CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: az_iel

Heliza Helmi dah kawen?alhamdulillah

    [Copy link]
Post time 1-1-2022 03:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Napela tak dikerat sikit janggut tu sempena nak nikah, orang pakat tumpu kat janggut tu plak.. Moga yg utk dalam kelambu clean shave tidak sepanjang janggut di muka..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 1-1-2022 03:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Tertengok post Yatt di IG terus mai sini..kurasa insecure bila tengok gambar suaminya tuh. Rasa tak selamat???? Apapun didoakan semoga jodoh mereka hingga syurga hendaknya Amiin..
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2022 03:18 PM From the mobile phone | Show all posts
rose_2011 replied at 1-1-2022 02:15 PM
Bukan org yg sama ke? Rasa dah kawin, taktau kot dah cerai. Sorry kalau salah

Jap yg kiri tu kalau x silap nama fara kan? Dulu pnh accident dgn lawrence ni.. dulu pompuam ni selalu dok flex lavish life dia kat ig.. dgn lawrence ni.. tp lawrence x pnh pun post psl minah ni... tup2 lawrence ni kawen dhn sesama bangsa dia kan... so pmpuan ni siapa? Sekadar gepren geli2 je ke?
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2022 03:21 PM From the mobile phone | Show all posts
minami_sena replied at 1-1-2022 03:14 PM
Tertengok post Yatt di IG terus mai sini..kurasa insecure bila tengok gambar suaminya tuh. Rasa tak  ...

Haha samaaa..rasa cam terperangkap xleh lari dah kan??
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2022 03:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 1-1-2022 01:39 PM
Penat buat misi kt Palestine la Syria la tp xde laki hensum nk dibuat laki..

Yemen(x gi sebab xhe ...

kesiannya klau betul la lakinya seperti yg disangka..punyalah tggu bertahun tahun..tp dpt yg cenggini je dh la tak hensem. klau aku baik la xbrapa nk kaya asalkn rajin muka elok hati baik.
yg ni nmpk ssuatu dan over sgt penampilan..
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2022 03:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Suchi replied at 1-1-2022 02:45 PM
Sama kalau sejemput tu ok jaa bila panjang gini ntahlaa.
Kat fb org tak bg komen pasal janggut tu  ...

Sunnah janggut tu takde la smpi ke pusat...
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2022 03:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Suchi replied at 1-1-2022 02:52 PM
Baca komen org kata arwah baik orgnya, umahtangga dorang pun aman2 je jadi mmg baikla kot.
Isteri  ...

I baru tau betty white dah xde pas baca komen u..so sadd..
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2022 03:27 PM From the mobile phone | Show all posts
slavehunter replied at 1-1-2022 01:38 PM
Siapakah lakinye tu sekali imbas macam Long tiger.

Adoi igtkan iols sorang je perasan ni,abang dia kot tp katanya jutawan so bukanlaa gaknya.
Muka mmg seiras
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 1-1-2022 03:27 PM From the mobile phone | Show all posts
miss_bear replied at 1-1-2022 11:56 AM
Janggut ke tu? Geli pulak membayangkan malam pertama nak kena tepis2 janggut ala2 rebonding ????

Hahaha bongs tau.. I pon bila tgk berjanggut mcmtu sekali yihhhh sgt
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2022 03:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Meols dengan adik meols dok menegur janggut laki sheols yg mcm rebonding tu. Bagi meols eloklah trim sikit, nampakla kemas gituh. Tapi meols ada sedikit skeptikal kawin 'campur' inih,

Namun meols doakan deyols bahagia sampai ke jannah.
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2022 03:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Nape rasa ngeri ni bila tgk laki dia.

Apapun moga bahgia hingga ke jannah.
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2022 03:31 PM | Show all posts
Ambil segengam dah la kerat,sunnah,ni macam sami dah nampak,sikh memangla tak boleh kerat rambut dgn janggut,Islam boleh.
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2022 03:32 PM From the mobile phone | Show all posts
nipskacang replied at 1-1-2022 02:50 PM
Iols igt kan rambu ramba kt bwh tu accesories mask dia weh hahahaha aduhai pape la heliza, semoga be ...

Samaaaaa..i pun mula2 dok pk apsal dia ni pakai mask ada rambu ramba..hahaha  
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2022 03:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Janggut kalau disimpan memang sunnah. Tapi tak dalah sampai ke paras dada. Sekarang ni dah nampak janggut tu disimpan ala2 dinasti china dah. Hahahahah. Apa2 pun moga yang baik2 saja untuk heliza. Harap2 tak ada isu betbagkit la selepas 3 4 tahun kawen. Aamiin
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2022 03:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Masukkeluar at 1-1-2022 03:38 PM

aku selalu ada instict xelok kalau tgk org org yg over dlm berpakaian sdgkn ko bkn alim ulamak.. dan biasa nya apa yg aku rs tu mmg betul..sbb dont judge book by its cover hahaha

semoga heliza baik baik je la ye. kesian kalau tertipu dgn penampilan suami.
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2022 03:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Suchi replied at 1-1-2022 03:27 PM
Adoi igtkan iols sorang je perasan ni,abang dia kot tp katanya jutawan so bukanlaa gaknya.
Muka mm ...

Ok baiklah. Mari lah kita namakan dia Long tiger jutawan janggut.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 1-1-2022 03:37 PM From the mobile phone | Show all posts
aku rasa hafiz midon..jauhhh lg elok..
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2022 03:41 PM From the mobile phone | Show all posts
babyorange replied at 1-1-2022 01:21 PM
Si salima tu dok ttp kn syarat bakal madu kne hafaz quran bagai. Yg die tu dah jd hafizah  ke?  Ms ...

minah ni jenis kuat mnyentap..ckp je agama lebih tp bhsa xpnh kalah dia la terpaling so boring.  bdn pon dh mcm tong dram bergmbar dok la mnyelit blkng org nk nmpk kurus. ape yg setat nmpk tahla.. barbatu bini tua lawa lg
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2022 03:43 PM From the mobile phone | Show all posts
adoi geli tang janggut, apapun tahniah heliza & pasangan
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2022 03:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Nak rambut..rambut botak kot..so bela jela janggut panjang2..

Bak kata kawan kaka..I still got hair what..although upside down
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

25-9-2022 04:42 PM GMT+8 , Processed in 0.093411 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list