CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
12
Return to list New
Author: CARI-MAL

'Jumpa Di Mahkamah Kalau Tak Mohon Maaf, Bayar RM1 Juta!' - Aqil

[Copy link]
Post time 5-1-2022 10:07 AM | Show all posts
anak2 aku pun minat la tgk budak aqil ni.. padahal konten tak bagi makna ape2 pun.. jadi baby 24jam la.. ape la.. mengarut je taste budak2 sekarang ni.. serabut betul aku dgr suara budak aqil ni kalo anak aku pasang kuat2 volume kat tv
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2022 10:08 AM From the mobile phone | Show all posts
Kat mana nak tengok posting original acik soleha ni?
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2022 11:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Alahai....xkn benda simple mcm ni smpi nk saman....

Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2022 03:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Akak pun nak nyampah budak ni. Anak aku dl hari2 ngadap yt dia ni, smp naik annoying. Content bodoh2, shoot kat dlm umah dia yg bersepah tu. Dapur tak berkemas, camne niaga makan. Kemarin dia ada merentan sbb ada parent komen sbb dia sll bagi hadiah dr kedai rm2 utk budak2 yg dtg kedai dia. Parent tu kata apa salah bagi hadiah elok2 sikit, ni brg2 kedai rm2 ko bagi. Padahal budak2 dtg kedai bg dia mcm2 hadiah best.. terus takleh terima, up satu video, kalau nak hadiah best2, follow youtuber lain... Pundek!
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2022 03:27 PM From the mobile phone | Show all posts
kikuri replied at 5-1-2022 10:07 AM
anak2 aku pun minat la tgk budak aqil ni.. padahal konten tak bagi makna ape2 pun.. jadi baby 24jam  ...

Sama la. Annoying betul, lagi satu kalau dia buat video dgn adik dia yg mcm adik2 korea tu .. over betul!
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2022 06:57 PM | Show all posts
anak2 korang rata2 kt sini minat budak ni?

dia buat apa?

kenapa my children tak tau pon psl dia ni, like whoryus terus jd nya..

tanya yg dah besar2 ni lagi la tak kenal..

i tanya my girl yg 11 thn tu pon lagi dia like aqil who????

ada show dia jd host ke apa?
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2022 11:03 PM From the mobile phone | Show all posts
ninnamina replied at 4-1-2022 12:51 AM
Nak tau dia femes sebab jual corndog ke? Iols baru 1st time tau pasal dia ni

Same la kite. Xthu pn wujudnye die.
Maybe sbb anak i pn kecik lg  haha
Reply

Use magic Report

12
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

16-5-2022 01:22 PM GMT+8 , Processed in 4.216693 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list