CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: az_iel

Heliza Helmi dah kawen?alhamdulillah

    [Copy link]
Post time 1-1-2022 01:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Janggut heolls, aku ingat niqab tadi
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2022 01:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak hensemmmm tak peeee janji kayeeeee...

Moga berbahagia hingga ke syurga... terus sangkut title datin sri. Bagi i, padan je la. Heliza pun umur 36 dah. Susah nk dpt yg bujang melainkan umur 10 tahun muda. Ini package kayooooo... rupe tu i rase kalo trim janggut tu ok je lah kot.
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2022 01:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah heliza dan suami..takziah anita baharom..
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2022 01:04 PM From the mobile phone | Show all posts
sukacactus replied at 1-1-2022 04:27 AM
Oh laki ni yg sportscar lekat kete hotwheels byk2 tu kan
Suka pakai baju warna warni
Dia finance con ...

Dia buat tu sengaja untuk dptkan perhatian ke... Laki dia mmg fnncial cnsultant betul ye bukan sejenis cnsultant mcm zizan semang...
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2022 01:04 PM From the mobile phone | Show all posts
jerukkedondong replied at 1-1-2022 12:36 PM
Baca di fb suami dia ada kencing manis...tapi mati mengejut dalam tidur...
Innalillahi wainna ilai ...

Ya allah kesian nya anita
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2022 01:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah Datin Seri Heliza Helmi & pasangan.
Rezeki sheols lambat kahwin tapi tinggal cuci kaki ja.
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2022 01:06 PM | Show all posts
PinkyPie replied at 1-1-2022 01:03 PM
Janggut heolls, aku ingat niqab tadi

tuptup ada neelofa di sebalik janggut tu.,..
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2022 01:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah heliza..so yg ni ke yg gosip  kata lama dh dato sri ni tggu tp si heliza ni main tarik tali?
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2022 01:09 PM From the mobile phone | Show all posts
silampumeja replied at 1-1-2022 01:04 PM
Dia buat tu sengaja untuk dptkan perhatian ke... Laki dia mmg fnncial cnsultant betul ye bukan sej ...

Ntah la peel org kaya xtau la kenapa dia buat gitu
Tp dia mmg betul financial consultant mcm millionaire sisters tu ha
Dr zaman student U dia mula dgn unit trust rasanya
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2022 01:10 PM | Show all posts
Tahniah Heliza

semoga kekal ke jannah
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2022 01:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Cece1234 replied at 1-1-2022 01:58 PM
Laki ni mamak ke?

Ye..org Penang..anak mak,bff si Lawrence yang acah Dr title ntah Pape tu
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2022 01:10 PM From the mobile phone | Show all posts
alhamdulillah.. tahniah heliza
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2022 01:10 PM | Show all posts

Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2022 01:11 PM | Show all posts
Tahniah heliza.. amikkau terus jadik datin
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2022 01:12 PM From the mobile phone | Show all posts
epal_putih replied at 1-1-2022 02:09 PM
aahh ada dato
try google
btw tahniah semoga berbahagia ke akhir hayattttttttt

Title dato pon fake je chuolsss
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2022 01:15 PM | Show all posts
siasia replied at 1-1-2022 12:40 PM
Pebenda la korg ni pun setakat geli tgk janggut dia sudahlah. Ni sibuk nk ikut geli masa bersama la  ...

kan...ntah ntah janggut tu yg buat Heliza terpikatkalau tak suka bila bila masa boleh potong..snip, snip. Senang jer
harta dan title susah sikit nak cari...well done heliza ( wpun aku tak minat)


Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2022 01:16 PM From the mobile phone | Show all posts
laki dia muka mcm long tiger. mamak ka sis?
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2022 01:16 PM From the mobile phone | Show all posts
X hensem xpe, janji kaya.. Agaknye memang peribadi sama baik, sama padan
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2022 01:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Bunyik nya mcm datokk belii
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2022 01:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Janggut laki tuuuu. Kalau aku fikir 1000 kali weii
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-7-2022 11:53 AM GMT+8 , Processed in 0.176104 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list