CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: az_iel

Heliza Helmi dah kawen?alhamdulillah

    [Copy link]
Post time 1-1-2022 02:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 1-1-2022 02:23 PM
Baca sini dik @kucaihijau

Sian ija berlakikan ustaz madi xdpt byg k ...

fake dato ye kaka, ermm ija ni asal berlaki je ke pun
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2022 02:38 PM From the mobile phone | Show all posts
solarlunar replied at 1-1-2022 12:25 PM
Duit die helok kaka

kalau akak rela andartu, sebab sangattt tak sedap. hahaha
tapi sheols onz ok la
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2022 02:38 PM From the mobile phone | Show all posts
nia_salina replied at 1-1-2022 03:55 PM
i was suprise dia kawin dgn dia ni. myex bos. i tot dia dh kawin ada anak ? tapi i  tahan kerja 3 bu ...

Kaka tunggu je ko masuk td dik..ko keje jd UT agent dia kt Manulife tu ke FWD

Geli kan? heheh
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2022 02:39 PM From the mobile phone | Show all posts
kakasotong2 replied at 1-1-2022 12:44 PM
Harap husband Heliza berjanggut tu sebab bernazar mencari isteri. Dah dapat isteri, dah tamat nazar  ...

Mcm raja muda pura cendana gitew
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2022 02:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah. Tadi nampak post siti aripah amin ucap congrats kat heliza..
Repah..bila pulak nak kawen dgn tansri abdul rauf?
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2022 02:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah.. bujang sama bujang yg penting
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2022 02:45 PM From the mobile phone | Show all posts
zera replied at 1-1-2022 12:11 PM
Kenapa I ols sgt cringe ye bila tengok janggut rebonding itu

Sama kalau sejemput tu ok jaa bila panjang gini ntahlaa.
Kat fb org tak bg komen pasal janggut tu katanya menghina sunnah
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2022 02:46 PM From the mobile phone | Show all posts
PinkyPie replied at 1-1-2022 01:03 PM
Janggut heolls, aku ingat niqab tadi

Niqob kak lopak pun x selabuh jinggut heshe ni kaka. Berapa jam la gosok sblm akad nk bg licin helok mcm tu
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2022 02:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 1-1-2022 02:25 PM
Ada Komen kaka baca ckp muka mcm Dr Bombay yg pernah viral dulu .kikiki

Eh, mmg sebijik sama.hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2022 02:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols igt kan rambu ramba kt bwh tu accesories mask dia weh hahahaha aduhai pape la heliza, semoga berbahagia.
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2022 02:51 PM From the mobile phone | Show all posts
rose_2011 replied at 1-1-2022 02:15 PM
Bukan org yg sama ke? Rasa dah kawin, taktau kot dah cerai. Sorry kalau salah

Adoiii..cmner nk hadap laki hipster gini....ke dh insaf sejak kawan dgn heliza...
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2022 02:52 PM From the mobile phone | Show all posts
hotmak replied at 1-1-2022 12:53 PM
eh la, husband dia sakit ke

baru tgk berita, meninggal time tidur Allah mudahnya pergi, tak susah ...

Baca komen org kata arwah baik orgnya, umahtangga dorang pun aman2 je jadi mmg baikla kot.
Isteri pun jarang berlakon byk fokus ngn rumahtangga.
Tak syok awal tahun baru tahu berita sedih gini dah la terkejut gak dpt tau Betty White meninggal. Ye tahu sheols dah 99 tahun tp suka tgk dia ceria je sentiasa.
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2022 02:54 PM From the mobile phone | Show all posts
rose_2011 replied at 1-1-2022 02:15 PM
Bukan org yg sama ke? Rasa dah kawin, taktau kot dah cerai. Sorry kalau salah

Gelinya warna kot dia tu, sudahlah skin hitam pki warna oren & lime yellow tu. Allah!!! Apa2 jelah helliza, semoga bahagia ko mengulit janggut pjg mengurai tu mlm ni.  Scary sekali.
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2022 02:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 1-1-2022 02:38 PM
Kaka tunggu je ko masuk td dik..ko keje jd UT agent dia kt Manulife tu ke FWD

Geli kan? heheh


sbb keje kejap je kalau mention sini dia tk kenal kot dh kalau dia terbaca khen bukan agen. clerk . masa tu nama agensi dia monalisa apa ke tah kt ttdi..
geli bkn sbb imej dia .masa tu dia kemas skit tak janggut panjang rebonding cmni...tp sbb lain..tah la dia ni ada vibe yg i tak suka masa tu hehe. vibe org MLM , vibe holier than thou pun ada...or maybe masa tu i tgh huhahuha lagi so i tk berkenan sgt kot...and ada la stori mori dia kt situ terus ai berenti

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2022 02:54 PM From the mobile phone | Show all posts
trexxxxxi replied at 1-1-2022 12:05 PM
Jaman muda mudi

Kelabu jadinya
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2022 02:57 PM From the mobile phone | Show all posts


This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2022 03:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 1-1-2022 01:27 PM
Bukan nk kata apa la..tp blh ke ija ni tahan dgn style laki dia ni dh la kawan2 laki dia pon pel ...

Jenis penunggang gak ke nih
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2022 03:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Mcm org2 kg je kawen gaya diorg

Apapun tahniah

Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2022 03:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Laki dia ni kan dpt title dato sri tu dr negeri mana?
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2022 03:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Laki dia ni kan dpt title dato sri tu dr negeri mana?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

2-7-2022 11:25 PM GMT+8 , Processed in 0.092095 second(s), 25 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list