CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: az_iel

Heliza Helmi dah kawen?alhamdulillah

    [Copy link]
Post time 1-1-2022 01:40 PM From the mobile phone | Show all posts
https://www.instagram.com/p/CYLMV2oFVu9/?utm_medium=copy_link
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2022 01:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Orix replied at 1-1-2022 12:34 PM
Janggut dia gelinyaaaaaaaaaaaaaaaa rela andartu drpd berlakikan sebegitu

baru i nak komen yang sama.. yuckss sangat tengok janggut tu
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2022 01:40 PM From the mobile phone | Show all posts
babyorange replied at 1-1-2022 12:56 PM
Msh brbini ke amin idris tu ? Ingatkn da cerai,?

Elok je dia ngan bini dia tu. Mana lak cerai. Bini dia tu tak suka di expose je
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2022 01:40 PM From the mobile phone | Show all posts
sukacactus replied at 1-1-2022 12:27 PM
Oh laki ni yg sportscar lekat kete hotwheels byk2 tu kan
Suka pakai baju warna warni
Dia finance con ...

Oh dia tu? La nama hipster jgk time news tu. Haha. Now lain.
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2022 01:41 PM From the mobile phone | Show all posts
mogey replied at 1-1-2022 01:37 PM
Kalau korang google nama laki dia ni terus keluar "xxxx penipu"  

Dakpe la heliza.. janji kawe ...

financial genius group patuh syariah.. trus halal haha
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2022 01:44 PM From the mobile phone | Show all posts
sky8gurl replied at 1-1-2022 01:40 PM
Elok je dia ngan bini dia tu. Mana lak cerai. Bini dia tu tak suka di expose je

Kt forum mmg rajin speku bebukan. Hr tu speku irma dgn laki padahal elok je jumpe hr tu mkn sesama 1 family
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2022 01:44 PM | Show all posts
Pernah ternampak ig laki ni

Tertanya gak scammer mana pulak ni...
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2022 01:47 PM From the mobile phone | Show all posts
babyorange replied at 1-1-2022 12:56 PM
Msh brbini ke amin idris tu ? Ingatkn da cerai,?

Ada jea cuma tak menonjol. Kerja cikgu
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2022 01:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Komen memasing pun. Yg tlg imagine utk eia kenapa? Hahahaha. Janggut boleh shave ok.
Ok la tu dia tak ambil laki orang.
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2022 01:48 PM | Show all posts
sky8gurl replied at 1-1-2022 01:27 PM
Bukan datin..datin sri u

aah lerr, aje betoi benar panggilan itu, maafkan sis salah protokol. Kalau DS ni bujang trang trang trang sewajarnya Heliza ni kategori bijak memilih gitchuuew. Alang-alang memilih terus cuci kaki khuenss.
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2022 01:49 PM From the mobile phone | Show all posts
krustykrab replied at 1-1-2022 01:30 PM
Amboihhh...kalau ko tak terima tp laki ko terima, ko nk cerai ke

Gitu la kakak..dia jawab soklan wartawan kalau laki dia ada no 3..dia tak menolak dgn syarat hafal 1 alquran katanya nak terbaik buat lakinya
Nampk sgt taknk adik baru
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2022 01:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by krustykrab at 1-1-2022 02:14 PM
dino replied at 1-1-2022 01:41 PM
financial genius group patuh syariah.. trus halal haha


Scammer pun leh dpt dato sri

Iol baca kt loyat pasal dia ni  katanya tak de pun nama mahadi ni dlm list yg dpt datukship dr istana...
Haaa sila korek korang
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2022 01:54 PM From the mobile phone | Show all posts
miss_strangers replied at 1-1-2022 12:44 PM
Rasa cam helija lagi padan dgn Hafiz midon kl dari segi luaran....tapi yela...

Open secret kan hafiz hamidon da lama try Heliza. Tabah la Piz, hang takdak dato sri.. hehe
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2022 01:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by nia_salina at 1-1-2022 01:57 PM

i was suprise dia kawin dgn dia ni. myex bos. i tot dia dh kawin ada anak ? tapi i  tahan kerja 3 bulan je kotlama dh sblm i kawin lg. dia ni ada vibe yg i tak suka.maybe its just me but i always trust my insticnt gitu. dulu lah..now i duno. dia ni la yg dulu lekat kereta mainan byk2 kt kereta dia yg viral tu

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2022 01:59 PM From the mobile phone | Show all posts
missHaidiD replied at 1-1-2022 12:10 PM
Kalau bernombor takkn terus dpt pangkat datin khenzz.
Skali tangkap jerung yach

Zizie ezzete tu amn2 je ade titlw.. Skrg mcm dh x kire rasa nye... No 4 pon leh panggil datin. Tp skrg ni bkn org heran sgt kot.. Dah l byk dato tipu n dato beli... Kesahhhh sgt ngan title tu.. Kosahhhhhh
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2022 01:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Normabaru at 1-1-2022 04:40 PM

Nah kaka hidangkan santapan diraja sehari dot com

https://forum.lowyat.net/topic/5116542/all

Logically speaking

Kisah kereta ntah pape blh viral masuk sana sini awat si Madi ni masuk yistana xkeluar Gambar seketul di mana2..Umur berapa dpt title pon nobody knows

Dik lija ok ke tu nak tidur MLM nnt sebelah ustaz madi kalau kaka,kaka minta bilik kebal utk bertapa tenangkan diri what a start to a new year

Ps:dh jamu teh penuh di hari bahagian tahun baru..mohon momod trexi baik hati Kasi kaka tacang extravaganza byk2 plish

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2022 01:59 PM | Show all posts
Tahniah.  Semoga berbahagia
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2022 02:00 PM From the mobile phone | Show all posts
cruz2 replied at 1-1-2022 01:07 PM
Tahniah heliza..so yg ni ke yg gosip  kata lama dh dato sri ni tggu tp si heliza ni main tarik tali?

Dari 2019 kata nya dream girl dia heliza. Nurul Zahid share kat ig dia
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2022 02:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah. Janggut tuh, trim la sket
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2022 02:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Tahniahhhhh… akhirnya
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-6-2022 11:58 AM GMT+8 , Processed in 0.091648 second(s), 25 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list