CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
12
Return to list New
Author: CARI-MRO

Dua Hari Lahir, Bayi Kak KM Dah Tumbuh Gigi

[Copy link]
Post time 31-12-2021 09:21 PM From the mobile phone | Show all posts
naina replied at 31-12-2021 01:11 PM
3.8kg normal kauuu
Tapi dia ni nampak happy je kan
Masa mengandung selalu happy2, holiday, gathering ...

Dia pun tinggi besar, jenis pelvis pun besar ni.
iols 3.85 kena emergency czer sbb tak lepas.vacuum pun fail, so doktor takut patah bahu kalau paksa gak kuar.

Time anak ke2 tak amik dah susu anmum just minum susu biasa je.
So baby 2kg lebih je dan berjaya vbac.
Baby besar tembam mmg la org geram tgk tp nak kuarkan susah plak so biarla dia besar kat luar.

Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2022 06:09 AM From the mobile phone | Show all posts
Pernah baca dalam artikel kata xberapa bagus kalau baby baru lahir ni dah tumbuh gigi..
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2022 04:26 PM | Show all posts
sbb takde org update pasal kak km . terpakse komen sini .
sejak 2 menjak ni perasan adik yipar kak k eheemmm ni asik meroyan sejak2 beranak ni.. aku syak die tak suke family mentuaaa die la...
Reply

Use magic Report

12
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

16-5-2022 12:40 PM GMT+8 , Processed in 0.157350 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list