CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
Author: owhgee

Kuin keris v60

   Close [Copy link]
Post time 4-1-2022 06:20 PM | Show all posts
cikatilia replied at 4-1-2022 03:35 PM
kerak tu mmg pekat payah nak ilang

lets recap old pix

ketiak hitam tu sbb asyik tergaru2 je sbb x mandi2 gatal area tu bakteria membiak jd hitam..apa lg celah pek dia...mau muntah..nampak berumur 45 dia ni kan..>?
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 4-1-2022 06:20 PM | Show all posts
cikatilia replied at 4-1-2022 09:37 AM
hahahahahaha

kak pam kena buktikan abam keris lovey dovey dlm bentuk bideo (since dia selalu sgt  ...

kan i duk tertanya2..

kenapa amougou ni tak proudly show his relationship dgn hanis gemok ni klu dah kata 18 bulan date..

i dont see any expressions dlm gmbr2..

more like friendly expressions..

dan i suspect amougou ni lembut kot sifatnya..

kepam gemok penah tak tunjuk vid full mamat ni berinteraksi and such..

jalan?

hahahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2022 06:28 PM From the mobile phone | Show all posts
MarissaMiller88 replied at 4-1-2022 05:52 PM
so means dah declared bankrupt..pastu lhdn lg join fail bankrupt lg tp kena tarik balik..but forum ...

Oic… lantak ko lah kepam. Semoga mereput kt sana.
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2022 06:32 PM | Show all posts
airmineral replied at 4-1-2022 05:53 PM
sejujurnya i xnak peduli pasal tahajud dia sbb i rasa di gebang je..huhu
i lebih curious nak tau m ...

x sembahyang la..period memanjanggg
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2022 06:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Apa la sibuk sangat nak tunjuk kat semua ada boifren. Rileks2 sudah. Agaknya kalau takde laki boleh mati kot. Anak 3 orang lelaki tu takde pulak nak jaga
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2022 06:51 PM From the mobile phone | Show all posts
owhgee replied at 4-1-2022 10:41 AM
Setelah bertahun mengikuti kondo kepam dari benang blogger, hari ni 1st time bukak benang kepam. ; ...

Makaceh jadi developer baru condo kuin.
I suka 1st pic tu. melebor macam badak
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2022 06:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Ke kad bday spidey tu for anak2 dia bday depa upcoming kan
Saja prop nak bagi alasan for the supposed bday plan with keris
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2022 06:54 PM From the mobile phone | Show all posts
ezypepper replied at 4-1-2022 11:04 AM
Gituhlahhhhh bangun kul 4am solat tahajud dengan kuku cenggitu….again, mahzab mana dia ni??? I have ...

Husnuzon… si kepam ada perangai mcm baby umur setahun, suka gigit2 cawan kertas smpai senget gitu. Hahahahahaha
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 4-1-2022 06:54 PM From the mobile phone | Show all posts
cmf_premierleag replied at 4-1-2022 12:08 PM
sian ko kepam sbb takde medical insurans
smpi nk beli ubat pun kene tanga doktor kt msia nih
sen ...

Pastu bodo plak pcm = aspirin.

Mkn dedua. Sebaik tak OD sbb bodo
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2022 07:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Aritu kepam bgtau dia siap tempah cake kn utk keria? Diorg bukan patut pi vegas kev
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2022 07:17 PM | Show all posts
MarissaMiller88 replied at 4-1-2022 05:59 PM
apsal keris suka pakai shawl kat leher ye? malu ngan lovebites ke? atau byk ketuat?

Ada tattoo nama boyfriend gay dia kot kat leher
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2022 07:21 PM From the mobile phone | Show all posts
pinksarah replied at 4-1-2022 06:18 PM
hanis gemok guna mazhab sendiri..

kumpul semua waktu dan solat one shot terus

jamak takdim?
jamak takhir?
dua2 bukan

jamak takpayah namanya
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2022 07:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Keris will definitely spend his birthday with his family or his loved ones...takde nya nak spend time dgn kepam...kepam nak cover line..cakap keris tak sihat...
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2022 08:01 PM From the mobile phone | Show all posts
FitzTzif replied at 4-1-2022 07:21 PM
jamak takdim?
jamak takhir?
dua2 bukan

Kuin jimak je uolss…..ooppppsss!!
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2022 08:12 PM From the mobile phone | Show all posts
fairy_fairy replied at 4-1-2022 05:09 PM
Masin jejari gems Kepam dapat a REAL GAY boyfriend. Dulu, sheols buat fake account for Gideon the  ...

Laju jugak kifarah utk sheol
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2022 08:14 PM From the mobile phone | Show all posts
cikatilia replied at 4-1-2022 05:37 PM
hahahahahaha

kak pam kena buktikan abam keris lovey dovey dlm bentuk bideo (since dia selalu sgt  ...

Everytime dia tnjuk vc pon keris elok berbaju penuh & tgh jln2. Dia je xmalu berbaring tuntuk tetek labuh. Patut la keris xheran sbb keris gayah
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 4-1-2022 08:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Ada satu gambar tu, caption dia,

“What do you bring to the table?”
“Boy, I bought the table.”

Padahal gambar meja kat kedai makan.
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2022 08:27 PM From the mobile phone | Show all posts
cm_vungtau replied at 4-1-2022 06:34 PM
Apa la sibuk sangat nak tunjuk kat semua ada boifren. Rileks2 sudah. Agaknya kalau takde laki boleh  ...

Mind you, sheols kene saing ngan iza & budder. Shes the only gal in the family with no partner tp anak berderet deret ditinggalkan di melezer
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2022 08:27 PM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 4-1-2022 04:45 PM
Mcm vibes jaafar onn kan?

Ya.. Setuju.. Lebih kurang jaappar onnz boyfriend kak Q kepam.
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2022 08:31 PM | Show all posts
hagrid replied at 4-1-2022 07:17 PM
Ada tattoo nama boyfriend gay dia kot kat leher

or ada bekas kelaran pisau kot hampir dbunuh pernah tipu duit org atau kacau anak dara org dulu...gitu spekuan forumer..haha
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

8-8-2022 08:26 AM GMT+8 , Processed in 0.081147 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list