u tu semua maksud nya aku sayang kamu..as in sisterly love gituh..

hahahahahahahaha

ya hadoi laaa kepam gemok oiiii

jahanam!
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2022 06:18 PM | Show all posts
airmineral replied at 4-1-2022 09:53 AM
sejujurnya i xnak peduli pasal tahajud dia sbb i rasa di gebang je..huhu
i lebih curious nak tau m ...

hanis gemok guna mazhab sendiri..

kumpul semua waktu dan solat one shot terus


Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

16-5-2022 07:44 PM GMT+8 , Processed in 0.095759 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list