CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: az_iel

Heliza Helmi dah kawen?alhamdulillah

    [Copy link]
Post time 1-1-2022 03:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by tasha at 1-1-2022 03:46 PM
putehh replied at 1-1-2022 03:37 PM
aku rasa hafiz midon..jauhhh lg elok..


Kan...tak ada pakai merepek cmni
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 1-1-2022 03:45 PM From the mobile phone | Show all posts
wanawina replied at 1-1-2022 03:28 PM
Meols dengan adik meols dok menegur janggut laki sheols yg mcm rebonding tu. Bagi meols eloklah trim ...

klu ank mak, mamak plk tu kirim slm je la.. jantan mamak mmg suka pompuan mlyu yg putih tp mak drg klu blh nk ank mami jgk.. maka suffer la menntu melayu itu melainkn yg jnis celupar je blh hdup dlm fmly bau2 keling ni.. hg sound aku sedas aku sound hg 16 das.. mcm kawan iols dgn mak mentua keling dia
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2022 03:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah Heliza Helmi..seorang artis yg baik..diam2 je berjodoh dgn jutawan..x mcm sorang tu..penuh kontroversi ank beranak..tp hnya berjodohan dgn ustaz cabut je ..
Semoga bahagia hingga ke jannah..
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2022 03:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Tahniahhhhhh
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2022 03:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Janji bukan laki org... Loaded... Jln je la... Hensem bukan blh beli beras....
Harap2 bkn scammer
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2022 03:51 PM From the mobile phone | Show all posts
TerataiMelur02 replied at 1-1-2022 04:57 PM


Ape barang pic tepi2..nah kaka Kasi dekat line clear punyaaa

boleh la ukur janggut tu klu nk maybe ni photo HP org lain so kembang si ija ni jelas ketara..dh mcm acik2 je mcm mana nk sangkut pemuda bani Palestinehehehe

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2022 03:57 PM From the mobile phone | Show all posts
@Phoenix replied at 1-1-2022 12:01 PM
wah tak sangka kahwin dgn datuk sri mahadi , very successful financial consultant

Huntong la Heliza. Tahniah.
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2022 03:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Kawen suami gempal ke, mamak ke okay je.. Takde masalah. Jodoh dia. Tp bab janggut tu mcm seram sikit.. Is it normal janggut rebonding mcm tu?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 1-1-2022 03:58 PM | Show all posts
Normabaru replied at 1-1-2022 03:51 PM
Ape barang pic tepi2..nah kaka Kasi dekat line clear punyaaa

boleh la ukur janggut tu klu n ...

so sheolls pasni pg berjihat tak lagi ? kot la busy mengulit laki . ke angkut sekali lakinya berjihad sesama . btw kaka nom , kali dia nie mmg bujang ke ?
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2022 04:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku rela berlaki yg tak begitu kaya drpd laki kaya tp fesyen dan penampilan begitu. Aku xkomen rupa dia.. itu ciptaan Allah. Tapi penampilan dan fesyen tu pilihan sendiri.. eww super geli nak seluar oren2 corak segala..
Tp yg pompuan tu pun bleh tahan attention seeker jgk..
Jd sepadan la..
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2022 04:03 PM From the mobile phone | Show all posts
sofinamini replied at 1-1-2022 05:58 PM
so sheolls pasni pg berjihat tak lagi ? kot la busy mengulit laki . ke angkut sekali lakinya berji ...

Bujang sbb kaya naw..so maknye control xnk ank jatuh kat perempuan Kaki pisau hujung2 terlajak pulak sampai Umur 40 xkawen2..anak mak mesti kena dgr ckp

Cmne dia tahan nafsu dia tu kaka xtau laaa..tp tgk bff siap angkut perempuan btudung on off hujung2 sexy meksi kita blh fikir la dia laki yang mcm mana..

Birds from the same feathers flock flock together khuens
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2022 04:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 1-1-2022 03:51 PM
Ape barang pic tepi2..nah kaka Kasi dekat line clear punyaaa

boleh la ukur janggut tu klu n ...

Ini jenis dato seri kampung je. Apa pakai songkok siap ada logo chanel sekali
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2022 04:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Bethol lah ek gosip yg poremer spill haritu kt tred lija mata jegil2 ni
Mmg bukan calang2 gosip poremer
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2022 04:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Geng extend masjid jugak kah? Sbb nampak si zelin dgn serina cepone sibuk dok repost jgk tu ha
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2022 04:05 PM | Show all posts
Normabaru replied at 1-1-2022 04:03 PM
Bujang sbb kaya naw..so maknye control xnk ank jatuh kat perempuan Kaki pisau hujung2 terlajak pul ...

anak mak ke? penang mari ? good luck la iolls ucapkan pada lijahhh .
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2022 04:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 1-1-2022 03:51 PM
Ape barang pic tepi2..nah kaka Kasi dekat line clear punyaaa

boleh la ukur janggut tu klu n ...

Hahaha...Line Clear tu kaka refer tu nasi.kandar kah? cam perantin riuh 1 mesia, naik private jet gi makan nasi kandar & poori  susur jalur somi dik lijah nie dah sama tu parpu, sama2 kaya & muda, sok2 naik helikopter gi makan2 nasi kandaq

meols tengok gambar pun cam makcik2 je, mungkin ambik gambar  tak pakai filter apa2 pun dah boleh ke palestine ke syria ke sama2

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 1-1-2022 04:06 PM From the mobile phone | Show all posts
shida81 replied at 1-1-2022 03:50 PM
Janji bukan laki org... Loaded... Jln je la... Hensem bukan blh beli beras....
Harap2 bkn scammer

Single dankaya susah nk jumpa
Tahniah Heliza
Heliza pun dh mmpk berisi sekaramg hepi ko sejak kenal mahadi....
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2022 04:08 PM From the mobile phone | Show all posts
mendeluk replied at 1-1-2022 06:04 PM
Ini jenis dato seri kampung je. Apa pakai songkok siap ada logo chanel sekali

Hahahahahaahahhahaha

Kaka mmg dh nmpk tp malas dh la nk Komen..Kang ada porumer panas kata kaka conquer benang xsudah2 tp mmg klaka level2 acik bida ko tu

Well...Money can't buy class chuols
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2022 04:08 PM From the mobile phone | Show all posts
scrocth replied at 1-1-2022 04:04 PM
Geng extend masjid jugak kah? Sbb nampak si zelin dgn serina cepone sibuk dok repost jgk tu ha

Tidak


Lakinya bujang trang tang tang
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2022 04:10 PM From the mobile phone | Show all posts
tasha replied at 1-1-2022 04:08 PM
Tidak



Ok tq chuols. Xkisahlah laki dia ghoper mcm mana pn yg penting xcaras laki org. Moga kekal till jannah yach?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

19-8-2022 10:58 AM GMT+8 , Processed in 0.091248 second(s), 24 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list