CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: az_iel

Heliza Helmi dah kawen?alhamdulillah

    [Copy link]
Post time 1-1-2022 07:34 PM | Show all posts
asal bukan minik bernombor oke la
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 1-1-2022 07:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Gelinya janggut tu
Gmbr dah terpaling filter/HD pun still lah  
Sanggup ko eh heliza demi..
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2022 07:36 PM From the mobile phone | Show all posts
kakigojes replied at 1-1-2022 07:39 PM
Kuasa pulak pagi2 sebelum pi kerja, isteri kena seterika janggut tu nak maintain lurus camtu

Hahahahahaa..terbayang kaka pagi2 Madi panggil lijahhh meh sini meh..ironkan janggut abg ni sikit

Dh berkuduttttt
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2022 07:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Suchi replied at 1-1-2022 07:21 PM
Ade kibas2 tangan hehe
Masa iols kecik biasa je tgk pengantin malu2 ni sbb dulu anak2 jiran iols  ...

Dulu2 kawin mng tak de pun pengantin pomuan yg tersengih2 tergedik2..
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2022 07:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Gitchewwwwww...
kawen lambat, akhirnya tuuuuuudia
jodoh bukan calang2 gitchewwwwwwww
tahniah
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2022 07:37 PM From the mobile phone | Show all posts
rose_2011 replied at 1-1-2022 02:15 PM
Bukan org yg sama ke? Rasa dah kawin, taktau kot dah cerai. Sorry kalau salah

Yg sebelah dia tue bukan lawrence dgn sugar baby dia ka?? Yg eksiden tue kan huhhuuuu
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2022 07:37 PM From the mobile phone | Show all posts
princessmiang replied at 1-1-2022 08:04 PM
Buat pismidon, ni kak meg ada pesanan khas:

"If you want my love

Hahaha baru dgr lagu ni td..tp pizmidon pon jutawan gk..legit sgt siap business mcm2..zikir pon sedap tp itulaaa...atas katil hanya repah sajork yang tahulols
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2022 07:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 1-1-2022 07:37 PM
Hahaha baru dgr lagu ni td..tp pizmidon pon jutawan gk..legit sgt siap business mcm2..zikir pon se ...

Tp pismidon xde Datuk Seri....
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 1-1-2022 07:45 PM From the mobile phone | Show all posts
anggeriklatifah replied at 1-1-2022 07:16 PM
Hahahahaa...dia main kawin je...
Off topik jap..madu salima kat singapore tu sampai sekrng lakinya ...

Oh ye ke. Iols tak follow sbb tak popular tp kalau mcm tu tak patut sgt la. Tak adil. Laki ni nak kawin lain tak payah tunggu KEBENARAN ko salimah weh
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2022 07:50 PM From the mobile phone | Show all posts
babyorange replied at 1-1-2022 01:21 PM
Si salima tu dok ttp kn syarat bakal madu kne hafaz quran bagai. Yg die tu dah jd hafizah  ke?  Ms ...

Baru nak ckp benda yg sama. Yg dia tu hafal satu quran jugak ke masa nak bermadu. Selalunya gitu la. Yg num 2 over dr bini num 1. Tapi laki heolls mmg helok. Imam masjid klcc tu. xsure sampai skang still imam kat sana ke x.

Btw selamat pengantin baru heliza.
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2022 07:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Tapi kan...okla jugak laki heliza ni dari laki ziziee ezett si bong tu kan....mohon heliza tengok shuben zizie ezett if sheols rasa laki sheols serba kekurangan dari segi rupa
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2022 08:00 PM From the mobile phone | Show all posts
miss_strangers replied at 1-1-2022 07:51 PM
Tapi kan...okla jugak laki heliza ni dari laki ziziee ezett si bong tu kan....mohon heliza tengok sh ...

Bong tu umo dah bau tanah tapi bila dpt bini muda trus penampilan pun berubah mcm.muda mudi...tak ingat yg umo tu dh.lanjut
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2022 08:05 PM From the mobile phone | Show all posts
cikgojesss replied at 1-1-2022 06:58 PM
memang kuat sentap pun.. dulu iols pernah komen kat fb masa kecoh isu minah ni pakai rambut pelesu ...

iols pnh bg tips utk kuih yg dia bt agar lbh cun jah.. dia punya sentap persoal iols itu ini mcm iols kutuk kuih dia plk (walopon mmg huduh ). tp klu sembng bab agama kongsi ilmu kononnya..

klu iols dpt tips iols happy kot.. dia blh pilih utk ignore jah tips iols tu klu rasa xnk ikut .  tp dia pilih utk mnyentap siap tnya blk kt iols mn iols  tau yg dia xbt mcm tips iols tu.  lenkaki tnya dulu. iols mcm adoyai minah ni bg tips tu dia rasa mcm direndahkan rupanya.. bila iols tgk blk ooooo no wonderlah bila dia masak, dia nk org puji terpaling terror, so bila dibagi tips tercabar trs ..done unfollow
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2022 08:05 PM From the mobile phone | Show all posts
meteorspeed replied at 1-1-2022 07:04 PM
Eh gedik la kalu sarung cuincin malu malu.. Geli la aku perempuan gini
. Acah acah suci benor tak  ...

Ye betul, paling geli org yang acah2 suci. Tapi at last kahwin jugak. Kira kau ada nafsu lah nak jugak kahwin, walau acah2 suci mcm tak pernah kawan dgn lelaki
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2022 08:06 PM | Show all posts
sorry la iols punya scam radar berdenting sangat kuat bila nampak nama mamat ni
pernah dengar nama dia sebelum ni. masa tu terus iols cop dia scammer
iols tak percaya orang umur less than 40 dapat datuk seri.
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2022 08:07 PM From the mobile phone | Show all posts
ayukpingu replied at 1-1-2022 04:30 PM
kesian pulak tgk dia kawin ngan mamat ni.
kalau korang tau kisah dia, korang pulak yg akan mengucap  ...

Scammer benar kah? Sbb ada yg kata dia buat UT... x kan scammer.. gitu ai bekap....

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 1-1-2022 08:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Sachacha replied at 1-1-2022 04:34 PM
Tahniah heliza tapi janggut tu..

Ada yg kata... heliza is dream girl janggutrebonding ni..
X boleh ke heliza buat syarat.. klu u nak kan i... u kne potong janggut tu.. GELI tau... kalau dia betoi2 nak kat hang.. apa lah sgt korbankan janggutrebonding tu..

Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2022 08:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah heliza..
Semoga bahagia
Xpa la jnji x caras laki org..
Kayo tuuu... Lambat kawen pon tup2 datin sri..
Padan la depa laki bni ni.. bkn style tp perangai.. dua2 mcm terpaling n tgk gaya Mamu ni mcm menyokong bni buat kja ngo ni

Xtau nk kecam apa lg selain jggut rebonding.. aku rsa mcm sangkot bnda kt tekak.. haha
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2022 08:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 1-1-2022 07:37 PM
Hahaha baru dgr lagu ni td..tp pizmidon pon jutawan gk..legit sgt siap business mcm2..zikir pon se ...

Yup..i think pizmidon pun millionaire kot..cuma dia tak declare seantero malaya ..iols prefer nasyid zikir dia dr pompuan indon tu..tp tatau la dlu ngaper dipilih si joy tu..
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2022 08:17 PM From the mobile phone | Show all posts
princessmiang replied at 1-1-2022 06:04 PM
Buat pismidon, ni kak meg ada pesanan khas:

"If you want my love

Pismidon mendambakan instapemes aje chuols..pic filter2 giteww
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

4-12-2022 09:11 AM GMT+8 , Processed in 0.409041 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list