CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: az_iel

Heliza Helmi dah kawen?alhamdulillah

    [Copy link]
Post time 1-1-2022 02:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Aduii la janggut tu..spoil mood betul
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2022 02:06 PM From the mobile phone | Show all posts
First time tgk laki dia ni masa Linda rafar dok aktif dgn dia..Rasa mcm sesuatu..sbb siap blh BG kuliah Kan .instinct Rasa bau bau scammerdan penunggang agama SBB muka Dan Gaya fashion dia tu.semoga instinct Salah hehe .selamat pengantin baru
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2022 02:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 1-1-2022 01:27 PM
Bukan nk kata apa la..tp blh ke ija ni tahan dgn style laki dia ni dh la kawan2 laki dia pon pel ...

Tumpah kan teh lagi kaka....ala2 tealive teh kaka ni ..sedap & menyelerakan
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2022 02:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Apesal orang panggil laki sheols ustaz??? Heols bukan ustaz. Takkan bg ceramah sikit jer ustaz? Mamposss
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2022 02:11 PM From the mobile phone | Show all posts
babyorange replied at 1-1-2022 01:21 PM
Si salima tu dok ttp kn syarat bakal madu kne hafaz quran bagai. Yg die tu dah jd hafizah  ke?  Ms ...

Dah cerai ke dgn Bini Pertama wafa alhadad Tu....kesian tgk anak2 Bini Pertama ....mmg Noreen betul Salima ni
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2022 02:12 PM From the mobile phone | Show all posts
anggeriklatifah replied at 1-1-2022 04:59 AM
Asal berlaki tu kalau laki sengkek...heliza ni dapat jutawan

Jutawan pun..tapiii..tpii..laki dia nampk busuk yach, lgi2 dgn jambng rebonding heols
tutup lampu pun tak selera
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2022 02:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah Datin Sri ...Bini bernombor ke...klu Bini bernombor no ucapan tahniah
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2022 02:15 PM From the mobile phone | Show all posts
nurkasih74 replied at 1-1-2022 11:59 AM
Bini bernombor? Why he looks so grrrrrr…. N fishy somehow..



Bukan org yg sama ke? Rasa dah kawin, taktau kot dah cerai. Sorry kalau salah

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2022 02:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Pernah jumpa in person heliza ni..x mekap pun lawa. Tapi mekap kawen n attire dia ni x menyerlah la..pastu buat nampak dia berisi….huhuhu
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2022 02:16 PM From the mobile phone | Show all posts


Isteri solehah...

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2022 02:16 PM From the mobile phone | Show all posts
rose_2011 replied at 1-1-2022 02:15 PM
Bukan org yg sama ke? Rasa dah kawin, taktau kot dah cerai. Sorry kalau salah

Pesen hantu pocong ke tu
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2022 02:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Minyakyuyi replied at 1-1-2022 12:01 PM
Apa susah mlm kang ikat toncang la baru kemas.. Hahaha

Bongok
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2022 02:17 PM From the mobile phone | Show all posts
zeitabaei replied at 1-1-2022 02:00 PM
Dari 2019 kata nya dream girl dia heliza. Nurul Zahid share kat ig dia

Gelinye siap ada dream girl. Ni mesti fetish pompuan berhijab.
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2022 02:17 PM From the mobile phone | Show all posts
anggeriklatifah replied at 1-1-2022 12:18 PM
Katanya siapa yg nak jadi madu dia mesti hafal 1 alquran..gitew dia bg syarat???????????????????? ...

dia dulu gagal ka idokkkk... slalu bg yg payah syarat ni dia xnak bermadu.. tp xbg tau terang2... ????
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2022 02:21 PM From the mobile phone | Show all posts
miss_bear replied at 1-1-2022 11:56 AM
Janggut ke tu? Geli pulak membayangkan malam pertama nak kena tepis2 janggut ala2 rebonding ????

Aku pun bayang benda sama..heeee
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2022 02:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Normabaru at 1-1-2022 04:24 PM
Normabaru replied at 1-1-2022 03:59 PM
Nah kaka hidangkan santapan diraja sehari dot com

Alangkan DSV pon title dato fake dato sri je leg ...


Baca sini dik @kucaihijau

Sian ija berlakikan ustaz madi xdpt byg keluar ustaz madi jr janggut mcm tanglung nnt opsss
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2022 02:25 PM From the mobile phone | Show all posts
zeitabaei replied at 1-1-2022 04:06 PM
First time tgk laki dia ni masa Linda rafar dok aktif dgn dia..Rasa mcm sesuatu..sbb siap blh BG kul ...

Ada Komen kaka baca ckp muka mcm Dr Bombay yg pernah viral dulu .kikiki
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2022 02:31 PM From the mobile phone | Show all posts
rose_2011 replied at 1-1-2022 02:15 PM
Bukan org yg sama ke? Rasa dah kawin, taktau kot dah cerai. Sorry kalau salah

Mende fesyen gitew..buruknya yg sebelah tu pun
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2022 02:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Wpun xsuka heliza ni tp kesian gak kat she brlakikan scammer
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2022 02:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Agaknye sebelum bercumbu ni mesti ija nk kena kupas2 janggut mamat ni sebelum jumpa mulut heols yihhhh
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Forum Hot Topic



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-6-2022 06:14 AM GMT+8 , Processed in 0.179592 second(s), 25 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list