CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: az_iel

Heliza Helmi dah kawen?alhamdulillah

    [Copy link]
Post time 10-1-2022 08:34 AM From the mobile phone | Show all posts
bottombikini replied at 10-1-2022 08:29 AM
euw..haya tu pun poremer tak suke

ustaz zul ada tak?

Ustaz zul ada, dia yg baca doa.
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2022 08:41 AM From the mobile phone | Show all posts
santubung replied at 10-1-2022 12:26 AM
Belum. Tu anak jiran.

Tengok budak yg kepalanya berbalut tu, tu ank jiran, makpaknya mana? Klu ank kecik batuk sikit pun, mak xdpt bergerak jaga ank sakit...yg budak ni apahal blh brada d studio tmpat ustaz wadi beri kuliah, xbrada drumah, ganggu ustaz, x profesional langsung, ni mesti jenis mak hphone berjahit tangan.
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2022 09:10 PM From the mobile phone | Show all posts
bottombikini replied at 10-1-2022 08:29 AM
euw..haya tu pun poremer tak suke

ustaz zul ada tak?


Dr zul ex mufti tu ke? Macam tak ada
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2022 10:09 PM | Show all posts
lotionmilo replied at 10-1-2022 09:10 PM
Dr zul ex mufti tu ke? Macam tak ada

dah ada yg jawab
dia baca doa sis


Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2022 10:13 PM From the mobile phone | Show all posts
pasangan kepam darat pakai baju hujan kaler apa harini gaisss?
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2022 11:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by lotionmilo at 10-1-2022 11:25 PM
bottombikini replied at 10-1-2022 10:09 PM
dah ada yg jawab
dia baca doa sis


Eh? Baca doa tak silap imam masjid negeri
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2022 11:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Another pasangan terpaling yg menjengkelkan.. Sekian
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2022 03:48 PM | Show all posts
lotionmilo replied at 10-1-2022 11:15 PM
Eh? Baca doa tak silap imam masjid negeri

pulak
aku juga ngga tau sih
aku ngga nonton

hari2 lalu lalang kisah depa ni kat fb apehal
admin semua kena bayo ke

Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2022 05:17 PM | Show all posts
nak tanya..sape rengsa denga lagu heliza dilamarmu tu?
ke meols je yg rasa rengsa? hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2022 06:05 PM From the mobile phone | Show all posts
bottombikini replied at 11-1-2022 03:48 PM
pulak
aku juga ngga tau sih
aku ngga nonton

iols rasa heols tak dtg.dua kali terpalit  isu wedding
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 03:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Berhodie aje ds dan datin skrg..
Kalau muda lagi..sesuai la kut..
Teringat dulu2 masa zaman belajar..geng2 tudung labuh stail ginilah..
Pagi petang malam pakai windbreaker
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 04:47 PM | Show all posts
hi forumers of cari i nak off topic jap.so if not necesary u all just ignore je k.u will see few of my post elsewhr.mod jangan marah ye coz i need help so im just gona spread once je kt bod2 lain.jangan ban or ptg kredit i ye penat kumpul since 2007 haha.biasa i spread kt bod ig pemes n kuin kepam only but i need more help,if can.

anyways if ada kat sini mak mak yang ada brg kids terpakai especialy kids clothes n tak tau nak campak mana pls send it to me. i can pay courier insyallah. me my husb effected badly by kovid so i buat side biz jual kids prelove item kt shopee and at home while looking for some freelance wfh job.i bukan scam i mmg old forumer and very aktif here.i ada mental health problem so my cability now i quite limited.n i noe bukan i srg yg susah dlm dunia but trying my luck here.

so if anyone ada or ada any info wfh job (i dh aply a few thanx to forumer info juga) n as above let me know ye. i dh pernah kena kecam kt forum so kalau nak kecam pls let ur anger elsewhr hehe.tapi alhamdulilah la tak ramai yg kecam dari yg suport so tq dear forumers kt bod soc med femes.can pm me on cari or my details of story u can find at my mental health bod as below.tq evryone!

https://b.cari.com.my/forum.php? ... extra=#pid150181762
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 07:31 PM | Show all posts
akies replied at 13-1-2022 03:58 PM
Berhodie aje ds dan datin skrg..
Kalau muda lagi..sesuai la kut..
Teringat dulu2 masa zaman belajar. ...

AHAHAHAHAHAHHAHAHA
sangat tepattttt
aku sampai tertanya2 bila nak keluar gi kelas hari hujan ke sebab nampak depa pakai windbreaker
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 01:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Sunyi dah thread ni
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2022 04:07 PM From the mobile phone | Show all posts
haruslah replied at 1-1-2022 04:18 PM
Pasangan ni adik beradik dr izhar arif ke camne?
Sebab panggil adinda


Page mana tu chuolsss. Cer tepek link
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2022 01:10 AM From the mobile phone | Show all posts
Perempuan yang tergedik nak kat ustaz wadi tu control la sikit nafsu tu. Hormat la sikit kat penceramah macam tu. Ustaz wadi tu lepas eksiden terus nampak dia macam kawal sakit dia. Kalau tengok ceramah dia cepat letih. Sebelum eksiden ustaz tu ceramah dia punya percakap xnampak cepat letih. Tapi selepas eksiden boleh nampak dia cepat letih. Hormat lah dia sebagai seorang guru, bukan sebagai pemuas nafsu kau wahai wanita.
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2022 02:47 AM From the mobile phone | Show all posts
akies replied at 13-1-2022 03:58 PM
Berhodie aje ds dan datin skrg..
Kalau muda lagi..sesuai la kut..
Teringat dulu2 masa zaman belajar. ...

Ade lg ke dorg pkai style camni kt univ skrg ea? Hahaha. Zaman iols dlu geng tudung labuh mmg sume pakai hoodie n sweater beso2 tu.
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2022 03:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Jiyongie88 replied at 14-2-2022 02:47 AM
Ade lg ke dorg pkai style camni kt univ skrg ea? Hahaha. Zaman iols dlu geng tudung labuh mmg sume ...

Teringat lak filem gol & gincu vol 2.. Kakak senior pakai mcmtu lah sweater kat luar..
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2022 07:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Jiyongie88 replied at 14-2-2022 02:47 AM
Ade lg ke dorg pkai style camni kt univ skrg ea? Hahaha. Zaman iols dlu geng tudung labuh mmg sume ...

Hihi. Ntah. Zaman 2000 an tu mmg bersepah stail diorg camni.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

2-7-2022 11:28 PM GMT+8 , Processed in 0.689191 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list