CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: ipes2

LELAKI TINGGI MACAM MANAKAH YANG PALING MENARIK?

  [Copy link]
Post time 6-7-2022 01:36 PM | Show all posts
ipes2 replied at 5-7-2022 03:08 PM
165cm is definitely above average dikalangan adult Malay females. Hubby 5' 11" tu. 5' 10" to 5' 11 ...

Walaupun husband i tinggi and nampak boleh angkat i tapi i tak confident la nak minta dia angkat i, takut jatuh. Hahaha.

Yang ini kes masa lepas i bersalin cser and balik rumah dari hospital, nak naik bilik kat tingkat 3. Memang tak yakin dia nak dukung i, walaupun dia kata dia boleh angkat i. But at the end, berpantang kat bilik tingkat bawah je. Haha

Dulu konon la berangan dapat husband tinggi nie, boleh dukung i. Last2, cuak bila nak dukung. Mendapat lah.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 7-7-2022 07:43 AM | Show all posts
gadis_tulip replied at 6-7-2022 01:36 PM
Walaupun husband i tinggi and nampak boleh angkat i tapi i tak confident la nak minta dia angkat i ...

hah if hubby tinggi tu biar jelah dia angkat - confident je lah; cukup tingginya untuk buat leverage. differential mass is what determine how much one can carry. if one has a much higher mass than the other person, maka one can safely pikul the other person punggah buat naik tingkat 3. cheh rumah 3 tingkat tu.
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2022 12:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Sebagai perempuan rendah, ketinggian lelaki tak jadi masalah untuk iols cari
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2022 12:55 PM | Show all posts
ezacbee replied at 24-12-2021 03:05 PM
Betul tu. Jenis nak menang je. Ketuk kang makin pendek.

Aiol trgelak tang ni hahahaha, llaki pndek mmg egonya tinggi tpi last2 put the blame kat prmpuan sbb xdpt cover ksalahan sndri.
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2022 09:45 AM From the mobile phone | Show all posts
pengalaman bersuamikan lelaki yg tinggi sikit je. xbest. sbb kite mmg nampak lg besar dr dia. tp suami skrg nie, tinggi. so rs la selamat bile dgn dia.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 11-8-2022 02:39 PM | Show all posts
aijinmisaki replied at 28-7-2022 12:20 PM
Sebagai perempuan rendah, ketinggian lelaki tak jadi masalah untuk iols cari

ha ha senang nak dipasangkan dgn sesapa pun, kan?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 11-8-2022 02:40 PM | Show all posts
gideoncross replied at 28-7-2022 12:55 PM
Aiol trgelak tang ni hahahaha, llaki pndek mmg egonya tinggi tpi last2 put the blame kat prmpuan s ...

dengar macam pengalaman dari orang yang pernah kena?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 11-8-2022 02:41 PM | Show all posts
eileen80 replied at 11-8-2022 09:45 AM
pengalaman bersuamikan lelaki yg tinggi sikit je. xbest. sbb kite mmg nampak lg besar dr dia. tp sua ...

saya dah baiki genes dah.. sebab bining sy tinggi sama dgn saya, now anak sulong saya mmg sungguh tinggi
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 11-8-2022 03:07 PM From the mobile phone | Show all posts
ipes2 replied at 11-8-2022 02:41 PM
saya dah baiki genes dah.. sebab bining sy tinggi sama dgn saya, now anak sulong saya mmg sungguh  ...

dr, anak sy yg berumor 12 thn tu pon dah sm tinggi dgn sy. besar kemungkinan, die akan trs meninggi & klh maknye nie nanti.
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2022 06:53 PM From the mobile phone | Show all posts
ipes2 replied at 11-8-2022 02:39 PM
ha ha senang nak dipasangkan dgn sesapa pun, kan?


Tapi problem nya pulak mungkin lelaki yang taknak kat kita yang katik
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2022 11:18 PM | Show all posts
ipes2 replied at 11-8-2022 02:40 PM
dengar macam pengalaman dari orang yang pernah kena?

Mmg dh prnah pun.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 13-8-2022 01:43 AM | Show all posts
aijinmisaki replied at 11-8-2022 06:53 PM
Tapi problem nya pulak mungkin lelaki yang taknak kat kita yang katik

pompuan rendah tu biasa je
wanita omputeh pun mmg byk yg rendah
tapi lelaki rendah susah sket nk tangkap awek2 sebab depa semua nk yg tinggi
sy ni pon nasib baik dapat satu

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 13-8-2022 02:01 AM | Show all posts
eileen80 replied at 11-8-2022 03:07 PM
dr, anak sy yg berumor 12 thn tu pon dah sm tinggi dgn sy. besar kemungkinan, die akan trs meningg ...

oh ye ke, tapi bapak dia kan tinggi
ya dia akan lebih tinggi dan lebih cepat tinggi nya dalam 12 to 15 tahun
final height dia akan berlaku sebelum umurnya masuk 16

kita boleh agak height dia mcm mana nanti
1-campur height mak dan bapak dalam cm =X
2-jika daughter, tolak 13 cm kepada X = Y
3-ambil Y dan bahagi 2
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 13-8-2022 02:02 AM | Show all posts

ha ha terkena dgn Napolean ya.
citer lah sikit jika free
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2022 11:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Setakat yg aku jumpa paling menarik ialah ex bf .. tinggi, putih ada lesung pipit dua2 belah pipi..heloklah.. sayangnya dah jadi kenangan..xde jodoh
Suami skg pon tinggi gak, kulit sawo matang, bolehlah. Anak2 ikut dia tinggi.. aku jela rendang parat ketiak suami je
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 14-8-2022 12:46 AM | Show all posts
lady_bonia replied at 13-8-2022 11:38 PM
Setakat yg aku jumpa paling menarik ialah ex bf .. tinggi, putih ada lesung pipit dua2 belah pipi..h ...

ha ha baiki gene keturunan la ye, ie dari segi tinggi
putih penting jugak kan, dalam penilaian?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-8-2022 06:04 PM | Show all posts
ipes2 replied at 13-8-2022 02:02 AM
ha ha terkena dgn Napolean ya.
citer lah sikit jika free

Napolean ni apa plak? Klau Napoleon Bonaparte iol thu lah haha.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 14-8-2022 07:33 PM | Show all posts
gideoncross replied at 14-8-2022 06:04 PM
Napolean ni apa plak? Klau Napoleon Bonaparte iol thu lah haha.

Napolean Complex. Ni bila seseorang tu agak aggressive atau will talk him/her self up, sebab kekukarangan dari segi physical, social, finances dia

Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2022 09:41 PM | Show all posts
ipes2 replied at 14-8-2022 07:33 PM
Napolean Complex. Ni bila seseorang tu agak aggressive atau will talk him/her self up, sebab kekuk ...

Ohh ni rupanya mkna Napolean, iol bru thu.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 15-8-2022 04:45 AM | Show all posts
gideoncross replied at 14-8-2022 09:41 PM
Ohh ni rupanya mkna Napolean, iol bru thu.

Napolean Complex, yes.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

5-10-2022 06:11 AM GMT+8 , Processed in 0.087825 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list