CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
View: 379|Reply: 5

Bagaimana nak dapatkan kembali ID lama?

[Copy link]
Post time 30-12-2021 07:49 AM | Show all posts |Read mode
maaf admin nak tanya..dulu saya ada guna ID venom1 sekian lama tapi lepas tu lama tak log in cari.my. request nak dapatkan ID dan reset password pun tak boleh. Boleh admin assist tak? sayang betul sebab beribu2 credit dalam ID tu.
Reply

Use magic Report

Post time 30-12-2021 08:02 AM | Show all posts
Edited by trunks at 30-12-2021 08:05 AM

soalan ini hanya Admin forum boleh tolong awak recover, boleh direct PM Admin

https://b.cari.com.my/home.php?mod=space&uid=258725&do=profile


klik send button



tapi, awak pun boleh cuba buat sendiri,tak boleh tu,adakah awak tak
terima email link forgot password? kalau ya, dahc uba ke caridi spam folder?

https://b.cari.com.my/member.php?mod=logging&action=login&viewlostpw=1

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 30-12-2021 08:18 AM | Show all posts
trunks replied at 30-12-2021 08:02 AM
soalan ini hanya Admin forum boleh tolong awak recover, boleh direct PM Admin

https://b.cari.com.my ...

dah try banyak kali..tapi semua cara tak jadi. tekan link kat emel pun still tak boleh recover
Reply

Use magic Report

Post time 30-12-2021 08:51 AM | Show all posts
venomie1 replied at 30-12-2021 08:18 AM
dah try banyak kali..tapi semua cara tak jadi. tekan link kat emel pun still tak boleh recover

okey, awak boleh terus PM admin ye..
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2022 03:48 AM | Show all posts
venomie1 replied at 30-12-2021 08:18 AM
dah try banyak kali..tapi semua cara tak jadi. tekan link kat emel pun still tak boleh recover

dapat tak?
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2022 04:24 PM | Show all posts
Hello! This is great topic, appriciate it
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

21-5-2022 02:50 PM GMT+8 , Processed in 1.680075 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list