CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: tatod

Kondominium Dari Lima Ke Satu Bintang Penangan Luahan Farah Lee!

  [Copy link]
Post time 3-1-2022 07:27 PM From the mobile phone | Show all posts
kucingitam replied at 3-1-2022 05:42 PM
kalau aku jadik parah li tu aku sewa je dok hotel lain ..satu rumah nak bersempit sampai 10 org..apo ...

production cheap2 kot ni
save budget
Reply

Use magic Report

Post time 3-1-2022 07:31 PM From the mobile phone | Show all posts
1 rumah berhimpit ramai2x ka???? Nampak sgttttt.. Kalau die berdua dgn anak ja ok rasenye...
Reply

Use magic Report

Post time 3-1-2022 09:44 PM | Show all posts
Lagubestbest replied at 3-1-2022 07:14 AM
Memang majoriti komuniti kondo tu anti airbnb la kot.. takde kaitan dgn islam pun.

i rasa bukan komuniti situ je..

ramai je tak suka yg airbnb ni..

ye la depa pon byr maintenance and not cheap these days..

nak jaga petempatan dorang la..

farah and geng ni kenapa tak book hotel je..

kan senang tak de kisah pon nak park 10 vans of production crews..

owner unit condo tu x plak berbunyi?

mak dia pon appear that one time je yg claimed ahli majistret

Reply

Use magic Report

Post time 3-1-2022 09:47 PM From the mobile phone | Show all posts
kucingitam replied at 3-1-2022 05:42 PM
kalau aku jadik parah li tu aku sewa je dok hotel lain ..satu rumah nak bersempit sampai 10 org..apo ...

Ihikss.. sbb tak mampu kot, ramai noh crew sampai 10 ore
Reply

Use magic Report

Post time 3-1-2022 09:50 PM From the mobile phone | Show all posts
laksmanabentan replied at 3-1-2022 07:51 AM
maybe kondo tu exclusive kot... ataupun kondo yang mewah gitu..
lepas tu bawak masuk 2 van sampai  ...

ai mmg benci fara lee, mana2 tered ai cerca dia tapi i baca kronologi dorang tak bising dan tak guna pun pool jadah apa tu. dorang just tido situ kan.

btw bapak mertua ai sewakan kondo dia kat expat omputeh. kena juga ya. padahal unit tu dia yg punya. omputeh tu tenant je. dgn omputeh tu punya la suck up sampai kalo boleh jilat bontot omputeh tu, dijilatnya.
Reply

Use magic Report

Post time 3-1-2022 09:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Heydidle replied at 3-1-2022 07:27 PM
production cheap2 kot ni
save budget

Bff sheols kan.. save bajet campur kedeks.. takleh brain kedeksnye yihhhh
Reply

Use magic Report

Post time 3-1-2022 10:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by weezerfan at 3-1-2022 10:12 PM

Puak komunis ni play victim bukan main.tgklah tpt depa majority perangai pprt china tu menyerlah
Reply

Use magic Report

Post time 3-1-2022 10:22 PM | Show all posts
Hahaha aku dh 4 tahun keje kampeni cina mmg perangai dorang mcm hareyy last last aku blah tak amik gaji tak tunggu bonus ingat kita hadap sgt
Reply

Use magic Report

Post time 3-1-2022 11:23 PM | Show all posts
adik aku pindah ke unit kondo mewah majoriti warga cina...kami adik-beradik memang muka cina jadi takde siapa peduli dan adik perempuan aku boleh cakap cina..

sampailah mak datang lawat...mak pakai tudung, drive seorang, settle semua dengan guard dapat park tempat visitor...

masuk lobi jumpa satu couple cina dari jauh maki2 mak aku...sebabnya tak cuci gazebo...COUPLE BANGSAT TU INGAT MAK AKU CLEANER. Babi. Mak aku terangkan dia datang melawat, couple cina ni panggil lobby guard untuk check mak aku sebab trespassing.

Kemudian mereka membebel dalam bahasa cina....walaupun bahasa cina mak aku agak rusty, tapi boleh faham jugalah kalau dalam BM si bangsat tu kata "nokharom datang mengotorkan tempat ja kaum bangsat ni"

cina sangat racist yach! lagi2 kalau dalam kelompok mereka... sama macam melayu kalau dalam kelompok terus jadi ultra nasionalis ketuanan melayu...kalau kauorang tau cakap cina kau taulah betapa rasisnya kebanyakan mereka..
Reply

Use magic Report

Post time 3-1-2022 11:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Anak ai sekolah international school tapi majoriti cina. Tiap2 tahun diorang celebrate Chinese new year beriya2. Christmas, even Deepavali. Tapi bila tang hari raya, semua pakat diam menyepi. So bagus la PH kalah hari tu. kalau tak memang kena pijak aje semua.
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2022 02:35 AM From the mobile phone | Show all posts
cm_vungtau replied at 3-1-2022 11:46 PM
Anak ai sekolah international school tapi majoriti cina. Tiap2 tahun diorang celebrate Chinese new y ...

lega jg la psl ph tu n menteri2 melayu ni pun tau apa akan jd if jatuh ke tgn apek2 tu tapiiii tetap 2x5 pijak org melayu. Apa pilihan kita ada
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2022 08:33 AM | Show all posts
Normabaru replied at 3-1-2022 01:13 PM
Btw kaka rasa si FL ni abuse her influence..ko kata dh involved polis..hujung2 minta tlg netz utk ke ...
same here..

satu lagi siap mention mak kawan dia yg owner rumah tu ketua hakim..bila selidik2 rupanya kawan dia tu adik farrah deeba.. celah mana mak farah deeba tu ketua hakim.. yg ku tahu mak dia memang pernah jadi majistret/hakim sesyen.. tapi tak pernah jadi ketua hakim.. mula2 ku ingat bila sebut mak kawan dia Ketua Hakim, ku ingat Tun Tengku Maimun..mmg dia sorang je la perempuan yg pernah jadi Ketua Hakim.
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2022 08:43 AM From the mobile phone | Show all posts
mamichik replied at 4-1-2022 10:33 AM
same here..

satu lagi siap mention mak kawan dia yg owner rumah tu ketua hakim..bila selidik2 rupa ...

Laaa adik si Farah Deeba ke..

Make sense la depa mmg penangites kan

Tp since si Deeba sendiri pon bljr law n depa xblh handle this thing properly...
Kaka rasa dia exerggerate cite n add ajinomoto nk nmpk dia yang teraniaya

Know herself as content creator dok ke Hulu ke Hilir meroyan psl laki nya nk minta simpati but always rasa diri terpaling..kaka doubt cite one sided dia ni betul.Choiii

Patutla polis malas nk masuk campur..ko ingat ko influencer so org kena treat ko mcm vvip ke...Adan uke!
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2022 08:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Normabaru at 4-1-2022 10:48 AM
pinksarah replied at 3-1-2022 11:44 PM
i rasa bukan komuniti situ je..

ramai je tak suka yg airbnb ni..


Itulaaa..ko dh kenapa xsewa proper hotel?kata production team yang dh buat tour serata negeri..so xreti change venue ke..why still hadap nk duduk situ?

Betulla tu kira mcm air BNB sbb ko duduk ramai2 plus owner xde.

Ke ni Kes dh bayar duit kat si Farah Deeba ni?so proceed jelaaa sbb semua Jenis nk kaya cepat kan..xnk byr lebih sbb nk duit keliling masuk poket sendiri
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2022 08:54 AM | Show all posts
Normabaru replied at 3-1-2022 01:13 PM
Btw kaka rasa si FL ni abuse her influence..ko kata dh involved polis..hujung2 minta tlg netz utk ke ...

Ya betul kaka norm, setuju sangat.

Perangai kuat propa anak Lee ni kita kena hati-hati sikit tiba-tiba terus nak terkinja-kinja macam berok macam sheols.

Rasa macam dia juga in return menyimbah api perkauman.


Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2022 09:05 AM From the mobile phone | Show all posts
mamichik replied at 4-1-2022 08:33 AM
same here..

satu lagi siap mention mak kawan dia yg owner rumah tu ketua hakim..bila selidik2 rupa ...

Bukan ke dia cakap mak kawan dia tu, ketua hakim pun mak kawan dia pernah marah.. bukan mak kawan dia ketua hakim
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2022 09:15 AM From the mobile phone | Show all posts
~boolean replied at 3-1-2022 11:23 PM
adik aku pindah ke unit kondo mewah majoriti warga cina...kami adik-beradik memang muka cina jadi ta ...

irg2 yg duduk dlm circle dia drg he mmg jenis xreti hidup dlm komuniti sbb tu jadi mcmni
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2022 09:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Yang cakap PH kalah tu hello PH menang pru 14, tp Atok dan abah korang khianat. Yg jadikan kita ni racist adalah yg memerintah 60 tahun bukannya 22 bulan. Maaf lah tp I benci bila org racist kita pun jadi lebih racist or nak contribute. Memang sampai bila2 lah macam ni. Dan the fact negara ni yg rasuah takpa tp yg lain semua tak boleh..
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2022 09:31 AM From the mobile phone | Show all posts
ni mmg area mainland ke yg teruk sangat ni, terpaling sangat sebab mampu duduk kondo?
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2022 09:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Baru tahuke pulau tu mcm tu… lagi satu hati2 lah bawak keter jgn kau terhon depa ke apa. Mampus nanti kena kejar. Tpi owner rumah tu kena beterus teranglah keadaan sebenar sebeum visitor masuk.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

16-5-2022 12:47 PM GMT+8 , Processed in 0.089911 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list