CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
Author: owhgee

Kuin keris v60

   Close [Copy link]
Post time 4-1-2022 08:35 PM | Show all posts
cm_vungtau replied at 4-1-2022 08:24 PM
Ada satu gambar tu, caption dia,

“What do you bring to the table?”

tu je ayat dia kan.....selain breadwinner, bring to the table juga...bangga diri tu sentiasa memberi mkn..padahallllll
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 4-1-2022 08:41 PM | Show all posts
MarissaMiller88 replied at 4-1-2022 12:31 PM
or ada bekas kelaran pisau kot hampir dbunuh pernah tipu duit org atau kacau anak dara org dulu... ...

ganas spekuan chuols
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2022 08:43 PM | Show all posts
FitzTzif replied at 4-1-2022 11:21 AM
jamak takdim?
jamak takhir?
dua2 bukan

hahahahahahaha...
tu istilah terpakai tuk kepam je..

dia kan ustagajah dlm insta
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2022 08:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Kepam ni birthday wishes pun google. iolls tak reti nak tepek gambar, tapi boleh jumpa je ayat tu kalau google. Semua ayat plak tu dia copy. Tak boleh ke tulis sendiri ayat yang datang dari hati yang penuh cinta.

Lagi satu, tulisan tak cantik la.
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2022 08:53 PM | Show all posts

bah mana kita tau..selalu pakai mcm tu pun kat russia..ni LA yg surrounding dia pun bebuka coat, jacket n shawl,..dia pakai shirt n leher masi berlilit..so sangsi why dia mcm tu.
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2022 09:13 PM From the mobile phone | Show all posts
che-cikL replied at 4-1-2022 02:31 PM
Esok punya dinner tapi dah tahu dah esok tak sihat. Nampak nau, sebenarnya tak de buat booking or an ...

Ntah-ntah si keris dah positive covid. Tu yg kepam stock up semua ubat utk flu symptoms,. Sebab tu tak boleh celebrate birthday. Sekian spekuan meols.
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2022 09:21 PM From the mobile phone | Show all posts
heythere123 replied at 4-1-2022 03:12 PM
macam tak tally kan statement kakpam dengan realiti? begitulah hidup kalau nak menipu je keje dia  ...

Orang yang Suka menipu mana pernah ingat apa yang dia dah tipu tu. Tukang kena tipu yang selalu ingat details

Tu omputeh cakap, “Kepommmm, in order to cover up one tiny lie, you have to come up with 1000 unbelievable lies just to cover that one tiny lie earlier
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2022 09:27 PM | Show all posts
ezypepper replied at 4-1-2022 09:21 PM
Orang yang Suka menipu mana pernah ingat apa yang dia dah tipu tu. Tukang kena tipu yang selalu in ...

She is a serial liar. A liar who forgets what she lied hence she kept lying n lying until she believes her lies.
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 4-1-2022 09:38 PM From the mobile phone | Show all posts
biskutsusu replied at 4-1-2022 08:48 PM
Kepam ni birthday wishes pun google. iolls tak reti nak tepek gambar, tapi boleh jumpa je ayat tu ka ...

bahahahahha kalau ayat elok takde grammatical errors mmg sheols copy je ayat google la tu.
i noticed tulisan dek budder pun tak cantik… tapi ada hati nak offer tulis special message utk customer taro balls dia tu
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2022 09:52 PM | Show all posts
Dlm wassap convo ni she ckp she took augmentin. Augmentin ni is antibiotic n only on prescription kan? Dia jumpa doctor ker dpt augmentin?
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2022 09:53 PM From the mobile phone | Show all posts
surioo replied at 4-1-2022 09:27 PM
She is a serial liar. A liar who forgets what she lied hence she kept lying n lying until she beli ...

Aptly described kak….
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2022 10:06 PM From the mobile phone | Show all posts
surioo replied at 4-1-2022 09:52 PM
Dlm wassap convo ni she ckp she took augmentin. Augmentin ni is antibiotic n only on prescription ka ...

Pam gundu bawak dpd msia la tu,mcm mana pulak boleh dpt ab kat sana without prescription
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2022 10:15 PM | Show all posts
shara154 replied at 4-1-2022 10:06 PM
Pam gundu bawak dpd msia la tu,mcm mana pulak boleh dpt ab kat sana without prescription

Kat msia bleh beli augmentin without prescription? Kat UK if takder prescription u tak bleh dpt.
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2022 10:18 PM From the mobile phone | Show all posts
I think dia emotionally dependent on keris. And yes keris nampak gayah sgt
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2022 10:18 PM From the mobile phone | Show all posts
ezypepper replied at 4-1-2022 11:04 AM
Gituhlahhhhh bangun kul 4am solat tahajud dengan kuku cenggitu….again, mahzab mana dia ni??? I have ...

Kopek sikit lagi nk cecah perut.

Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2022 11:17 PM | Show all posts
surioo replied at 4-1-2022 10:15 PM
Kat msia bleh beli augmentin without prescription? Kat UK if takder prescription u tak bleh dpt.
...

dr huda tu kot bagi stok augmentin as emergency...
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 4-1-2022 11:18 PM From the mobile phone | Show all posts
surioo replied at 4-1-2022 10:15 PM
Kat msia bleh beli augmentin without prescription? Kat UK if takder prescription u tak bleh dpt.
...

Sepatutnya tak boleh.
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2022 11:19 PM From the mobile phone | Show all posts
ezypepper replied at 4-1-2022 12:06 PM
Alolololollohakkkkkkktuihhhhhh

Apa card Spider-Man plak nak bagi keris? Is he like 4 or something? ...

Sesapa yang ada ss gambo post it note yang katanya ditulis oleh bam keris yg dihantar bersama ikan goreng rupa mcm nak bagi
kucing makan tu, bolehlah share kat tered ni supaya kita boleh compare handwriting keduanya.
Sebab kat tered sebelum ni kita speku kuin yg tulis sendiri msg kat post it note tu, bukan bam keris
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2022 11:28 PM | Show all posts
Edited by surioo at 4-1-2022 11:30 PM
MarissaMiller88 replied at 4-1-2022 11:17 PM
dr huda tu kot bagi stok augmentin as emergency...

I hope she prescribed it lah. I don't think any chemist/pharmacist will dispense it without doctor's prescription.
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2022 11:29 PM | Show all posts

Kalo her friend dr huda tu yg prescribed bleh kot. No pharmacies or pharmacist will sell it without prescription.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

8-8-2022 08:40 AM GMT+8 , Processed in 0.085117 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list