CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: az_iel

Heliza Helmi dah kawen?alhamdulillah

    [Copy link]
Post time 1-1-2022 06:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku nk tggu komen forumer adengan malu2 sarung cincin kak ija dgn suami. Teringat adengan anxiety couple pelakon ardel dgn nazmiadwa (betul ke nama tu?)..  hahahahahaaaa...  Tah la eh..boleh nampak real malu dgn acah2 malu ni
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 1-1-2022 06:15 PM From the mobile phone | Show all posts
zera replied at 1-1-2022 12:11 PM
Kenapa I ols sgt cringe ye bila tengok janggut rebonding itu

iols pilih lagi janggut mamu dr janggut gitu.. perlu kah rebonding????
wpn iols lbh suka janggut skit2 sudah la
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2022 06:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Diamje replied at 1-1-2022 06:13 PM
Aku nk tggu komen forumer adengan malu2 sarung cincin kak ija dgn suami. Teringat adengan anxiety co ...

Pandangan aku..saje dibuat2
Tak real lansung...
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2022 06:18 PM From the mobile phone | Show all posts
zuuu replied at 1-1-2022 04:44 PM
Adoi,fesyen janggut dinasti china terus ko bagi...

tringt hat baju merah...
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2022 06:21 PM From the mobile phone | Show all posts
solarlunar replied at 1-1-2022 04:16 PM
Joy Revfa. Ex Wife Hafiz Hamidon.

Oh....tq ????
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2022 06:22 PM From the mobile phone | Show all posts
tasha replied at 1-1-2022 04:18 PM
Mungkin heols dh insaf kot...

Ye.... Semoga heliza dpt tarik dia.
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2022 06:26 PM From the mobile phone | Show all posts
enot_sibudak replied at 1-1-2022 06:18 PM
tringt hat baju merah...

Terus ingat the king affection hahaha janggut nya tak delah sepanjang janggut dato seri ni..
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2022 06:27 PM From the mobile phone | Show all posts
rose_2011 replied at 1-1-2022 05:09 PM
Yup. Skrg fara tu senyap sunyo terus. Ntah tak buat dah kot bisnes dgn lawrence ni. Dulu bulan mai ...

I tot lorenzo converted.... Tak dapek sebut reverted... Sorry... Ingat kahwin
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 1-1-2022 06:28 PM From the mobile phone | Show all posts
lakinya ada vibes si ebit..hahaha.
aku kurg percaya laki yg over terpaling acah acah islamik sgt ni
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2022 06:29 PM From the mobile phone | Show all posts
wirazam replied at 1-1-2022 04:34 PM
Seriously...kesian pizmidon

Cara hh kaya lebih telus.
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2022 06:29 PM From the mobile phone | Show all posts
First time tengok pun terkeluar ya ampunn janggut! Kalau ya pun trim la, tak nampak kemas pun, nak biar janggut sampai perut ke. Btw tahniah heliza
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2022 06:33 PM From the mobile phone | Show all posts
toxicated replied at 1-1-2022 05:36 PM
Ini kalau persekutuan. Negeri lain plak link nya. Ntah2 pahang dimp tu

Yg pahang pun ada. Ai dh check one of my fren dpt dr pahang
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2022 06:43 PM From the mobile phone | Show all posts
kads replied at 1-1-2022 02:21 PM
Aku pun bayang benda sama..heeee

harey.. xpasal iols byg samer..mengganggu btl kna kt perut... hahahahaha.. silap2 dia suruh ikat kan.. hahahahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2022 06:44 PM | Show all posts
alamak heliza, kata laki jutawan, patut baju nikah glam la sikit.. ni mcm beli ready made jek..
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2022 06:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 1-1-2022 01:34 PM
Ye la..ingt henbeg je ke ada gred AAA...title DS Pon ada tau

Btw..Kawan kaka pernah join com ...

xleh blah si jijan.. buat kelas smpai dubai hr tu.. founder taikun pakat terbang ke sna.... dasyatt
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2022 06:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Diamje replied at 1-1-2022 06:13 PM
Aku nk tggu komen forumer adengan malu2 sarung cincin kak ija dgn suami. Teringat adengan anxiety co ...

Baru tgk kat fb video tu, jap depa ni mmg tak penah kenal ke?
Utk umur mcm Heliza tu pastu dia pun jenis kesana sini ade je kawan2 dengan lelaki mcm pelik juga bila rasa malu2.

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 1-1-2022 06:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Kawan iols selalu post gambar janggut ni. Iols geli tgk. Ada satu ketika it was so annoying iols report FB heols sbb janggut dia hahahha. Xsangka Heliza yg cantik ni sudi kawen dgn dia
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2022 06:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 1-1-2022 03:51 PM
Ape barang pic tepi2..nah kaka Kasi dekat line clear punyaaa

boleh la ukur janggut tu klu n ...

Gemuk lengan sheols..

Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2022 06:58 PM From the mobile phone | Show all posts
lazim replied at 1-1-2022 03:41 PM
minah ni jenis kuat mnyentap..ckp je agama lebih tp bhsa xpnh kalah dia la terpaling so boring.  b ...

memang kuat sentap pun.. dulu iols pernah komen kat fb masa kecoh isu minah ni pakai rambut pelesu. tetiba dia pm iols ugut nak report polis n saman iols ternyata bimbo dan bodoh acik limah ni
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2022 07:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Suchi replied at 1-1-2022 06:54 PM
Baru tgk kat fb video tu, jap depa ni mmg tak penah kenal ke?
Utk umur mcm Heliza tu pastu dia pu ...

Malu OK je tp cara mereka over nau....

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

2-12-2022 10:35 AM GMT+8 , Processed in 0.434718 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list