CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: owhgee

Kuin keris v60

   Close [Copy link]
Post time 4-1-2022 11:33 AM From the mobile phone | Show all posts
owhgee replied at 4-1-2022 10:41 AM
Setelah bertahun mengikuti kondo kepam dari benang blogger, hari ni 1st time bukak benang kepam. ; ...

Tahniah uols.
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2022 11:40 AM | Show all posts
tetiba bangun tahajud.. ke gigih nak buktikan kat acik porem sheols bertahajud?

ke ko dah sakit nak mampus baru igt tohan pam?

maaf i tak mampu husnuzon dengan dia ni
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2022 11:43 AM | Show all posts
baidewei, izinkan i checkin ke condo bawah tanah kepam ni dengan memakai PPE demi mengelak jangkitan OMICRON chuols


Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2022 11:45 AM From the mobile phone | Show all posts
belilies replied at 4-1-2022 11:10 AM
Guna fake nails kot, knowing how pemalas tis supergundu can be.. cuols crop gambar tenuk ni pun st ...

i don’t think dia rajin  nak tanggal pastu pakai balik..elok plk dia pakai balik tu..

i tengok cara nak cabut kuku tipu tu pun ada a few steps..nak pakai balik pun ada beberapa langkah..i don’t think dia rajin
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2022 11:51 AM From the mobile phone | Show all posts
black_handbag replied at 4-1-2022 11:43 AM
baidewei, izinkan i checkin ke condo bawah tanah kepam ni dengan memakai PPE  demi mengelak jan ...

The best gif nihhhh
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2022 11:57 AM From the mobile phone | Show all posts
nevberg replied at 4-1-2022 11:45 AM
i don’t think dia rajin  nak tanggal pastu pakai balik..elok plk dia pakai balik tu..

i tengok c ...

Dia tu pakai acyclic nails tu…Takde nye Senang nak cabut tu uolz. Kalau cabut sendiri, jawapnya Silap hari bulan, tercabut original kuku dia. Glue gajah depa ni pakai ye dak? Nak bukak pun kena pi salon nails…if not patah2 la macam dia tunjuk selalu tu. Mahal lak tu nak maintain!

Tu I heran, I have so many questions mahzab mana dia ni yang leh solat and sah plak pada dia tu….


Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2022 12:03 PM From the mobile phone | Show all posts
belilies replied at 4-1-2022 10:56 AM
Bukan haritu kepam ambik GOLI berketul ketul keee???? So tak berkesan lah bendalah tu? Sheols siap a ...

Goli candy yang ACV tu ke uols? I pun ada beli dulu, tapi anak I habiskan sebotol makan camtu aje. Sedap macam gula-gula
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2022 12:06 PM From the mobile phone | Show all posts
ezypepper replied at 4-1-2022 11:57 AM
Dia tu pakai acyclic nails tu…Takde nye Senang nak cabut tu uolz. Kalau cabut sendiri, jawapnya S ...

haha..

even kalau boleh buat sendiri dia takkan serajin itteww uols..masak pun ikut dan je..
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2022 12:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Alolololollohakkkkkkktuihhhhhh

Apa card Spider-Man plak nak bagi keris? Is he like 4 or something???

I speku:

1) ni card nak bagi anak dia yang tak comel2 tu birthday bulan ni.

2) and logic nya, kata mamat tu ada IG, Takkan la dia x nampak benda ni? If Bukan dia nengok, kawan keris tu yang minah kazak tu leh je nengok. Surprise nya hapa??

3) jantan tu tak minat pun kat kepam, kawan je….tu Sebab takde pun kecoh nak pi dinner bagai, Sebab tak wujud pun reservation restaurant tu. Logic nya, you will spend the whole day esok nak pi outlet, bila masa nak balik siap pi dinner birthday bagai? Illusion kepam je ni buat cerita.

4) logic nya Kalau Ko nak surprise kan BF/Laki Ko, Ko simpan diam2 je, tak jadi ke jadi ke, tunggu after bagi. Nak show off kat acik porem nape? Dia ni Mmg menthol disorder la

Apa kata acik porem? Setuju?
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2022 12:08 PM From the mobile phone | Show all posts
sian ko kepam sbb takde medical insurans
smpi nk beli ubat pun kene tanga doktor kt msia nih
sengkek ke kepamm?
ayuh buktikan pd acik porem yg hanis gemokk masih kaya beras moghul
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2022 12:11 PM From the mobile phone | Show all posts
nevberg replied at 4-1-2022 11:45 AM
i don’t think dia rajin  nak tanggal pastu pakai balik..elok plk dia pakai balik tu..

i tengok c ...

I pn rase cm u.
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2022 12:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Check in grand villa v60 kuin pam
Dengan my oh so halal henna sah wudhu

*Tiup kuku
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2022 12:20 PM | Show all posts
kesian..dah tak mampu gi klinik mintak prescription dr ke..kena kacau member kat meleis
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2022 12:23 PM | Show all posts
ezypepper replied at 4-1-2022 12:06 PM
Alolololollohakkkkkkktuihhhhhh

Apa card Spider-Man plak nak bagi keris? Is he like 4 or something? ...

sebolehnya nak justify kat forumer...siap beli kad & tulis... hantar ke dok tu..

ok la ai bagi dia A- for the effort to justify to forumer
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2022 12:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Again my question mcm mana la dia solat with that kuku? Iols dulu zaman muda remaja rajin jugak la buat kuku acrylic ni masa tak boleh solat. There's one time i balik kampung, kat airport only i realized i tak buang kuku tu. Takut my parents marah punya pasal i spent like an hour in the airport toilet trying to remove the nails, and it was one hell of an experience, sakit doh. And yes mmg terkopek2 sikit kuku asal. Tp takut kepada ayah i mengatasi segalanya2

So yeah i still wonder how kepam can solat with that nails on. No way lah dia bukak everytime nak solat, bukannya sng mcm kuku main2 budak2 beli kt toys r us tu
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2022 12:26 PM | Show all posts
belilies replied at 4-1-2022 11:10 AM
Guna fake nails kot, knowing how pemalas tis supergundu can be.. cuols crop gambar tenuk ni pun st ...

gambar ni nampak macam patung budha yg duk bersila, dengan perut berlapis lapis
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2022 12:37 PM | Show all posts
agak laju pembinaan skyscraper kerpamcondo jika dibandingkan masa quin mengeram dek pandermic.

namun, kebijaksanaan kerpam tetap haus x upgrade2 walaupun dh baca berbakul2 kecaman netizen (sheols baca kan?)

semoga selepas sembuh ni, ada kot brain cells yg termutasi yg dapat men-center-kan semula alignment otaknya..

selamat maju jaya kuin kerpam sales jota2 tp parcel hantar kecik dan sikit aja..

p/s: happy beday abe keris. tak request ayam masak merah ke demam2 ni?
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2022 12:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Takkan beli ubat sendiro kot?..
Patut her lover bam keris beli semua..siap tonik kesihatan , hadiah pokok bunga berubat..n apa alat spray mist tu apa nama..hihi
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2022 12:52 PM | Show all posts
MsAzr replied at 4-1-2022 12:23 PM
sebolehnya nak justify kat forumer...siap beli kad & tulis... hantar ke dok tu..

ok la ai bagi di ...

kalau ada video pass card tu kat keris pastu keris bukak dan baca baru dapat a++ high distinction
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2022 12:54 PM | Show all posts
raihaneem replied at 4-1-2022 12:43 PM
Takkan beli ubat sendiro kot?..
Patut her lover bam keris beli semua..siap tonik kesihatan , hadiah ...

kan.. ape guna ada bf tp gf dok meratib igstori bagai mengadu sakit tapi tak diperduli oleh bf pon. padahal bf ada kat sebelah tu dlm keta.. kesian terbang jauh2 demi sebatang k*nek tapi bila sakit diwhoryuskan saja oleh bf tersebut
sakit kena beli sendiri ke ubat kepam oi? aku zaman2 bercinta dulu pon ex bf kehulu kehilir bawak gi klinik jumpa doktor. ko sakit kena beli ubat sdri?

baikla dok sini. busuk2 pon sakit2 tu ada jugak anak amikkan air amikkan ubat

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

23-5-2022 02:06 PM GMT+8 , Processed in 0.106031 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list