CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
View: 331|Reply: 8

Adakah Cara Untuk Dapatkan Balik Replies Yang Hilang Semasa Upgrade?

[Copy link]
Post time 2-1-2022 06:54 AM | Show all posts |Read mode
Salam,

Pada sesiapa yang boleh bantu, silakan; juga saya tag @trunks  mungkin beliau ada penegtahuan dalam inner workings of our Forum's IT.

Q:
Semasa forum upgrade hari tu, Forum kehilangan data lebih kurang 2 minggu. Dari Kuiz perubatan Vol 6, 9 pages telah hilang. Adakah cara untuk dapatkan balik replies yang hilang ini?

https://bm.cari.com.my/forum.php ... &extra=page%3D2

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 2-1-2022 11:42 AM | Show all posts
tuan doc @ipes2 4wd ke @admin6 shj...

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 2-1-2022 03:35 PM | Show all posts
ia mungkin.bergantung kepada backup sebelum upgrade,kalau IT buat
full backup, bole restore semula,itu pun,kalau tak silap saya,
masa upgrade cara itu di buat,tapi,apa kata kalau ahli forum
'cerita' hal ini,adakah tentang hilang credit,saya rasa Mods
dan SM sudah pun gantikan nya kot hehe

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 2-1-2022 04:08 PM | Show all posts
musangbodoh replied at 2-1-2022 11:42 AM
tuan doc @ipes2 4wd ke @admin6 shj...

Terima kasih.
Tiba2 dah ada balik!!
Berbulan hilang
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 2-1-2022 04:10 PM | Show all posts
trunks replied at 2-1-2022 03:35 PM
ia mungkin.bergantung kepada backup sebelum upgrade,kalau IT buat
full backup, bole restore semula, ...

Dah ada balik sejak pagi ni!!
Alhamdulillah!
Berbulan hilang!
Terimakasih if trunks membantu.
Cuma yg tkde ialah rates nya. Adeh penat nk score balik Quiz2 tu
Reply

Use magic Report

Post time 2-1-2022 05:55 PM | Show all posts
ipes2 replied at 2-1-2022 04:10 PM
Dah ada balik sejak pagi ni!!
Alhamdulillah!
Berbulan hilang!

syukur tu hehe, tapi untuk points yang hilang tu, apakata tunggu 3 atau 4 hari
ada kes dulu2 tu, points tu akan display semula di post2 tu sendiri.lambat kot
restore.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 2-1-2022 08:01 PM | Show all posts
trunks replied at 2-1-2022 05:55 PM
syukur tu hehe, tapi untuk points yang hilang tu, apakata tunggu 3 atau 4 hari
ada kes dulu2 tu, p ...

i seegood advice

terima kasih Trunks

Reply

Use magic Report

Post time 2-1-2022 09:31 PM | Show all posts
ipes2 replied at 2-1-2022 08:01 PM
i seegood advice

terima kasih Trunks

moga berjaya hehe.apa2 nak minta tolong roger aje quote
saya sedia menolong mana yang boleh.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 2-1-2022 10:07 PM | Show all posts
trunks replied at 2-1-2022 09:31 PM
moga berjaya hehe.apa2 nak minta tolong roger aje quote
saya sedia menolong mana yang boleh.

mekacih and happy new year 2022
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

21-5-2022 01:36 PM GMT+8 , Processed in 2.944026 second(s), 23 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list