CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: az_iel

Heliza Helmi dah kawen?alhamdulillah

    [Copy link]
Post time 1-1-2022 04:11 PM From the mobile phone | Show all posts
rose_2011 replied at 1-1-2022 02:15 PM
Bukan org yg sama ke? Rasa dah kawin, taktau kot dah cerai. Sorry kalau salah

no lah...dia tak kawen pun...gepren je..dlu2 masa dia aktif cwa..huhuhuhu..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 1-1-2022 04:11 PM From the mobile phone | Show all posts
3chanceno replied at 1-1-2022 06:05 PM
Hahaha...Line Clear tu kaka refer tu nasi.kandar kah? cam perantin riuh 1 mesia, naik private je ...

Yes...we love poooriiiiieeeeettt
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2022 04:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Susah nak yakin mereka sesuai... Bila sebumbung baru tahu. I tak minat langsung both of them.... Mmg tak follow. Tapi bila baca forumer kata si janggut ni boleh seiring dgn lorence tu, i rasa ni tak goes well with mata ikan ni.. Maybe dia tertekan juga belum berjodoh sbb bila gang semua ada suami kdg awkward juga... Mmg lah habibi lega tapi... Kita tengoklah.... Jutaan wang tak bermakna kalau suami tak sekufu dgn kita... Harap baik2lah... I hope i m wrong abt this...
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2022 04:12 PM | Show all posts

janggut trim lah kalau yer punnnnn
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2022 04:14 PM | Show all posts
I pernah nmpk kkt mall laki dok smp janggut panjang mc nie. And die braid janggut die tu. Tp geli yach

Bukan ke janggur ni disunnahkan utk simpan segenggam sajork
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2022 04:15 PM From the mobile phone | Show all posts
matjerk replied at 1-1-2022 02:41 PM
Tahniah. Tadi nampak post siti aripah amin ucap congrats kat heliza..
Repah..bila pulak nak kawen dg ...

Sapa aripah ni
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2022 04:16 PM | Show all posts

Joy Revfa. Ex Wife Hafiz Hamidon.
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2022 04:16 PM | Show all posts
miss_bear replied at 1-1-2022 11:56 AM
Janggut ke tu? Geli pulak membayangkan malam pertama nak kena tepis2 janggut ala2 rebonding ????

I ingat tu bapa dia
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 1-1-2022 04:16 PM From the mobile phone | Show all posts
winky1 replied at 1-1-2022 04:15 PM
Sapa aripah ni

Janda piz midon
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2022 04:17 PM From the mobile phone | Show all posts
August replied at 1-1-2022 12:38 PM
Alhamdulillah selamat pengantin baru. Lega wife Amin Idris. Kalau tak bila post gambar anak dia, ada ...

Ade wife ye.. aku ingat amin idris tu duda ????????
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2022 04:17 PM From the mobile phone | Show all posts
apedehal replied at 1-1-2022 02:33 PM
Wpun xsuka heliza ni tp kesian gak kat she brlakikan scammer

scammer ke?manada la..dia buat unit trust & insurans la...
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2022 04:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Menikah jgak heliza tapi iols geli tgk janggut nya yihhh!
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2022 04:18 PM From the mobile phone | Show all posts
winky1 replied at 1-1-2022 04:12 PM
Susah nak yakin mereka sesuai... Bila sebumbung baru tahu. I tak minat langsung both of them.... Mmg ...

Mungkin heols dh insaf kot...
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2022 04:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Pasangan ni adik beradik dr izhar arif ke camne?
Sebab panggil adinda

Btw page bani keturah tu cam post status fishy jer pasal couple ni
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2022 04:19 PM From the mobile phone | Show all posts
winky1 replied at 1-1-2022 06:12 PM
Susah nak yakin mereka sesuai... Bila sebumbung baru tahu. I tak minat langsung both of them.... Mmg ...

Kaka speku dia bercinta dgn org lain..maybe hub terlarang tunggu masa utk disahkan jadi bini bnombor tp smpi ke sudah xdiamik halal..dgn Kes Nora caras laki org cara xterhormat..si napi sikat tepi..so hujung2 terima jela Madi ni tanpa syarat suruh trim janggut before kawen..

ala2 terima je apa adanya

Suwit khuens
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2022 04:19 PM From the mobile phone | Show all posts
tasha replied at 1-1-2022 03:44 PM
Kan...tak ada pakai merepek cmni

tapi pismidon takda lombo ngn ferrari...kikikiki
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 1-1-2022 04:20 PM From the mobile phone | Show all posts
haruslah replied at 1-1-2022 06:18 PM
Pasangan ni adik beradik dr izhar arif ke camne?
Sebab panggil adinda


Tepek page tu dik kaka xde fb.nk tgkkk..huhu
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2022 04:20 PM From the mobile phone | Show all posts


I ambik dr forum sebelah...

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2022 04:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah heliza...
Dapat tangkap jerung beso Lg...
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2022 04:22 PM From the mobile phone | Show all posts
scorpionkiki replied at 1-1-2022 06:20 PM
I ambik dr forum sebelah...

Ehhhh acik lijah xselawa yinni ok..plus si jantan tu sado gk..yg si mamak fgg ni hanya level Mr long tiger blh la
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

25-9-2022 12:10 PM GMT+8 , Processed in 0.087021 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list