CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: az_iel

Heliza Helmi dah kawen?alhamdulillah

    [Copy link]
Post time 1-1-2022 01:18 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2022 01:18 PM From the mobile phone | Show all posts
nurkasih74 replied at 1-1-2022 11:59 AM
Bini bernombor? Why he looks so grrrrrr…. N fishy somehow..

bila sbut financial advisor yg modus operandi tayang kereta mewah… pangkat datuk takde dlm database… mohon csi semua haha
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2022 01:21 PM From the mobile phone | Show all posts
anggeriklatifah replied at 1-1-2022 12:58 PM
Dia kata siapa yg nak jadi no 3..yg no 3 kena hafal alqurann.bru dia terima

Si salima tu dok ttp kn syarat bakal madu kne hafaz quran bagai. Yg die tu dah jd hafizah  ke?  Mse ko merampas dlu madu ade tetapkn syarat ke?
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2022 01:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah helizahelmi.
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2022 01:23 PM From the mobile phone | Show all posts
3chanceno replied at 1-1-2022 02:15 PM
Tahniah

Itu janggut ke tanglung??

Hahahah tanglung?sampai hati
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2022 01:25 PM From the mobile phone | Show all posts
dino replied at 1-1-2022 02:18 PM
bila sbut financial advisor yg modus operandi tayang kereta mewah… pangkat datuk takde dlm databa ...

Uols pi tengok kampung sebelah
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2022 01:27 PM From the mobile phone | Show all posts
sismarkonah replied at 1-1-2022 11:54 AM
Penat berlari ke sini bila tengok posting di fb Ustaz Syed Abdul Kadir Aljoofre  Suaminya Dato  ...

Bukan datin..datin sri u
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2022 01:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Orix replied at 1-1-2022 02:34 PM
Janggut dia gelinyaaaaaaaaaaaaaaaa rela andartu drpd berlakikan sebegitu

Bukan nk kata apa la..tp blh ke ija ni tahan dgn style laki dia ni dh la kawan2 laki dia pon pelik2... kawan kaka ada yang join Dorg ni..tu yang kaka geli.. dok pung pang psl Islamic la psl keberkatan la..hujung2
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2022 01:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Tu dia.... Janggut bole buat tocang dah .. apepun tahniah...
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2022 01:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Biar la mcm mana penampilan pun yg penting bukan laki org. bujang.. Tahniah heliza
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2022 01:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 1-1-2022 02:27 PM
Bukan nk kata apa la..tp blh ke ija ni tahan dgn style laki dia ni dh la kawan2 laki dia pon pel ...

Kaka tuang teh ke ni

Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2022 01:30 PM From the mobile phone | Show all posts
anggeriklatifah replied at 1-1-2022 12:58 PM
Dia kata siapa yg nak jadi no 3..yg no 3 kena hafal alqurann.bru dia terima

Amboihhh...kalau ko tak terima tp laki ko terima, ko nk cerai ke
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2022 01:34 PM From the mobile phone | Show all posts
trexxxxxi replied at 1-1-2022 03:29 PM
Kaka tuang teh ke ni

Ye la..ingt henbeg je ke ada gred AAA...title DS Pon ada tau

Btw..Kawan kaka pernah join company si mahadi bz ni..mmg mamak Penang..ada abg muka mcm dia gk..tp dia ni xkawen2 sbb dia ni ank mak(selamat maju jaya utk ija naaa)

MO mcm jijan gk cuma dia ni xla scammer level lahanat mcm si jijan tu..

Tp title Dr kawan bff dia sendiri meragukan

Pastu title dato ka dato seri dia pon xde rekod mana2 negeri

Kalau ada mohon tepek la satu gambor dia amik anugerah tu kat sini

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2022 01:35 PM | Show all posts
Heliza sah isteri jutawan
Oleh Zaidi Mohamad - Januari 1, 2022 @ 1:10pm

KUALA LUMPUR: Tiada angin, tiada ribut, penyanyi yang juga aktivis kemanusiaan, Heliza Helmi, 36, membuka jendela 2022 dengan berita perkahwinan bersama ahli perniagaan dipercayai jutawan, Datuk Seri Mahadi Badrul Zaman.

Heliza sah menjadi isteri Mahadi dengan sekali lafaz pada majlis akad nikah yang berlangsung di Masjid Tuanku Mizan Zainal Abidin, Putrajaya, jam 11.11 pagi ini.

Penyanyi lagu Doa Dalam Lagu itu menerima mas kahwin berupa sebentuk cincin dan senaskhah al-Quran.

Berita perkahwinan Heliza dan Mahadi dikongsi oleh perunding perkahwinan, Fizz dari BenSignatures Event Wedding Planner.

"Butiran selanjutnya belum diperoleh kerana pasangan pengantin masih diraikan atas pelamin.

"Heliza ada memaklumkan akan berkongsi berita perkahwinannya ini," kata Fizz ketika dihubungi BH Online.

Usai nikah, pasangan pengantin diraikan bersama ahli keluarga dan kenalan terdekat di Lanai Asmara, Putrajaya.

Malam esok, Heliza dan suaminya akan diraikan di sebuah hotel terkemuka.

Menerusi hantaran video menerusi Instagram Story, jurufoto Aqo Imran, Heliza mengakui berdebar sebelum acara akad nikah dijalankan.

"Berdebar-debar. Perasaannya nak semua orang doakan yang terbaik," katanya ringkas.

Difahamkan, suami Heliza adala pengasas dan Presiden AUF MBZ Concortium iaitu syarikat yang menawarkan perkhidmatan pelaburan kewangan.

Terdahulu, Heliza atau nama sebenarnya, Nur Heliza Helmi mengakui, tidak pernah tertekan saat disoal mengenai jodoh.

"Keutamaan saya kepada keluarga dan misi kemanusiaan yang dilakukan.

"Saya bersyukur ibu bapa tidak memberi sebarang tekanan mengenai soal jodoh," katanya.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2022 01:35 PM From the mobile phone | Show all posts
trexxxxxi replied at 1-1-2022 01:25 PM
Uols pi tengok kampung sebelah

Kampung mane satu chuols
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2022 01:35 PM From the mobile phone | Show all posts
trexxxxxi replied at 1-1-2022 01:25 PM
Uols pi tengok kampung sebelah

byk sgt red flag… org kaya tyg kereta..  ponzi scheme haha
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2022 01:37 PM From the mobile phone | Show all posts
dulu mampu belai janggut jah, ni ada bini maybe janggut bakal diceraikan tapi umur tak berapa tua + pangkat dato + fashion minta perhatian emmm sesuatuuu :
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2022 01:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau korang google nama laki dia ni terus keluar "xxxx penipu"

Dakpe la heliza.. janji kawen ye dokk
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2022 01:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Siapakah lakinye tu sekali imbas macam Long tiger.
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2022 01:39 PM From the mobile phone | Show all posts
R2D2 replied at 1-1-2022 03:35 PM
Heliza sah isteri jutawan
Oleh Zaidi Mohamad - Januari 1, 2022 @ 1:10pm


Penat buat misi kt Palestine la Syria la tp xde laki hensum nk dibuat laki..

Yemen(x gi sebab xhensem)

Btw ko dh financially stable pon hadap gk laki kaya? Semoga xtersalah pilih la ye dik ija ye..

Byk je scammer kaya raya but doesn't mean they are good guys
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-7-2022 08:16 PM GMT+8 , Processed in 3.350556 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list